بی واسطه از آمریکا هاست بخرید ( خیلی مهم )

arian-host

New Member
مي دونم همه شما دوست داشتید که کارت هاي اعتباري مثل visa , master card , paypal داشتين و مي تونستيد از اين طريق از شرکت هاي آمريکايي مستقيما هاست بخريد . خوب مشکلي نيست شما مي تونيد با ايگولد هم اين کارو بکنيد . شرکت ما علاوه بر کارت هاي اعتباري که در بالا ذکر شد ايگولد هم قبول مي کنه .
شما مي تونيد به صورت آنلاين پنل مورد نظرتون رو سفارش بدين ، دامين ثبت کنيد يا فقط سايت خودتون رو هاست کنيد .
از مزاياي ويژه شرکت به چند مورد اشاره مي کنم .
1- پرداخت آسان و به صورت ماهيانه
2- دريافت فضا و پهناي باند بالا
3- خريد بي واسطه در نتيجه رابطه مستقيم با شرکت و پشتیبانی 24 ساعته
4- مهم ترین مساله اینه که شما مطمئن هستید یه گروه متخصص آمریکایی دارن هاست شمارو اداره می کنن :wink:

arian-host

New Member
spsgorgan گفت:
ميشه يه رزومه مختصر از ايشان بفرماييد ؟ و اينكه نقش شما اين وسط چي هست ؟

يا علي
دوست من تو سایت هر چیزی که لازم بوده از جمله سوابق شرکت ذکر شده ، البته اگر نیاز هستش من خودم بهتون توضیح بدم . :wink:

arian-host

New Member
دوست عزیز ، شرکت ما از سال 1999 آغاز به کار کرده ، به صورت منطقی پیشرفت کرده ، جلو اومده و کارش گسترده تر شده . الان تمرکز شرکت بیشتر روی خود مشتری هاست ، مخصوصا پشتیبانی مناسب و البته ارائه سرویس های خوب ؛ در سال های گذشته شرکت بر روی تنوع سرویس ها ، قیمت ، بازاریابی و فروش متمرکز بود ولی چون دیگه به اهداف تعیین شده رسیده بیشتر روی کیفیت خدمات تاکید داره .

bamshad

Well-Known Member
دوستان عزیز من خودم زمانی در آخرین قدم گرفتن نمایندگی هاستینگ از یک شرکت کانادایی بودم
ولی وقتی مقررات و ضوابط اون سایت ها رو ترجمه کردم از سرم دود بلند شد
چون Fbi در آمریکا و کانادا نظارت خیلی سختی داره و با هر کسی که مقررات رو زیر پا بگزاره برخورد شدید میکنه
کلا" ما ایرانی ها هر سایتی رو که تا حالا ثبت کردیم هر جوری که شده یک بی قانونی توش دیده شده
خوب پس ما اصلا به درد هاستینگ های آمریکایی نمی خوریم شاید هم اونها به درد ما نمی خورند
اگه شد کمی از اون قانون رو اینجا میگذارم........

bamshad

Well-Known Member
این فقط چند خط از یک تومار اونهاست:

--
Illegal Usage

A** servers may be used for lawful purposes only. Transmission, storage, or distribution of any information, data or material in violation of any applicable law or regulation is prohibited. This includes, but is not limited to: copyrighted material, trademark, trade secret or other intellectual property right used without proper authorization, and material that is obscene, defamatory, constitutes an illegal threat, or violates export control laws. Examples of non-acceptable content or links: Proxy servers such as PHProxy and CGI-Proxy or anyother proxy server, Pirated software, Hackers programs or archives, Warez sites, MP3, and IRC bots. The subscriber to A** service agrees to indemnify and hold harmless A** from any claims resulting from the use of the service that damages the subscriber or any other party.

--

به خاطر بعضی از مسائل نام شرکت رو به A** تغییر دادم

ToFaN

Well-Known Member
دیگه گزشت
این آقای arian-host هم یحتمل از یه شرکتی حالا آمریکایی یا غیره با یه کردیت کارد غیر ایرانی خرید کردن این پلن را حالا خودشون قصد فروش این کار را دارند ( که اکثرا این کار را میکنند )
اینم یه روش جدید تبلیغات :lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا