nakoot جان کارت خیلی خیلی زیباست -- وجای تقدیر داره -- و به نظرم این طرحو در مورد آخرین اتفاقی که میخواست بیفته و خیلی ها شدیدا اعتراض کردن و مانع از اون کار شدن --- و به گونه ای اعتراض خود رادر مورد ویرانی این مکان مقدس اجرا کردی --- احسنت -- خدا ........................... کند -
راستی ای ول lars ulrich !
ممنون علیرضا ...
من اولش گفتم این کار جنبه سیاسی نداره ... ولی بی تاثیر از سیاست هم مسلماً نیست ...
زمین خوردتیم علیرضا خان ...
قربون تو و هرچی متال بازه ...
بسیار کار زیبایی شده. بالاخره یکی از استادان پیدا شد که در مورد ایران و ایرانی کار بزنه.
راستش دیگه از بس درباره مرگ و میر و تازیان شده بود باید نام مجید آنلاین را میگذاشتیم المجید الآنلانیه :d
قصد توهین به کسی را ندارم ولی حیف است که ایرانیها از این همه شکوه و زیبایی که در کشور و فرهنگ خودمان است و از این همه افرادی که در جهان شناخته شده اند و از این همه آثار بزرگان ایرانی بهره گیری نکنند و ذوق و استادکاری خودشان را نمایش ندهند.
بهرروی از شما برای این کار بسیار زیبایتان سپاسگزارم و امیدوارم که دوستان دیگر هم برای نوروز کارهای زیبایی ارائه دهند.
ممنون izone جان ...
تو رو خدا به من نگید استاد ... اسم کوچیکم "شهرام" رو بگید من راحت ترم ... اینجوری معضبم ...
زیاد به آیکون زیر آواتارم توجه نکنید ... اون رو مدیرها گذاشتن برا قشنگی ...
متاسفانه این خارجی ها ول کن ما نیستن ... نمی دونم از فیلم 300 ساخته برادران وارنر خبر دارید یا نه ؟!
تو این فیلم ایرانی ها رو به شکل حیوانات وحشی در مقابل جنگ با یونانیان تصویر کردن ...
پاینده باشید ...
جناب Izone شهرام كه گفته كار سياسي نيست
امیر جون بابا بیخیال داداش ... ببینم می تونی کاری کنی فکر کنن اینجا خبریه بیان من رو ببرن
جایی که عرب نی انداخت ...
خیلی می خوامت داش امیر ...
شهرام کتک میخوای؟
اون دکمه تنکس دکور نیست
/
بچه ها بحث تاپیک رو عوض نکنید.از این پست من هر کس بحث رو عوض کرد باهاش برخورد می کنم
شهرام کارت خیلی ملوس شده
فقط بجز همون قضیه ی صاعقه که انعکاسش توی آب نیست مشکل خاصی نداره
البته منظورم این نیست که خود صاعقه دیده بشه
اما اگه کمی جایی که صاعقه توی آی می افته روشن تر بشه بهتره
در کل خیلی قشنگه
موفق باشی
سلام مانی ...
چشمم روشن اینجا بچه ها رو فلک هم می کنی پس ... نه دیگه بیا ما رو هم بزن ...
خوب از دستم در رفت ...
والا من صاعقه رو جزو ایه آب انتخاب کردم ... شاید چون زیاد بلور شدش توی کار پخش شده ...
مانی بخدا سیاست چیز بدی نیست ... یعنی جزوی از زندگی ما هستش ...
قرار نیست هروقت کاری زده شد و بحثی از سیاست شد با سریع وحشت کنیم و بگیم آره اینا دارن توطئه
چینی می کنن بر علیه فلانی ...
می دونم اینجا و توی این سایت درست نیست بحث رو به سیاست بکشیم ...
خلاصه ببخشید دیگه تکرار نمی شه ...
موفق باشی ...
سلام
اقا شهرام كار هيچ مشكلي نداره .ولي يك مورد تخت جمشيد بر اثر صاعقه خراب نشده .
والا منم نگفتم بر اثر صاعقه این اتفاق افتاده ...
صاعقه یک نماد هستش ...
قربونت ...