تاریخچه

silvercover

کاربر متخصص
والا چیز مکتوبی که در این باره نیست جز تاریخچه ویژگی های بیلدر که توی Help برنامه با عنوان History به چشم میخوره. هر کسی یه چیز شفاهی توی ذهنش در مورد این برنامه داره. شما دقیقا نیازتون چی هست؟

n_1366

New Member
من برای پروژم توضیحاتی در مورد این برنامه میخوام حالا دیگه نمیدونم چی باید بنویسم

silvercover

کاربر متخصص
خب شما همه ویژگی های این برنامه رو تشریح کنین. توی همین تالار بگردین مقاله و نوشته زیاد هست. توی راهنمای خود بیلدر هم ویژگی ها به صورت خلاصه شده اومده. این کار بهتر از معرفی تاریخچه هست.

با سلام .

یه چیزایی که توی مدت کار با بیلدر فهمیدم رو در اختیارتون میزارم .

1 : ) این برنامه به مدت تقریبا 9 سال هست که وارد بازار شده . ( 1998)

2 : ) هدف اصلی از ساخت این نرم افزار ایجاد برنامه های چند رسانه ای و اتوران بوده .

3 : ) سازنده ی این نرم Roman Voska میباشد و دو تا از توسعه دهندگانش هم که در ساخت و توسعه ی اون کمک میکنن با نام های Peter Misik و Pavel Kudrys هستن .

4 : ) این نرم افزار از قابلیت کامپایلر برخوردار نیست و از قابلیت مفسری استفاده میکنه .

5 : ) قدرت این نرم افزار در مقایسه با هم نوع های خودش بسیار بالاست . و قابلیت توسعه توسط کاربران ( Plug-in ) رو داره .

6 : ) این برنامه کاملا مبتدی بر اشیاء هست و رابط گرافیکی بسیار راحت و ساده ای داره .

7 : ) این برنامه توسط VC++ نوشته شده و بیشتر صفاتش رو از اون به ارث برده . تعدادی از نمونه های به ارث برده شده رو براتون بیان میکنم .

مثلا :

* تعریف متغییر برای Edit Box ها . ( یعنی هر چی توش نوشته میشه در اون متغییر ذخیره میشه ) . در زبانهای دیگه برنامه نویسی مثل Delphi یا VB این قابلین وجود نداره .

* استفاده از خطوط راهنمای خط کش .

* فورم کلی فرامین این برنامه با کمی تغییر شبیه به VC++ هستش .

و ......

امیدوارم راضیتون کرده باشه :D

آخرین ویرایش:

n_1366

New Member
خیلی ممنون من این اطلاعات رو برای تکمیل پروژم میخوام اگه باز هم اطلاعاتی داشتید لطف کنید بارم بفرستید

جدیدترین ارسال ها

بالا