بی نظمی تکسچرها

CG-Student

Member
چرا وقتی روی یه آبجکت یه سری دستورات مثل extrude , indert edge loop tool اعمال می کنیم و بعد به شکل تکسچر میدیم تکسچر به صورت نا منظم بر روی شکل دیده میشه و فقط بعضی جاها یه extrude نشدن خوب دیده میشه .
در صورتی که اگه یه تکسچر مثلا " سنگ " به یه cube اعمال کنم به صورت منظم دیده میشه اما کافیه face های بعضی قسمت های cube را extrude کنم دقیقا همون قسمت ها تکسچر به خوبی نمایش نمیدن
چه راه حلی پیشنهاد می کنید :shock:

sharin

Member
سلام.

خوب ان شائ الله كم كم كه رفتي جلو خودت مي فهمي ... اونقدر ها هم عجيب نيست ...

خوب وقتي مدل رو درست كرديد ، لازمه كه ازش يه UV بگيريد . ( يعني يك الگوي 2d از مدل 3d )
بعد تكسچر رو روي UV مي سازي و ...
براي Uv گرفتن هم ، از خود مايا مي تونيد استفاده كنيد ... ( اما براي هر مدلي توصيه نمي شه ... )
معمولا براي اينكه راحت بتوني UV بگيري احتياج به برنامه هايي مثل UVlayout و ... داري .

موفق باشي.
يا علي.

CG-Student

Member
خوب در راستای سوال قبلی -------->
تو این عکس من فقط یه Face اتخاب کردم ولی 3تا face انتخاب شدند . چرا همچین وضعیتی به وجود میاد ؟ چرا یه face اینجوری کش میاد ؟ چرااااااااااااا :sad:به نظرتون این وضعیت عوارض اعمال دیگر دستورها روی این face ها نیست ؟ مثلا چون این face چند بار extrude شده یه همچین بلایی سرش اومده .
attachment.php

سوال دوم هم اینکه من این قسمت به صورت منظم تمامی Face ها رو انتخاب کردم و رنگ قرمز نسبت دادم اما وقتی رندر گرفتم . . . شد عکس پایین
attachment.php

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    337.4 کیلوبایت · بازدیدها: 26
  • 1.jpeg
    1.jpeg
    77.5 کیلوبایت · بازدیدها: 23

sharin

Member
شما face رو از UV تون انتخاب كرديد و با مدل سه بعدي مقايسه مي كنيد ، يا از مدل سه بعدي انتخاب كرديد و با UV مقايسه مي كنيد ؟؟

الان در مدل 3 بعدي ، 3 تا face انتخاب شده و در صفحه ي UV بنظر 1 face انتخاب شده . درسته ؟
خوب اين ناشي از UV نشدن ، يا خوب UV نشدن هست ... !
الان ممكنه اين 2 فيس ، به ظاهر ناپديد ، در UV تون ( اصلا در UV كلي نباشن ، يا جاگيريشون جوريه كه نمي تونيد ببينيد و استفاده كنيد ... )
يه توضيحاتي در پرو فايل دادم ...

مشكلت حل نشد ، دوباره بپرس ...

موفق باشي.
يا علي.

CG-Student

Member
آره شارین جان در حقیقت یک Face انتخاب شده اما ظاهرا به صورت 3 Face روی مدل دیده میشه . فکر کنم از همون uv نشدن هست . باید نرم افزار داخل امضاتو دانلود کنم + فیلم های اموزشی .
گل پسری :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا