تاپیکی بهترین سایتهای دنیا از لحاظ گرافیک کجاست ؟

adame_haji

Member
لام دوستان
بخدا تو انجمن های
فلش
دریو ویویر
فرانت پیج
فوتوشاپ رو گشتم ولی همچین تاپیکی ندیدم
سرچ هم کردم پیدا نکردم .
تاپیکی بهترین سایتهای دنیا از لحاظ گرافیک کجاست ؟
کمک کنید ؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ميشه واضحتر بگيد؟

بهترين سايتاي دنيا از لحاظ گرافيكي منظورتون اينه كه خود اون سايتا از نظر گرافيكي قشنگ باشن يا اينكه بين سايتاي آموزش گرافيك بهترين رو ميخواين؟

چون بين اين همه سايت و وبلاگ نميشه گفت مثلا اين 10 تا بهترينن چون اونقدر تعداد زياده كه حد و حساب نداره!

adame_haji

Member
راستی کسی میدونه همچین تمپلیتهایی رو از کجا میشه دانلود کرد . یعنی میخوام تو سبک همین قشنک باشن

این یکی رو میدونم ماله مانستر تمپلیت هست ولی میخوام بتونم از اینا دانلود کنم .
لطفا کنمک کنید

یا علی

پیوست ها

• Template Monster 7257.jpg
    33.9 کیلوبایت · بازدیدها: 26
آخرین ویرایش:

adame_haji

Member
ميشه واضحتر بگيد؟

بهترين سايتاي دنيا از لحاظ گرافيكي منظورتون اينه كه خود اون سايتا از نظر گرافيكي قشنگ باشن يا اينكه بين سايتاي آموزش گرافيك بهترين رو ميخواين؟

چون بين اين همه سايت و وبلاگ نميشه گفت مثلا اين 10 تا بهترينن چون اونقدر تعداد زياده كه حد و حساب نداره!

منظورم همون اولی بود .
من یادمه یه تاپیکی بود بچه ها میامدن سایت هایی که از لحاط گرافیکی و طراحی خوب طراحی شده بودن رو لینک میزاشتن .
الان نمیدونم اون تاپیک کجاست :neutral:
لطفا کمکم کنید .

یا علی

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
من نمونه قالب مورد نظر شما رو دیدم. از نظر ظاهر جذاب ، اما از نظر پیاده سازی فنی به پوستر شباهت داره و چندان سایت رو یاد آوری نمی کنه.
به این سایت تشریف ببرید. سایت نکته سنجی است که ماهیانه سایت های بر تر دنیا رو که گرافیک زیبا نیز از جمله امتیاز آن است معرفی می کنه.
پاینده باشید.

آخرین ویرایش:

Dr_King

Member
منظورم همون اولی بود .
من یادمه یه تاپیکی بود بچه ها میامدن سایت هایی که از لحاط گرافیکی و طراحی خوب طراحی شده بودن رو لینک میزاشتن .
الان نمیدونم اون تاپیک کجاست :neutral:
لطفا کمکم کنید .

یا علی

حاجی جون اینجا هم یک تاپیک هستش که قالبها توش هست :cool: که خودم چند روز دیگه باز هم قالبهای جدید می زارم اگر قالبی چیزی مدنظرت بود بگو تا بزارم البته با نام کامل قالب

تاپیک

adame_haji

Member
حاجی جون اینجا هم یک تاپیک هستش که قالبها توش هست :cool: که خودم چند روز دیگه باز هم قالبهای جدید می زارم اگر قالبی چیزی مدنظرت بود بگو تا بزارم البته با نام کامل قالب

تاپیک
ممنون دوست عزیز
ولی این صفحه رو نمیتونم باز کنم .
این پیغام میاد :

you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons

گويا شما منظورتون اين تاپيكه، اگه اشتباه نكنم ... البته اين ها فقط نمونه اند، اما خوب مرجع خيلي خوبيه كه شهرام جان زحمت شو كشيدن !
http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=31702

خوش باشيد

گويا شما منظورتون اين تاپيكه، اگه اشتباه نكنم ... البته اين ها فقط نمونه اند، اما خوب مرجع خيلي خوبيه كه شهرام جان زحمت شو كشيدن !

خوش باشيد

خوش باشيد

ممنون
ولی اصلا منظور من سایتهای آموزش فتوشاپ نیست .
من لیست سایتهایی رو خواستم که از لحاظ ساختار گرافیکی سایت برگزیده باشه
به زبون ساده
من یه سایت دارم که خیلی خفن طراحی شده
10 نفر دیگه همه توی دنیا سایت خفن طراحی شده گرافیکی دارن
یه بابابیی ورداشته این 11 تا سایت رو لینک کرده . من اون لینکو میخوام .

درود بر شما
من نمونه قالب مورد نظر شما رو دیدم. از نظر ظاهر جذاب ، اما از نظر پیاده سازی فنی به پوستر شباهت داره و چندان سایت رو یاد آوری نمی کنه.
به این سایت تشریف ببرید. سایت نکته سنجی است که ماهیانه سایت های بر تر دنیا رو که گرافیک زیبا نیز از جمله امتیاز آن است معرفی می کنه.
پاینده باشید.

دوست گرامی واقعا متشکرم از شما این همون چیزیه که من میخواستم

یا علی

Dr_King

Member
دوست عزیز اینجور تاپیکی لود که چون بر خلاف قوانین سایت بود پاک شد

جدیدترین ارسال ها

بالا