بیل بورد خیالی

mashreghi

Member
همینجوری و از روی بیکاری طرح خیالی یک بیل بورد را زدم . گفتم شاید استقبالی شد و شروع کنیم با بچه ها طرح های تبلیغاتی و غیره رو بزنیم و حال وهوایی عوض کنیم . نظرتون رو بگید ببینیم طرح چه جور شده . ضمنا یحتمل انگلیسی هاش غلط قولوط باشه .

پیوست ها

• billboard.jpg
    billboard.jpg
    130.4 کیلوبایت · بازدیدها: 38

mostafa_az

Well-Known Member
دقیقا . به نظر منم مشکلش همونه . هم سادست . هم تنها مونده .

مخلصیم
مصطفی

arashonline

Well-Known Member
اگر اين بيل بورد باشه به نظر من بايد به غير از عكس تغييراتي در چيدمان و نو فونت بكنه !!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کلمه گیلاس و عکس خود گیلاس جای مناسبی ندارن.

یه کار قشنگی هم که میتونستی انجام بدی برای اینکه بیشتر به کف پا اشاره کرده باشی و چشم رو بیشتر به کف پا متمایل کنی این بود که عکس اون دختر رو به جز کف پا و دستش که کف پا رو گرفته رو Blur بدی تا حالت فوکوس پیدا کنه. التبه نه طوری که هیچی ازش معلوم نباشه جوری که قسمت کف پا بیشتر واضح باشه. انگار که خود عکاس مخصوصا به عکس Depth داده باشه.

Hojjat-call

Member
مشكل زياد داره طرحتون روي اون طرحي كه نوشتي گيلاس نمي دونم قاب شانپو هست چي هست ! به هر حال درست نتونستي اسم رو پياده كني يا همون طرح گلاس رو هم همچنين ! بعد از اون عكسي هايي كه استفاده كردي كيفيتشون پايينه ! همچنين جاي قرار گرفتن گيلاسي كه كنار اون كاراكتر زن هستش هم نامناسبه بهتر درستش كني در كل ايده خوبيه ولي مكانهاش رو درست به جا نياوردين !

mostafa_cs

Well-Known Member
خود گیلاسش خیلی قشنگه! نوشته هاش هم که همونطور که دوستان فرمودند کمی تا قسمتی سادست و میشد مثلا به اون گیلاس یه سایه داد!
در کل جالبه!

mashreghi

Member
بچه ها از لطف و اظهار نظر هاتون متشکر . انشاالله حواسم رو جمع می کنم تا کار های بهتری از کار در بیارم راستی یه شوخی این نظر توی همه نظرها بد جوری من رو به فکر انداخت

همونی که بچه ها گفتن.

cold

Member
منم با نظر بچه ها موافقم . همون متن گیلاس ساده تو طرح افتاده . :)

قشنگ شده . ولي اي كاش يك عكسي رو انتخاب ميكردي كه مثلا گيلاسه دست اون خانومه باشه . اينجوري گيلاسه تنها نميموند .

متن بالايي هم اگر آبي مي نوشتي خيلي بهتر ميشد . چون اينجوري طرحت ساده تر و گوياتر ميشد .

اون نوشته گيلاس هم خيلي بزرگش ميكردي ،‌ جوري كه سمت راست طرحتو پر كنه ،‌بعد Opacity رو كم ميكردي . بعد ميگذاشتيش پشت قوطي كرم .

موفق باشي.

جدیدترین ارسال ها

بالا