تایمر

ghafeleh

Member
با سلام و خسته نباشید
من دنبال برنامه ای هستم که بتونم وقتی برنامه اتوران خود رو اجرا می کنم مدت زمانی و که داخل برنامه هستم رو به ساعت و و دقیقه و ثانیه یمن نشون بده طوریکه وقتی می خوام برم از برنامه بیرون اون ثانیه ی تایمر کار کنه و با زدن کلید exit اونم قطع و خارج بشه و مثلا بگه این مدت داخل برنامه بودم

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
برات یه نمونه پیوست کردم

پیوست ها

• Timer.zip
    25.8 کیلوبایت · بازدیدها: 26

ghafeleh

Member
برات یه نمونه پیوست کردم

یه توضیح اجمالی بدم
منظورم اینه که پروژه من چند تا صفحه داره و مدام کاربر در حال تردد بین صفحاته
حالا می خوام وقتی از ضفحه خارج میشه یعنی کلید exit رو که می زنی اون بصورت یه تکست باشه نه به اون صورتی که شما گذاشتین و یه کادر مجزاست طوریکه باشه که بشه اونو جابجا کرد فونتش رو تغییر داد وغیر ه
اینی که می گم این مدلش رو دیدم گفتم ببینم میشه تو بیلدر هم پیاش کرد یا نه؟

MahmoodM30

یه توضیح اجمالی بدم
منظورم اینه که پروژه من چند تا صفحه داره و مدام کاربر در حال تردد بین صفحاته
حالا می خوام وقتی از ضفحه خارج میشه یعنی کلید exit رو که می زنی اون بصورت یه تکست باشه نه به اون صورتی که شما گذاشتین و یه کادر مجزاست طوریکه باشه که بشه اونو جابجا کرد فونتش رو تغییر داد وغیر ه
اینی که می گم این مدلش رو دیدم گفتم ببینم میشه تو بیلدر هم پیاش کرد یا نه؟

خوب دوست عزیز شما نمیتونید یه شی Text توی صفحه بزارید و کد زیر رو برای اسکریپت CBK_EXIT بنویسید

PHP:
LoadText("Text","Result$")

دوست عزیز بهتره خودتون هم یه ذره تلاش کنید منتظر این نباشید که یکی جوابتون روبده در حالی که خودتون با یکم

تلاش میتونید پیداش کنید.

اینکه نشد شما منتظر این هستین که یکی لقمه رو بگیره بزاره دهنتون :-?

ghafeleh

Member
برات یه نمونه پیوست کردم

خوب دوست عزیز شما نمیتونید یه شی Text توی صفحه بزارید و کد زیر رو برای اسکریپت CBK_EXIT بنویسید

PHP:
LoadText("Text","Result$")

دوست عزیز بهتره خودتون هم یه ذره تلاش کنید منتظر این نباشید که یکی جوابتون روبده در حالی که خودتون با یکم

تلاش میتونید پیداش کنید.

اینکه نشد شما منتظر این هستین که یکی لقمه رو بگیره بزاره دهنتون :-?

باسلام مجدد
د ابتدا باید عرض کنم
که این انجمن ها برای ان بوجود اومن که راهی باشه برای حل مشکلات دیگران
خب من اگه خودم بلد بودم و می تونستم که مزاحم شما نمی شدم
پس بدونید که نمی تونم

حالا سوالم که همون سوال بالاست
منظور من اینه که فرض کنید توی بیلدر 10 تا صفحه دارید
حالا کاربر 5 دقیقه توی صفحه اول 10 دقیقه صفحه سوم بعد 2 دقیقه صفحه دوم و به همین صورت تا صفحه 10 میره
حالا وقتی کاربر می خواد از برنامه بطور کلی خارج بشه یعنی دکمه روی صفحه اصلی تعبیه شده برای خارج شدن از برنامه من می خوام وقتی کاربر کلیک کرد روی اون دکمه صفحه ای باز بشه که توی اون صفحه 3 تا پارامتر باشه دو تا کلید yes یعنی خروج از برنامه و NO یعنی ادامه برنامه توی همین صفحه یه تکست هم باشه که مدت زمان اجرای برنامه رو نشون بده حالا اگه طرف no رو کلیک کرد که برنامه بازم ادامه پیدا میکنه
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشین
بازم ممنون بابت راهنمایی هاتون

MahmoodM30

باسلام مجدد
د ابتدا باید عرض کنم
که این انجمن ها برای ان بوجود اومن که راهی باشه برای حل مشکلات دیگران
خب من اگه خودم بلد بودم و می تونستم که مزاحم شما نمی شدم
پس بدونید که نمی تونم

دوست عزیز حرف شما درست ولی قرارم نیست خودتون تلاش نکنید و با کوچترین مشکل که نتونستین حل کنید

بگید که دیگه نمیتونید این کار رو انجام بدید و باید یکی دیگه این کار رو براتون انجام بده

حالا سوالم که همون سوال بالاست
منظور من اینه که فرض کنید توی بیلدر 10 تا صفحه دارید
حالا کاربر 5 دقیقه توی صفحه اول 10 دقیقه صفحه سوم بعد 2 دقیقه صفحه دوم و به همین صورت تا صفحه 10 میره
حالا وقتی کاربر می خواد از برنامه بطور کلی خارج بشه یعنی دکمه روی صفحه اصلی تعبیه شده برای خارج شدن از برنامه من می خوام وقتی کاربر کلیک کرد روی اون دکمه صفحه ای باز بشه که توی اون صفحه 3 تا پارامتر باشه دو تا کلید yes یعنی خروج از برنامه و no یعنی ادامه برنامه توی همین صفحه یه تکست هم باشه که مدت زمان اجرای برنامه رو نشون بده حالا اگه طرف no رو کلیک کرد که برنامه بازم ادامه پیدا میکنه
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشین
بازم ممنون بابت راهنمایی هاتون

من منظورتون رو همون اول فهمیدم و نمونه گذاشتم که خودتون روش کار کنید ولی گفتین نمیتونید

من یه نمونه دیگه برات درست کردم دانود کن

پیوست ها

• Timer Edit.zip
    26.1 کیلوبایت · بازدیدها: 19

ghafeleh

Member
دوست عزیز حرف شما درست ولی قرارم نیست خودتون تلاش نکنید و با کوچترین مشکل که نتونستین حل کنید

بگید که دیگه نمیتونید این کار رو انجام بدید و باید یکی دیگه این کار رو براتون انجام بده

من منظورتون رو همون اول فهمیدم و نمونه گذاشتم که خودتون روش کار کنید ولی گفتین نمیتونید

من یه نمونه دیگه برات درست کردم دانود کن

باسلام
این دقیقا همون چیزی بود که می خواستم خیلی خیلی ممنون
فقط یه ایراد کوچولو داره اونم اینکه وقتی تا صفحه آخر میری و برمی گردی میای صفحه اول وباره ثانیه شما یا زمان صفر میشه
اینم ممنون میشم بهم بگید
با تشکر

MahmoodM30

درست کردم و دوباره پیوست دانلود کنید.

پیوست ها

• Timer Edit.zip
    26.1 کیلوبایت · بازدیدها: 20
آخرین ویرایش:

ghafeleh

Member
درست کردم و دوباره پیوست دانلود کنید.

با سلام مجدد
شرمنده من امروز خیلی شما رو اذیت کردم
ولی متاسفانه درست نشد
شما دکمه بازگشت از صفحه 2 به 1 رو برداشتید خب من اینو لازم دارم مشکل هم همینجاست که با ورود و یا بازگشت به صفحه اول تایمر صفر میشه
آیا راه حلی برای این مشکل وجود داره
من کماکان منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر

MahmoodM30

اینکه مشکل نشد شما Page1 رو کاری نداشته باشین و از Page2 کارهاتون رو انجام بدین یعنی اون رو به عنوان Page1 در نظر بگیرید

فایل پیوستی قبلی رو من ویرایش کرد و دوباره پیوست کردم ببینید

جدیدترین ارسال ها

بالا