تغییرات فایل 1 تایتل پریمیر

ehsanml

Member
سلام. من با پریمیر سی اس 2 کار میکنم.همینطور که میدانید درقسمت تایتل پریمیر برای جلوه دادن به نوشته ها فقط میتوان آن را بالا،پایین کرد یا به سمت چپ و راست حرکت داد. اگر بخواهیم یه جلوه خاص روی نوشته بدهیم مثلا نوشته ها را طوری بیاوریم که همان لحظه پخش نوشته انگار در حال تایپ هستیم(یا هرکار دیگه) چکار باید بکنیم؟؟؟؟

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام دوست عزیز

با پریمیر نمیشه از این کارها کرد
باید با برنامه هایی مثل افتر افکت کار کنید که روی متن می تونید خیلی کارهای مختلفی انجام دهید ... متن رو بسازید و بعد وارد پریمیر کنید ... حتی از برنامه ی فلش هم میتوانید استفاده کنید ...

انتظار نداشته باشید نحوه ی اون رو اینجا بگم ... مثنوی هفتاد من میشه

موفق باشید

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام دوست عزیز
M Like Mother کاملا درست میگن،اما این کاری که شما میخواین انجام بدین زیاد سخت نیست
میتونید با استفاده از linear wipe و تنظیم مقادیر حالتی شبیه به تایپ شدن رو ایجاد کنید،اگر جلوش یه لاین چشمک زن هم شبیه سازی کنید که خیلی خوب میشه،اون هم که قطعا خودتون استاد هستید و با opcity میشه انجام داد
صدای تایپ رو هم اگ بذارید خیلی از ضعف ها پوشیده میشه
علی یارتون باشه:rose:

ehsanml

Member
از شما خیلی ممنونم خیلی مفید بود ولی دو تا سوال دیگه::green:
یکی اینکه میگید:(اگر جلوش یه لاین چشمک زن هم شبیه سازی کنید که خیلی خوب میشه،)چطوری این کار رو باید بکنم .لطفا توضیح بدید.
دوم اینکه من قبلا با ورژن سی اس 4 کار میکردم و از ترانزیشن dip to white از پوشه dissolve استفاده میکردم ولی بعدا سیستمم مشکل پیدا کرد و مجبور شدم از سی اس 2 استفاده کنم که این ترانزیشن رو نداره. پلاگین هم نصب کردم ولی باز نبود اگه میشه راهنمایی کنید. از کجا میتونم این ترانزیشن رو پیدا کنم یا یجوری درستش کنم؟ کارم فوریه. ممنون

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
آخي،خوب شما بايد يه به قول خودمون shape با فتوشاپ يا هر نرم افزار ديگه بسازين
بعد ايمپورت كنيد داخل پريمير،چشمك زدنش رو با Opcity درست كنيد
داخل ترانزيشن ها نيست دوست گلم،داخل ويدئو افكت ها هست،زير مجموعه transition هستش فكر كنم
اون رو نسبت بدين به تايتلتون و مقاديرش رو تغيير بدين
چيزي شبيه به تايپ شدن خلق ميشه :rose:

ehsanml

Member
خیلی ممنون
اول اینکه shape کجای فتوشاپه ؟
دوم اینکه سوال دوم من یه سوال جداگانه بود و به بحث قبلی ما ارتباطی نداره....اگه میتونید جواب بدید.
خیلی چاکریم

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
دوست گلم منظور از shape یه مربع یا مستطیل هستش که شبیه به همون چشمک زن تایتل باشه،اصطلاحا میگن shape داخل ابزار های تایتل نویسی پریمیر هم هستش،چیز زیاد پیچیده ای نیست داداش گلم
واسه وایت دیزالو هم معمولا اکثر نرم افزارها دارند و چیز زیاد شاخی نیست که،اصلا خودتون یه لایه سفید بسازید بعد از Opcity صفر برسید به 100 و دوباره اون رو صفر کنید،میشه همون وایت دیزالو:rose:

ehsanml

Member
منظورم پلاگین، افکت و ترانزیشن هایه که دانلود کردم مثلا پلاگینی که دانلود کردم از کجای پریمیر پیداش کنم ؟؟؟داخل افکت ها نرفته

ehsanml

Member
منظورم پلاگین هاییه که دانلود کردم .توی افکت ها و ترانزیشن ها نرفته. کجای پریمیر هست؟

جدیدترین ارسال ها

بالا