تاريك نشان دادن تصوير در پليرها

hossein_ir

Member
سلام دوستان
من با يك مشكلي برخورد كردم كه حالم رو گرفته . من با ويندوز مديا پلير و جت آديو و هر نرم افزار بخش كننده فيلمي رو تماشا ميكنم بصورت خيلي تاريك نمايش ميده توي ويندوز مديا پلير حتي رنگها هم بهم مي ريزه
من اين نرم افزار ها رو دوباره نصب كردم ولي هنوز مشكل وجود داره
اگه دوستان راه حلي دارن بگن
ممنون ميشم

the_king

مدیرکل انجمن
اگه رنگها به هم ریخته یا فایل ویدئویی خراب شده (مثلا کپی از CD خش دار) یا دکودر ویدئویی یا Mixer ناسازگاری
برای پخش ویدئو بکار رفته و باید آنرا اصلاح کنید.

حرفه ای ترین مجموعه دکودر هایی که من تا حالا دیدم AceMCP Pro است که اگه درست تنظیمش نکنید یا بخواهید
تمامی Codec ها و ابزار اضافی داخلش رو نصب کنید، بدتر سیستم پخش صوتی و ویدئویی سیستم را داغون می کنید.
ولی به هر حال امکاناتش بی نظیر است، به حجم 49 مگابایت از این آدرس می توانید آنرا دریافت و نصب کنید :

http://www.softpedia.com/get/Multim...erter-DIVX-Related/ACE-Mega-CoDecS-Pack.shtml

برای افزایش روشنایی تصویر در قدم اول توصیه می کنم که از تنظیمات کارت گرافیکی (Display در Control Panel)
استفاده کنید و Brightness و Gamma را برای ویدئو (نه تصویر عادی GUI) افزایش دهید.

اما در Windows Media Player تنظیمات Video Settings در Enhancements می توانند برای تنظیم رنگ و روشنایی یک فایل
در حال پخش بکار روند، اما متاسفانه تنظیمات را Save نمی کنه و بعد از بستن برنامه به وضعیت عادی برمی گرده.

mehdinasiri

پارس لند گروپ
اگر Brightness و Gamma تنظیم نباشه کل تصاویر داخل مانیتور تیره است. اما مشکل تیرگی فیلم یک مشکل عادی هست که با Update کارت گرافیک شما و نصب Codec Pack های جدید براحتی برطرف میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا