تاپیک گالری و نظر خواهی طرح های غیر رنگی

mashreghi

Member
بنا بر موافقت مدیر انجمن و جای خالی این گونه طرح ها که بخش مهمی ازدنیای گرافیک را به خود اختصاص داده اند و ضمن درخواست از دوستان این تاپیک را زدم
لطفا طرح های غیر رنگی خود را برای نظر خواهی به نمایش بگذارید . در ابتدا برای شروع یک نمونه کار برای نظرخواهی از شما می گذارم و امیدوارم اگردر گوشه ای از پوشه طراحی های شما طرحی سیاه وسفید وجود دارد آن را برای استفاده بنده و سایر دوستان به نمایش بگذارید .

پیوست ها

• B&W TAPIC.jpg
    B&W TAPIC.jpg
    108.7 کیلوبایت · بازدیدها: 19

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مرسی مشرقی جان. راستی یه توضیح هم بده که عکسهایی که گذاشته میشه از همون ابتدای طراحی شدن یا عکس گرفته شدن سیاه و سفید باشه چون مهم هدف اون عکاس یا طراحه که قراره روش بحث بشه.

mashreghi

Member
از تذکر شما ممنون . فکر کنم منظور رو منتقل کردید . امیدوارم دوستان از این بحث استقبال کنند . ضمنا طرح اول رو بیشتر به عنوان یک نماد برای شروع زدم انشاالله خودم هم کارهایی رو آماده می کنم .

mostafa_cs

Well-Known Member
میشه توضیحات بیشتری در این زمینه بدین!متاسفانه من خوب متوجه نشدم!

mashreghi

Member
graphmax عزیز منظور من کارهایی هست که از اساس سیاه وسفید طراحی می شوند . حتما می دانید که برای طراحی یک کار سیاه وسفید عالی عناصر طرح (من جمله عکس ها) هم می بایست به همان صورت تهیه شوند .
من به این خاطر که به ندرت دیدم دوستان به طرف طراحی این نوع کارها بروند این تاپیک را زدم .فکر می کنم طراحی این نوع کارها در حیطه قدرت هر کسی ( من جمله خودم ) نباشد .

mashreghi

Member
یا حسین

یک کار مذهبی که برای این تاپیک آماده کردم . انشالله یک کار هم بزودی با استفاده ازتصاویر سیاه وسفید آماده می کنم .

به امید همکاری دوستان

پیوست ها

• ya hosein.jpg
    ya hosein.jpg
    138.8 کیلوبایت · بازدیدها: 8

memol_515

Active Member
منم بالاخره یه طرح واسه مجیدآنلاین زدم
خوشحال میشم نظر بدین

memol

پیوست ها

• parvane2.jpg
    parvane2.jpg
    216.1 کیلوبایت · بازدیدها: 5

mashreghi

Member
memol دستت درد نکنه . اگر این کار از اول سیاه سفید کار شده به نظرم یک کمی سفیدی اطراف نوشته
مجید آنلاین باید بیشتر می شد تا واضح تر بشه .

memol_515

Active Member
memol دستت درد نکنه . اگر این کار از اول سیاه سفید کار شده به نظرم یک کمی سفیدی اطراف نوشته
مجید آنلاین باید بیشتر می شد تا واضح تر بشه .

کار که رنگی بوده، بعد سیاه سفید شده! اما majid online رو بعد از سیاه و سفید کردن اضافه کردم
دورش هم عمدا روشن تر نکردم!فکر کردم نامشخصتر باشه، بهتره:)
اما بازم ممنونم ،نظر خوبی بود

موفق باشی
memol

با سلام
عجب تاپیکی هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا !!!

جدیدترین ارسال ها

بالا