....::: تاپیک جامع آموزش mmb :::...

newman_hf

Member
با سلام خدمت دوستان عزیز سره یه سری دلایل تصمیم گرفتم این تاپیک رو شروع کنم این تاپیک میاد و قسمت قسمت MMB رو آموزش میده (یه ذره به صورت پیشرفته ) اول به همه ی افراد تازه وارد توصیه می کنم برن و آموزش های آقای Silvercolor رو حتما بخونن چون خیلی کامل و جامعه و حداقل با دستورات کلی این برنامه و شی ها و ... آشنا میشید .
تاپیک های کمکی : کتاب MMB , مباجث مهم تالار
قوانین این تاپیک :
1_هرگز سوال های خودتون رو در اینچا بیان نکنید قسمته دیگری در حال ساخت هست به نام
....:::: تاپیک سوالات MMB ::::.... که فقط مخصوص به جواب به سوالات شماست.
2_هرگونه مشکل از قبیل دانلود نشدن مثالها و یا ... رو خواهشا به خود بنده با پیام خصوصی اطلاع دهید .
3_و خداوند دکمه ی تشکر را آفرید که الکی اسپم ندهیم.
4_هرگونه انتقاد پیشنهاد خود را به همین نام کاربری من یعنی
ارسال فرمایید ممنون.
5_لطفا از تمام اساتید که توانایی کمک به بنده ی حقیر را دارند ، آموزش های خود را از متوسط به پیشرفته ادامه دهند.

ممنون . :rose:

محمد کلهر 90/6/24

newman_hf

Member
بسم الله

به نام خداون جان آفرین حکیم سخن در زبان آفرین
خب این اولین پست رسمی آموزش من در این تاپیکه
فقط یک چیز که فراموش کردم بگم لطفا همه اساتید کمک کنند و اون تاپیک جامع سوالات هم فقط و فقط مربوط به آموزش های اینجاست.
درس اول: ساختار MMB

همانطور که همه ی ما میدونیم MMB یک برنامه ای هست که حدودا میشه گفت کاملا شی گراست که در توضیح بگم یعنی کم تر با کد کار میکنیم و بیشتر کارهامون رو گرافیکی انجام میدیم مثله Photo shop !
میشه گفت زبان اسرکریپت (Script) نویسی MMB شباهت های با زبان VB داره اما نه خیلی .
امکانات MMB زیاده ولی در یک جمله میشه گفت : دکمه ها - ابزارهای خارجی (Plguns) و یا بایند (Bind) و افزودن فایل های وبی - قابلیت های افزودن عکس ، فیلم ، آهنگ ، عکس های متحرک و در آخر اسرکیپت روان .
و برای آشنایی کامل با شی ها و .... در MMB باز هم کتاب آقای Silvercolor رو پیشنهاد میکنم کتاب با ارزش Mmb
پایان بخش اول
:rose:
موفق باشید

newman_hf

Member
گلایه

درود به همه ی عزیزان
دوستان من یه گله ی کوچیک داشتم از اساتید شما با پیشنهاد همکاری من رو راغب به ساختاین تاپیک کردید ولی انگار کسی توجه خاصی نداره ، من هرگز نمی خوام ببینیم 2 ملیون تشکر خورده اصلا ولی دوست دارم تمام اساتید بیان و مطلب بزارن تا ما هم شروع حرفه ای کنیم البته من به هیچ وجه حرفه ای نیستم من نمی خوام ناز کنم چون اصلا در این حد نیستم ولیخواهشا همه ی اساتید کمک کنند مخصوصا فعال ها و مدیران مثه ... بگم آقای لوسیفر ؟ آقا سامان ؟ :rose:

شوخی میکنم ولی منتظریم ...

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز، کار بسیار شایسته ای انجام دادید، درسته منابع برای یادگیری وجود داره، اما همیشه یک آموزش و تلاش برای آموزش ارزشمند هست.
هیچوقت سعی نکنید اینکار رو برای تشکر انجام بدید، گرچه میدونم که اینطور نیست.

ضمن اینکه خودتون در پست اول تقاضا کردید که پست های نامرتبط ارسال نشه، پس نباید تعجب کنید که اینجا کسی پستی نداده.

علاوه بر اینها، شما هنوز آموزش رو شروع نکردید !!! شما آموزشتون رو شروع کنید، بقیه هم به کمک شما خواهند اومد.

اگر تصمیم بر ادامه ی مبحث گرفته شد، اطلاع بدید تا پست های نامرتبط رو - از جمله همین پست من و شما - انتقال بدم

silvercover

کاربر متخصص
خیلی شفاف و روشن و واضح و بدون هیچ طعنه و کنایه بیان می کنم:

- این کار بارها قبلا تکرار شده و نتیجه ای حاصل نشده. اولا به این دلیل که مطالب آموزشی خوبی طی این سال ها ارائه شده و ضرورتی برای پر کردن چنین خلا هایی دیده نمی شه. دوم اینکه به دلیل سنگین شدن تاپیک، انجام این کار و نیاز کاربران به سرعت عمل و کم حوصلگی در یافتن مطلب، این مبحث خیلی زود به اعمال تالار خواهد رفت و از چشم ها محو خواهد شد.

- ماهیت خود تالار بیلدر و سایر تالار ها برای ایجاد پرسش و پاسخ هست و محدود کردن اون ها به یک مبحث و سعی در گنجوندن اون داخل یک مبحث منفرد، تلاشی موازی با هدف تالار تلقی میشه و منطقی نیست.

- این روزها MMB در دوران کهولت به سر می بره و مثل سابق در اوج نیست. پس نباید هیجانات زود گذر سبب رفتارهایی شتاب زده بشه.

- هر فردی که به واسطه فعالیت در جایی و سایتی و یا تالاری به مرحله ای از پختگی و تجربه رسیده باشه هیجان یک سری چیزها براش از بین می ره و عادی میشه. دلیل عدم رخ نمایی کاربران شاخص و با تجربه همین هست. اون ها بارها شاهد عرضه سوالات سخت، پلاگین های متعدد و هیجانات رخ داده این چنینی قبلی بوده اند و این روز ها چیزی دیگه اون ها رو به اون شکل بر انگیخته نمی کنه.

- خلاء ای آنچنانی و حتی قابل توجه در جامعه mmb این سایت دیده نمی شه که دیگه سعی بر رفع اون باشه. این امر باز بر کم رنگ شدن اعضا تاثیر می ذاره.

newman_hf

Member
خیلی شفاف و روشن و واضح و بدون هیچ طعنه و کنایه بیان می کنم:

- این کار بارها قبلا تکرار شده و نتیجه ای حاصل نشده. اولا به این دلیل که مطالب آموزشی خوبی طی این سال ها ارائه شده و ضرورتی برای پر کردن چنین خلا هایی دیده نمی شه. دوم اینکه به دلیل سنگین شدن تاپیک، انجام این کار و نیاز کاربران به سرعت عمل و کم حوصلگی در یافتن مطلب، این مبحث خیلی زود به اعمال تالار خواهد رفت و از چشم ها محو خواهد شد.

- ماهیت خود تالار بیلدر و سایر تالار ها برای ایجاد پرسش و پاسخ هست و محدود کردن اون ها به یک مبحث و سعی در گنجوندن اون داخل یک مبحث منفرد، تلاشی موازی با هدف تالار تلقی میشه و منطقی نیست.

- این روزها MMB در دوران کهولت به سر می بره و مثل سابق در اوج نیست. پس نباید هیجانات زود گذر سبب رفتارهایی شتاب زده بشه.

- هر فردی که به واسطه فعالیت در جایی و سایتی و یا تالاری به مرحله ای از پختگی و تجربه رسیده باشه هیجان یک سری چیزها براش از بین می ره و عادی میشه. دلیل عدم رخ نمایی کاربران شاخص و با تجربه همین هست. اون ها بارها شاهد عرضه سوالات سخت، پلاگین های متعدد و هیجانات رخ داده این چنینی قبلی بوده اند و این روز ها چیزی دیگه اون ها رو به اون شکل بر انگیخته نمی کنه.

- خلاء ای آنچنانی و حتی قابل توجه در جامعه mmb این سایت دیده نمی شه که دیگه سعی بر رفع اون باشه. این امر باز بر کم رنگ شدن اعضا تاثیر می ذاره.
درود بر شما استاد عزیز
ببینید من هم دقیقا همین حرفی که زدید قبول دارم در اون مبحث منگله کرده بودم از دوستان و یکی از مدیران فکر کنم همین جناب آقای Nevrcome بودند گفتن شما شروع کنید همه کمکتون میکنند من هم رو حسابه اینکه حرقشون شهید نشه این کارو کردم. من اون مبجث تاپیک های مهم که خودشما نوشته بودید رو خوندم و چند پست بود فکر کنیم یکیش آموزش Mmb در 64 صفحه وچند تایدیگر بود ولی بهتر نیست که اینا هنوزم کار کنه ودوبارهپر رنگ باشه ؟ من چندسالیست که اینجا میام ولی تاچند وقت پیش اصلا اون جا رو ندیده بودم .... خدایی مطمئن باشیدکه اگر اون تاپیک توی هزار تا سوراخ سمبه نبود خیلی بیشتر دیده میشد شاید بشه گفت من دارم به فوروم انتقاد میکنم .....

خ

جدیدترین ارسال ها

بالا