تاييد نهايي كاربران

سلام

من يه سوال داشتم و اونم درباره ي تاييد نهايي هست.حتما ميدونيد كه تو اكثر سايتها وقتي كه كاربر ثبت نام ميكنه يه ميل براش مياد كه يه لينك داره و ميگه كه اگه تا 24 ساعت روش كليك نشه عضويت ما لغو ميشه. ولي حداقل براي اين سايت الكي بود چون نه ميلي برام اومد (ايميل صحيح بود) و عضويت هم كه مونده.

ولي حال سوال من اينه كه اين قضيش چه جوريه؟ همون اول اطلاعات در ديتا بيس قرار ميگيره يا بعد از كليك كردن اون لينك. اگه بعد از كليك كردن باشه 24 ساعت بعد رو از كجا ميفهمه. در ضمن اون لينك هم حتما بايد يه سريال گذاري داشته باشه (براي امنيت بيشتر). فقط اگه ميشه روش كليش رو به من بگيد. ممنون ميشم

Amir61

New Member
وقتی کاربر ثبت نام می کنه باید اطلاعات را در دیتابیس وارد کنیم و یه جدول داشته باشیم که بگه آیا کاربر بافلان Username یا UserID یا ActivationCode ثبت نامشو تایید کرده یا نه؟
معمولا تو لینکه یه Activation Key رندوم (یکتا، یعنی قبلا به کسی اختصاص داده نشده باشه) تولید میشه و یه جایی تو دیتابیس ثبت می شه که این ActivationKey مربوط به فلان UserID هست. و ActivationKey به عنوان پارامتر Get تو لینک گذاشته می شه مثلا:

<A href="www.SomeWhere.com/Path/AFile.php?ActivationKey=AnActivationKey>
برای تایید در اینجا کلیک کنید<A/>

در مورد 24 ساعت و فلان هم می شه در جدول کاربران تاریخ ثبت نام کاربر را یادداشت کرد و بعد هم وقتی صفحه فعال سازی می یاد از دیتابیس بخونیم که فلان ActivationKey در چه تاریخی تولید شده است.

يه چيز ديگه!

خيلي ممنون از راهنماييتون

ولي مشكل من يه چيزه ديگه است. من ميخوام اگه كاربر عضويتش رو تاييد نكرد بعد از 24 ساعت رديفش تو ديتا بيس پاك بشه و البته اتوماتيك. يه روش هست كه مثلا يه ستون مخصوص تاييد بذاريم و هركي رو اون لينك نهايي كليك كنه در اون ستون 1 وارد بشه و هركي كليك نكنه 0 بمونه و بعد بعد از هر 24 ساعت خودمون يه صفحه مخصوص رو راه اندازي كنيم و 0 ها رو پاك كنيم. يه كاره ديگم كه بازم خود نابغم! فكر كردم اينه كه هر كي عضو شد اسمش بره تو يه فايل متني و بعد از كليك اون لينك اسمش از فايل در بياد. اينجوري هم ميشه كسايي كه تاييپ نشدند رو با يه صفحه حذف كرد و لي اين يكي هم اوتوماتيك نيست

pasargad-ir

Active Member
می تونی ناریخ یا ساعت ثبت رو داشته باشی
تاریخ یا ساعت زمانی رو که تایید کرده رو هم داشته باشی
اگه تفاوت مورد نظر بیشتر بود که حذف
اگر نه تایید.

خوب این روشی که شما میگی برای اینه که اگه طرف بعد از 24 ساعت خواست فعال کنه تفاضل تاریخ و ساعت رو چک کنه
ولی اگه کاربر اصلا فعال نکرد اون وقت چی ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا