تامین امنیت جوملا

rahpoyan.ir

Member
سلام
می خواستم ببینم چه جوری می تونم یه سایت جوملایی امن امن داشته باشم
یه مقله ای توی PersianIt.Ir نوشته بود که این کار رو بکنید ، اون کار و بکنید
ولی نگفته بود چه جوری
ضمنا اگه کسی می تونه امنیت یک سایت جوملایی با فروشگاه رو تامین کنه بگه در خدمتش باشیم
با ID من تماس بگیرید:
JAV_Always_Online

perlinpars

Active Member
دوست عزیز جوملا سیستم قدرتمند و از لحاظ امنیتی در سطح خوبیه اما و اما این خوبی ها تا وقتی هست که شرایط دیگه هم برقرار باشه
1- اول باید سرور شما امنیتش خوب باشه
2- شما باید از کلمات عبور درست و حسابی استفاده کنی
3-در مورد htaccess یه جستجویی تو گوگل بزن حتماً به دردت میخوره
4- ببین تو پانل هاستت امکان پسورد گذاشتن داری(cpanel داره) که بتونی روی فولدر administrator پسورد بزاری..اگه آره حتماً اینکار رو بکن.htaccess هم این کار رو میکنه......
5- admin تویه جوملا یوزر هست. اون رو تغییر بده و یوزر دیگه ای رو جای ادمین بزار
6-از نصب کامپوننت ها و ماژولهایی که مشکوک هستند و یا سابقه هک شدن دارند.تو ورژن نصبی دقت کن.(جوملا همیشه از ماژولهاش هک شده)
7- پرمیژنهات رو چک کن .تو php میگن فایل 644 و فولدر 755 اما گاهی این تغییر پرمیژنها باعث میشه سایت یه جاهاییش لود نشه. چک کن تا دسترسی ها در پائین ترین حد باشه.
8- configuration.php هم باید تو پائین ترین سطح دسترسی باشه یعنی حداقل 755
9-در مورد robot.txt هم سرچ کن

اگه در مورد هر کدوم از بندهای بالا سوالی داشتی بپرس.....سعی میکنم در اسرع وقت جوابت رو بدم.
راستی تو فرومهای جوملا چه ایرانی و چه خارجی پست بده جوابهای خوبی میگیری

Mohammadreza

Well-Known Member
راستش منم با حرف پرلين پارس موافقم !
يه پيشنهادم برات دارم !
من براي امنيت بيشتر روي پوشه administrator از طريق cpanel رمز عبور قرار مي دم ! ;)

رو پوشه administrator رمز بزاری همش ازت یوزر پسورد میخواد اینو امتحان کردم کاربر پسند اصلا نیست.
کامپوننت بکاپ روزانه رو جوملا نصب کن اینجوری بک آپ سایت رو هر روز به ایمیلت میفرسته خیالت راحته
http://extensions.joomla.org/

جدیدترین ارسال ها

بالا