بیلدر کاران عزیز حتما ببینید و امتحان کنید و نظر بدین

وضعیت
موضوع بسته شده است.

haitman

Member
سلام به همه
راستش بعد از این همه کپی برداری از محصولات من و دوستان دیگر بفکر ساخت قفل افتادم اگه یادتون باشه 1یا2 ماه پیش قفل رو ارائه کردم اما همه کاربران گفتن قفل تلفنی راه خوبی نیست و واسه کسانی که شرکت ندارند مشکل ساز میشه
قول دادم قفل رو بصورت آنلاین طراحی کنم .
این نسخه که اینجا گذاشتم واسه دانلود فقط 35%تا40% امکانات و امنیت قفل اصلی رو داره پس فکر نکنید به همین سادگیه.
با خبری که دوستان دادن مبنی بر کانورت Exe به mbd باید یه تغییر کلی توی بخش از قفل بدم
نکته:این نسخه محدودیت نداره
فعلا مشغول پلاگین نویسی توی بیلدر هستم واسه قفل تموم بشه حتما خبر میدم

لطفا دانلود کنید و نظر بدین

دانلود

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
لطفا عنوان مناسب انتخاب کنید.
کارت دریافت کردید.

haitman

Member
من هنوز دانلود نكردم... اين قفل چه كار هايي انجام مي ده ؟!

خسته نباشید
قفل اصلی کارهای زیادی انجام میده از جمله اونها
در حال حاضر قفل فقط شخصیه وتا زمانی که پلاگین آماده نشه به هیچ وجه در اختیار عموم قرار نمیگیره
این قفل از تمامی فایل های بیلدر موجود محافظت میکنه وتا زمانی که برنامه فعال نشه کسی نمیتونه ازش اتسافده کنه پس کپی گردن برنامه کاری بی ارزشی
یک مثال میزنم وکامل توضیح میدم
من یه پروزه با بیلدر انجام دادم و روی سی دی ریختم و از این قفل استفاده میکنم وقتی سی دی رو به کسی میدم اون شخص سی دی رو داخل سی دی رام میزاره و متظر بالا اومدن سی دی میشه خوب حالا قفل وارد عمل میشه و پک میکنه کهآیا برنامه ببر روی این سیستم فعال شده یا نه اگه فعال نشده باشه پنجره فعال سازی ظاهر میشه و فقط لازمه به اینترنت وصل بشید و دکمه فعال سازی رو بزنید قفل به سرور سایتم وصل میشه سریال محصول و نسخه موجود توی پروژه رو چک میکنه و در صوریت که صحیح باشه برنامه فعال میشه

1-هر سی دی که با این قفل محافظت میشه دارای 1 سریال محصول و 1 سریال نسخه است
2-امکان محدودیت نصب حتی بعد از انتشار محصول وجود داره
3-حتی میشه واسه پروژه محدودیت زمانی تعریف کرد
4-میشه بصورت تلفنی هم استاده کرد
5-قفل اطلاعات سیستم ها رو ثبت میکنه و اگر ویندوز هم عوض بشه شما با همون کد فعال سازی قبلی می تونی وارد برنامه بشید
6-....

ما بقی هم زمان انتشار قفل دانلود کنید و نظر هم بدین

naseronline

Well-Known Member
سلام. خوب اين قفل تا كجا اماده شده ؟ كي آماده ارائه مي شه ؟ عكس زير رو هم ببينيد.
[MIUC]s1171046184[/MIUC]

haitman

Member
سلام. خوب اين قفل تا كجا اماده شده ؟ كي آماده ارائه مي شه ؟ عكس زير رو هم ببينيد.
[MIUC]s1171046184[/MIUC]

والا طراحی الگوریتم هاش تموم شده حالا مونده پلاگین که دارم روش کار میکنم معلوم نیست زمان دقیقش آخه کنکور هم دارم:cry:

اما تا جایی که بشه سریع تموم می کنم

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
من برنامه رو ندیدم ولی از مثالی که زدید معلومه که فکر به حال فایلهای خام سیدی نکردید.
این چیزی که گفتید فقط برای رد کردم واسط کاربریمون یا همون اتوران هستش.پس فایلهای خام ، مثلا ویدئو ، عکس ، موزیک و ... چی میشه ، از اونا به چه نحوی محافظت میشه ؟
یکی از بدترین مشکلات این هستش.

haitman

Member
[saman];773637 گفت:
من برنامه رو ندیدم ولی از مثالی که زدید معلومه که فکر به حال فایلهای خام سیدی نکردید.
این چیزی که گفتید فقط برای رد کردم واسط کاربریمون یا همون اتوران هستش.پس فایلهای خام ، مثلا ویدئو ، عکس ، موزیک و ... چی میشه ، از اونا به چه نحوی محافظت میشه ؟
یکی از بدترین مشکلات این هستش.

شما کاملا درست می گید اخه این قفل برای زبان های برنامه نویسی مثل دلفی و #c و غیره طراجح شده و قرار شد واسه بیلدر هم ساخته بشه .این قفل بصورت انلاین در اختیار ایرانی های عزیز قرار میگیره و اگه بخوان واسه فایل های خام بیلدر هم قفل بذارن باید بصورت دستی من براشون بزارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا