AREF
مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام خدمت همه دوستان.
کارهای شما دوستان در صورت آوردن نمره 60 به بالا به تاپ گالری هفته راه پیدا میکنه.
امید هست که انشاالله بچه ها کارهای خوب بزارن و دوباره سایت رونق بگیره.
بچه هایی که میخواین کارشون اینجا قرار بگیره به من پیغام خصوصی بزنن و من و بچه های متخصص بررسی میکنیم. در صورت اوردن نمره 7 از 10 به تاپ گالری راه پیدا میکنه.
کار هفته بیست و هشتم
نام اثر:[h=1]Villa in the forest[/h]هنرمند:
Mehran coyote
نام اثر :
اتاق خواب
هنرمند men
------------------------------------------------------------------------------------------------------
کار هفته بیست و ششم
نام اثر :
Art Wood Workshop
هنرمند :
کار هفته بیست و پنجم
نام اثر :
Real-time Character , Survivor
هنرمند :Reza-Abedi
--------------------------------------------------------------------------------------------------
کار هفته بیست و چهارم
نام اثر :
Alone in the Birthday
هنرمند :Mehran coyote
--------------------------------------------------------------------------------------------------
کار هفته بیست و سوم
نام اثر : Cherry
هنرمند :E-power
کار هفته بیست و دوم
نام اثر : داخلی
هنرمند :20مهدی
کار هفته بیست و یکم
نام اثر : Corona first try
هنرمند : crissangel
کارهای شما دوستان در صورت آوردن نمره 60 به بالا به تاپ گالری هفته راه پیدا میکنه.
امید هست که انشاالله بچه ها کارهای خوب بزارن و دوباره سایت رونق بگیره.
بچه هایی که میخواین کارشون اینجا قرار بگیره به من پیغام خصوصی بزنن و من و بچه های متخصص بررسی میکنیم. در صورت اوردن نمره 7 از 10 به تاپ گالری راه پیدا میکنه.
کار هفته بیست و هشتم
نام اثر:[h=1]Villa in the forest[/h]هنرمند:
Mehran coyote
کار هفته بیست و هفتمنام اثر :
اتاق خواب
هنرمند men
------------------------------------------------------------------------------------------------------
کار هفته بیست و ششم
نام اثر :
Art Wood Workshop
هنرمند :
abbasi_0912 - airbos
کار هفته بیست و پنجم
نام اثر :
Real-time Character , Survivor
هنرمند :Reza-Abedi
کار هفته بیست و چهارم
نام اثر :
Alone in the Birthday
هنرمند :Mehran coyote
کار هفته بیست و سوم
نام اثر : Cherry
هنرمند :E-power
کار هفته بیست و دوم
نام اثر : داخلی
هنرمند :20مهدی
کار هفته بیست و یکم
نام اثر : Corona first try
هنرمند : crissangel