بی بی کد تالار

sasan irani

Well-Known Member
t1.jpg
دوستان این کار جدید کمنه که اجرایی بوده 1تالار عروسی هستش که اینجا قسمت مردونشه که سبکش کلاسیک
با مکس2011ووی ری2
فک کنم 1کم این پارچه صندلیا زردیش زیاد شده که سنگین بود دیگه حال رندر گرفتن دباره نداشتم
ممنون از همه

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.
آها به این میگن کار. حرف منم از اول همین بود.ایده گرفتن الهام گرفتن اصلا اشکالی نداره اما یه فایل آماده رندر گرفتن ارزش زیادی نداره
این کارت خیلی بار ارزش هست.
توی کارهای Archviz استفاده از مدل آماده یه چیز کاملا عادی هست.
چیدمان فضا خیلی خوب شده.
چیز مهم این کار نور پردازیش هست.کار راحتی نیست.مگر اینکه با یه نور سرتاسری روشن بشه. هر چی که هست سایه ها نشون میده نور پردازی شده و صرفا با یه لامپ نیست
رنگ بندی فضا خوب شده و اتفاقا زرد روکش مبل ها خیلی به کارت کنتراست داده و نقطه قوت کارت هست
رندر خیلی تمیز و بدون نویز هست افرین
چیدمان روی میزها هم خوب شده و از اون جایی که مدیریت روی متریال ها داشتی قابل قبول شده
یه خورده ویو از بالاتر میگرفتی.لازم نبود حتما دید انسانی باشه که میز توی کادر اصلی باشه
در کل کارت خیلی حرفه ای شده.از 10 نمره 7 میگیره.
موفق باشی دوست من

sasan irani

Well-Known Member
ممنون دوست عزیز.بعله اون فایلهای اماده ایی که رندر میگرفتم صرفا جهت یادگیری ساخت متریال و تنظیمات رندر بود که نمیخواستم وقت صرف مدلینگ کنم

چند تا سوال داشتم که اگه جواب بدی خیلی کمکم کردی
1) مدت زمان رندر کامل ، چقدر طول کشید ؟
2) مشخصات کامل سیستمت رو بگو ؟
3) چقدر طول کشید تا یه همیچین اثری رو خلق کنی ؟ همراه با جزئیات کامل بگو برفرض مثال روزی چند ساعت وقت گذاشتی ؟
4) خودت چند سال هست که تری دی مکس کار میکنی ؟
5) آیا اصلا فکر میکردی که یه روزی یه همیچنین چیزی رو بسازی ؟
چطوری تری دی مکس رو یاد گرفتی ؟ ( آموزشهایی که تو اینترنت بود ؟ کلاس رفتی ؟ مجموعه ی آموزشی از بعضی شرکت ها مثل پرنیان خریداری کردی ؟)
با سپاس بی نهایت :rose:

چند تا سوال داشتم که اگه جواب بدی خیلی کمکم کردی
1) مدت زمان رندر کامل ، چقدر طول کشید ؟
2) مشخصات کامل سیستمت رو بگو ؟
3) چقدر طول کشید تا یه همیچین اثری رو خلق کنی ؟ همراه با جزئیات کامل بگو برفرض مثال روزی چند ساعت وقت گذاشتی ؟
4) خودت چند سال هست که تری دی مکس کار میکنی ؟
5) آیا اصلا فکر میکردی که یه روزی یه همیچنین چیزی رو بسازی ؟
6) چطوری تری دی مکس رو یاد گرفتی ؟ ( آموزشهایی که تو اینترنت بود ؟ کلاس رفتی ؟ مجموعه ی آموزشی از بعضی شرکت ها مثل پرنیان خریداری کردی ؟)
7) با چه انگیزی یه همچین چیزی رو درست کردی ؟
8) کلا هدفت تو تری دی مکس چیه ؟
با سپاس بی نهایت :rose:

sasan irani

Well-Known Member
28ساعت رندرش طول کشید.2لپ تاپ پاویلن3کلا 3روز طول کشید روزی 3ساعت-1سالی هست که کم و بیش کار میکنم بیشتر-اره میدونستم:)حتی 1ساعتم نرفتم از روس سی دی یاد گرفتم-انگیزه پولی و کاری-انجام کارای زیبا

ساعت رندرش طول کشید.2لپ تاپ پاویلن3کلا 3روز طول کشید روزی 3ساعت-1سالی هست که کم و بیش کار میکنم بیشتر-اره میدونستم
majidonline_ghelgheli.gif
حتی 1ساعتم نرفتم از روس سی دی یاد گرفتم-انگیزه پولی و کاری-انجام کارای زیبا
28
ماشاالله انقدر رمزی حرف میزنی هیچی نفهمیدم
قشنگ شماره گذاری کن وبرای هر سوالی که پرسیدم جواب کاملی رو بیان کن ، البته اگه وقت کردی - چون برای ما تازه واردا خیلی مهمه
یاعلی دادا مشتی
:wink:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا