آدرس سایت ما http//www.parslaptop.com
Parham Well-Known Member Jan 23, 2006 #3 دوست عزیز بهتر بود طبق قوانین این پست را در انجمن معرفی وبلاگ ها و وب سایت ها ارسال میکردی ! من رفتم ببینمش کلیک کنید تا باز شود... نیاز به گفتن نیست !
دوست عزیز بهتر بود طبق قوانین این پست را در انجمن معرفی وبلاگ ها و وب سایت ها ارسال میکردی ! من رفتم ببینمش کلیک کنید تا باز شود... نیاز به گفتن نیست !
soheilweb Active Member Jan 23, 2006 #4 جناب مدیر انجمن من سایت رو معرفی نکردم جناب پارس لب تاپ معرفی کرن. در ضمن لینک اشتباهیه - اصلا کار نمیکنه
جناب مدیر انجمن من سایت رو معرفی نکردم جناب پارس لب تاپ معرفی کرن. در ضمن لینک اشتباهیه - اصلا کار نمیکنه
Parham Well-Known Member Jan 23, 2006 #5 شما در پست خودت ارسال کردی که ' من رفتم ببینمش ' من هم نقل کردم گفته شما را و گفتم نیازی نیست هرکس که میخواد لینکی را ببینه اعلام کنه که اینکار را انجام میده !
شما در پست خودت ارسال کردی که ' من رفتم ببینمش ' من هم نقل کردم گفته شما را و گفتم نیازی نیست هرکس که میخواد لینکی را ببینه اعلام کنه که اینکار را انجام میده !
soheilweb Active Member Jan 23, 2006 #6 به روی چشم دیگه نمیگم. خوب شد. ولی شما هم اخلاقتون رو کمی مهربون کنین بد نمیشه. ممنون.