.: تاریخ کشور من :.

NAKOOT

Well-Known Member
زمان : 2 ساعت خورده ای .
نکته : این کار سیاسی نیست و جنبه هنری دارد
121fs725372.gif

Shouli

Active Member
سلام : من به عنوان یه شاگرد به استادم چی میتونم بگم , خیلی زیباست . مرسی

کاره تاپی شده داداش تبریک میگم خوشحال می شم می بینم بر و بچ ایران اینقدر حرفه ای عمل می کنن موفق باشی دوست خوبم

NAKOOT

Well-Known Member
مرسی
احساساتی کار کردی یکم

خواهش ...
احساسات ؟!
bad_boys_20.gif

سلام : من به عنوان یه شاگرد به استادم چی میتونم بگم , خیلی زیباست . مرسی

آقا شما سرور ما هستی
give_rose.gif

من رو چه به استادی ...
من هنوز دارم کف فتوشاپ رو تی می کشم ...

مرسي شهرام
خيلي خوشگله
فضاي خسته اي هم داره

ممنون داداش امیر ...
خستگی من هم تو کارم دخیل شده
crazy.gif

کاره تاپی شده داداش تبریک میگم خوشحال می شم می بینم بر و بچ ایران اینقدر حرفه ای عمل می کنن موفق باشی دوست خوبم

ممنون رفیق ...
من ایرانی هستم ولی حرفه ای نشدم هنوز
tnp.gif

قربانت ...
give_rose.gif

alireza-metal

Active Member
nakoot جان کارت خیلی خیلی زیباست -- وجای تقدیر داره -- و به نظرم این طرحو در مورد آخرین اتفاقی که میخواست بیفته و خیلی ها شدیدا اعتراض کردن و مانع از اون کار شدن --- و به گونه ای اعتراض خود رادر مورد ویرانی این مکان مقدس اجرا کردی --- احسنت -- خدا ........................... کند -

راستی ای ول lars ulrich !

izone

Active Member
بسیار کار زیبایی شده. بالاخره یکی از استادان پیدا شد که در مورد ایران و ایرانی کار بزنه.

راستش دیگه از بس درباره مرگ و میر و تازیان شده بود باید نام مجید آنلاین را میگذاشتیم المجید الآنلانیه :d

قصد توهین به کسی را ندارم ولی حیف است که ایرانیها از این همه شکوه و زیبایی که در کشور و فرهنگ خودمان است و از این همه افرادی که در جهان شناخته شده اند و از این همه آثار بزرگان ایرانی بهره گیری نکنند و ذوق و استادکاری خودشان را نمایش ندهند.

بهرروی از شما برای این کار بسیار زیبایتان سپاسگزارم و امیدوارم که دوستان دیگر هم برای نوروز کارهای زیبایی ارائه دهند.

Mandana

Active Member

شهرام کتک میخوای؟
127fs160153.gif
اون دکمه تنکس دکور نیست
argh.gif

/

3b3fa6af.gif

بچه ها بحث تاپیک رو عوض نکنید.از این پست من هر کس بحث رو عوض کرد باهاش برخورد می کنم
شهرام کارت خیلی ملوس شده
garfield.gif

فقط بجز همون قضیه ی صاعقه که انعکاسش توی آب نیست مشکل خاصی نداره
البته منظورم این نیست که خود صاعقه دیده بشه
اما اگه کمی جایی که صاعقه توی آی می افته روشن تر بشه بهتره
در کل خیلی قشنگه
موفق باشی

kambiz.elf

Member
سلام
اقا شهرام كار هيچ مشكلي نداره .ولي يك مورد تخت جمشيد بر اثر صاعقه خراب نشده .

NAKOOT

Well-Known Member
nakoot جان کارت خیلی خیلی زیباست -- وجای تقدیر داره -- و به نظرم این طرحو در مورد آخرین اتفاقی که میخواست بیفته و خیلی ها شدیدا اعتراض کردن و مانع از اون کار شدن --- و به گونه ای اعتراض خود رادر مورد ویرانی این مکان مقدس اجرا کردی --- احسنت -- خدا ........................... کند -

راستی ای ول lars ulrich !

ممنون علیرضا ...
Bananeyessss.gif

من اولش گفتم این کار جنبه سیاسی نداره ... ولی بی تاثیر از سیاست هم مسلماً نیست ...
0003.gif

زمین خوردتیم علیرضا خان ...
قربون تو و هرچی متال بازه ...
git.gif

بسیار کار زیبایی شده. بالاخره یکی از استادان پیدا شد که در مورد ایران و ایرانی کار بزنه.

راستش دیگه از بس درباره مرگ و میر و تازیان شده بود باید نام مجید آنلاین را میگذاشتیم المجید الآنلانیه :d

قصد توهین به کسی را ندارم ولی حیف است که ایرانیها از این همه شکوه و زیبایی که در کشور و فرهنگ خودمان است و از این همه افرادی که در جهان شناخته شده اند و از این همه آثار بزرگان ایرانی بهره گیری نکنند و ذوق و استادکاری خودشان را نمایش ندهند.

بهرروی از شما برای این کار بسیار زیبایتان سپاسگزارم و امیدوارم که دوستان دیگر هم برای نوروز کارهای زیبایی ارائه دهند.

ممنون izone جان ...
تو رو خدا به من نگید استاد ... اسم کوچیکم "شهرام" رو بگید من راحت ترم ... اینجوری معضبم ...
زیاد به آیکون زیر آواتارم توجه نکنید ... اون رو مدیرها گذاشتن برا قشنگی ...
oups-pardon-9877.gif

متاسفانه این خارجی ها ول کن ما نیستن ... نمی دونم از فیلم 300 ساخته برادران وارنر خبر دارید یا نه ؟!
تو این فیلم ایرانی ها رو به شکل حیوانات وحشی در مقابل جنگ با یونانیان تصویر کردن ...
sad.gif

پاینده باشید ...

جناب Izone شهرام كه گفته كار سياسي نيست

امیر جون بابا بیخیال داداش ... ببینم می تونی کاری کنی فکر کنن اینجا خبریه بیان من رو ببرن
جایی که عرب نی انداخت ...
alc.gif

خیلی می خوامت داش امیر ...
give_rose.gif

شهرام کتک میخوای؟
127fs160153.gif
اون دکمه تنکس دکور نیست
argh.gif

/

3b3fa6af.gif

بچه ها بحث تاپیک رو عوض نکنید.از این پست من هر کس بحث رو عوض کرد باهاش برخورد می کنم
شهرام کارت خیلی ملوس شده
garfield.gif

فقط بجز همون قضیه ی صاعقه که انعکاسش توی آب نیست مشکل خاصی نداره
البته منظورم این نیست که خود صاعقه دیده بشه
اما اگه کمی جایی که صاعقه توی آی می افته روشن تر بشه بهتره
در کل خیلی قشنگه
موفق باشی

سلام مانی ...
چشمم روشن اینجا بچه ها رو فلک هم می کنی پس ... نه دیگه بیا ما رو هم بزن ...
hit.gif

خوب از دستم در رفت ...
121fs725372.gif

والا من صاعقه رو جزو ایه آب انتخاب کردم ... شاید چون زیاد بلور شدش توی کار پخش شده ...
Southpark-28402.gif

مانی بخدا سیاست چیز بدی نیست ... یعنی جزوی از زندگی ما هستش ...
قرار نیست هروقت کاری زده شد و بحثی از سیاست شد با سریع وحشت کنیم و بگیم آره اینا دارن توطئه
چینی می کنن بر علیه فلانی ...
0001.gif

می دونم اینجا و توی این سایت درست نیست بحث رو به سیاست بکشیم ...
خلاصه ببخشید دیگه تکرار نمی شه ...
porcinet-danse-2.gif

موفق باشی ...

سلام
اقا شهرام كار هيچ مشكلي نداره .ولي يك مورد تخت جمشيد بر اثر صاعقه خراب نشده .

والا منم نگفتم بر اثر صاعقه این اتفاق افتاده ...
صاعقه یک نماد هستش ...
قربونت ...
bonjour-97213.gif

Mandana

Active Member
شهرام جان می دونم چیز بدی نیست
اما جزو قوانین سایته که گفته:
بحث سیاسی ممنوع
128fs2883410.gif

بعلاوه بخواد آزاد باشه خیلی ها دلشون میخواد حرف بزنن.و علاوه بر اون باید مراعات سایت رو هم بکنیم.بهر حال امیدوارم تکرار نشه
128fs3659061.gif

در ضمن من کسی رو فلک نمی کنم.هر کی کار بد کنه تورو فلک می کنم تا برای بقیه درس عبرت بشه
smileluva.gif

بهر حال به نظر من زیاد بلور نشده.اما من همونطور که گفتم لازم نیست عکس رعد و برق دیده بشه.بلکه بهر حال صاعقه روشنایی ای داره که نورش باید قسمتی از آب رو هم روشن کنه.نه اینکه عکسش دیده بشه
نمی دونم متوجه منظورم شدی آیا؟
2eg4tbq.gif

اما در کل کار زیباییه.موفق باشی
128fs318181.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا