تابع بازگشت مقدار اشاره گر جدول ديتابيس

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام
زماني كه از فيلد auto_increment در mysql استفاده ميشه . هر بار كه يه كويري به ديتا بيس اضافه ميشه يه شماره ميندازه ....
تو خود phpMyAdmin هم اون پايينش مينويشه كه (Autoindex بعد) و يه شماره جلوش مينويسه . اين شماره همون شماره ايه كه در زمان اضافه شدن كويري جديد . ستوني كه خاصيت auto_increment به خودش ميگيره .
يه جايي يه تابع ديده بودم كه اين عدد رو بر ميگردوند . الان حدود چند ساعته دارم ميگردم كه به هر دري زدم پيدا نشده !!!
به زبون ساده تر همون pointer يا اشاره گر مربوط به اون جدول هست كه من ميخوام بدونم چنده .

ممنون ميشم شما راهنمايي كنيد.
نبي

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام
ظاهرا همون mysql_insert_id است. من قبلا امتحانش کرده بودم ولی همیشه صفر رو برمیگردوند! اما این بار دقت کردم دیدم باید درست بعد از دستور insert ازش استفاده بشه و در مواقع دیگه نتیجه مطلوب حاصل نمیشه !

در مورد LAST_INSERT_ID هم متوجه نشدم چطور باید در php ازش استفاده بشه . به عنوان یه query اجراش کردم اما جواب نداد...

باتشکر از mazoolagh که پاسخ دادند
نبی

miladmovie

Active Member
NabiKAZ گفت:
سلام
ظاهرا همون mysql_insert_id است. من قبلا امتحانش کرده بودم ولی همیشه صفر رو برمیگردوند! اما این بار دقت کردم دیدم باید درست بعد از دستور insert ازش استفاده بشه و در مواقع دیگه نتیجه مطلوب حاصل نمیشه !

در مورد LAST_INSERT_ID هم متوجه نشدم چطور باید در php ازش استفاده بشه . به عنوان یه query اجراش کردم اما جواب نداد...

باتشکر از mazoolagh که پاسخ دادند
نبی
http://www.mysqlfreaks.com/statements/90.php

جدیدترین ارسال ها

بالا