تابع error در نبودن فایل loadmovie

aminhashemi88

New Member
دوستان می خوام اگه فایل موردنظری که در یک مووی کلیپ لود بشه توسط loadMovie وجود نداشت یک پیغامی ایجاد بشه یا مثلا یه مووی کلیپ پلی بشه.از چه تابعی باید استفاده کنم؟ممنونم

Mr. LonelY

کاربر فعال
دوستان می خوام اگه فایل موردنظری که در یک مووی کلیپ لود بشه توسط loadMovie وجود نداشت یک پیغامی ایجاد بشه یا مثلا یه مووی کلیپ پلی بشه.از چه تابعی باید استفاده کنم؟ممنونم

فکرکنم باید از دستور if استفاده کنی!

Mr. LonelY

کاربر فعال
خوب وقتی شما از دستور loadmovie استفاده میکنی باید از قبل آدرس فایلتو بدی دیگه، منظورت از وجود نداشتن فایل چیه؟
خوب اگه فایلت نباشه اجرا هم نمیشه دیگه!
من که منظورتو درستو حسابی نفهمیدم.

aminhashemi88

New Member
منظورم اینه که مثلا یه پیغامی بیاد بگه سی دی 2 رو بذار که از سی دی 2 فایل رو بخونه که تو سی دی 1 نیستش.

Mr. LonelY

کاربر فعال
منظورم اینه که مثلا یه پیغامی بیاد بگه سی دی 2 رو بذار که از سی دی 2 فایل رو بخونه که تو سی دی 1 نیستش.

خوب شما میتونی رو همون دکمه ای که قراره این مووی کلیپ رو فراخونی کنه یه جمله trace کنی و بگی cd دوم رو بزارن

mohammadbasri

کاربر فعال
یه روشی هست که مشکلتو حل میکنه (البته شاید اصولی نباشه!!!! )
1 - در فایلی که پروژه ای رو به خودش لود میکنه یک مووی کلیپ بساز که 2 فریم داشته باشه در هر فریم دستور stop باشه
فریم اولیش خالی باشه
در فریم دوم پیغام مورد نظر رو بذار.
2- به کلیدی که دستور فرواخوانی پروژه دوم رو میده دستوری بده که بعد از گذشت مقداری زمان(دلخواه) مووی کلیپ پیغام به فریم دوم بره
3- در فریم اول پروژه ای که باید لود بشه دستوری بذار که مووی کلیپ موجود در پروژه اصلی رو به فریم 1 بفرسته
البته باید یکمی با تنظیمات کار کنی که تا زمان باز شدن پروژه ، مووی کلیپ سریع به فریم دوم نره

BioDread

Banned
پیشنهاد من استفاده از کلاس MovieClipLoader هست
انجا یه listener برای همین کار داره

mohsensemsarpour

کاربر فعال
پیشنهاد من استفاده از کلاس MovieClipLoader هست
انجا یه listener برای همین کار داره

در تکمیل صحبت های بایوی عزیز این رو ببینید

کد:
// Create listener object:
var mclListener:Object = new Object();
mclListener.onLoadError = function(target_mc:MovieClip, errorCode:String, status:Number) {
    trace("Error loading image: " + errorCode + " [" + status + "]");
};
mclListener.onLoadStart = function(target_mc:MovieClip):Void {
    trace("onLoadStart: " + target_mc);
};
mclListener.onLoadProgress = function(target_mc:MovieClip, numBytesLoaded:Number, numBytesTotal:Number):Void {
    var numPercentLoaded:Number = numBytesLoaded / numBytesTotal * 100;
    trace("onLoadProgress: " + target_mc + " is " + numPercentLoaded + "% loaded");
};
mclListener.onLoadComplete = function(target_mc:MovieClip, status:Number):Void {
    trace("onLoadComplete: " + target_mc);
};

جدیدترین ارسال ها

بالا