بیرون پریدن 3d max

atashkade

Member
سلام به همه دوستان گل مجید آنلاین. :rose: خوبین"؟

یه سوال داشتم
من حجم کارم 50 60 MB میشه از آبجکت آماده استفاده میکنم
توی win 32 bit حتی تو تست رندر می پره بیرون :cry: :shock:
60 MB زیاده؟ مشکل چیه؟ :-?
سیستمم 4 هسته ای و 4G رم داره

و یه چیز دیگه دنبال مدل آماده یخچالهای سوپرمارکت میگیردم جایی سراغ دارین ؟؟ ممنون میشم

آخرین ویرایش:

پرواز

Member
سیستمم 4 هسته ای و 4G رم داره... win 32 bit !!!!
ببین تو رو خدا بعضیا دارن و قدرشو نمیدونم
پس تو چهار گیگ رم نداری 3 گیگ داری
برو یه سون 64 نصب کن .. حیف این سیستم
اما مشکلت
حجم کارت که زیاد هست اما چون که میگی تو تست هم میپره بیرون من توصیه میکنم جایه دیگه ای دنبال ایراد بگرد
اول اینکه یک new باز کن کل اطلا عات و ابجکتها تو توی اون مرج کن اگه نپرید بیرو مبارک باشه ایشالا به پای هم پیر شین
اما اگه بازم پرید بیرون
کل ابجکتهای کارتو انتخاب کن . حالا یه متریال خاکستری بنداز رو همشون ..یعنی همشون حاکستری بشن یعنی یک متریال خام خام نترس چون با یک کلیک ando همچیز مثل اولش میشه
حالا رندر بگیرر اگه نپرید بیرون بدون مشکل از یک متریاله.. اما اگه بازهم پرید احتمالا..احتمالا مشکل از یک ابجکته که موی دماغ مکس شده .این مشکل تو vray انهم با ابجکتهای اماده چند بار پیش اومده..
حالا یک undo بزن تا همه چیز مثل اولش بشه
حالا راه حل
تمام ابجکتهای اماده رو از لیست اشیائ مکس انتخاب کن و دیلیتشون کن اگه رندر نپرید شک نکن مشکل از همین هاست
undo بزن
محدوده انتخاب اشیاه رو کم کن و مثلا نصفشون کن بعد دیلیت بزن اگه پرید پس مشکل توی او بقیه است پس بر سراغ اونها و اینقدر محدوده انتخابی رو کم کن تا اون شیی دام بیافته
بعد از پیدا شدن اگه مشکل با تغییر دادن متریالهاش حل شد که هیچ والا دیلیتش کن خلاص

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
در مورد ویندزوز 64 بیتی مواففم اما در مورد دست زدن فایل مکس مخالفم.مطمئنا با روش های پرواز عزیز مشکل حل نمیشه.تنها مشکل موجود استفاده از سیستم عامل 32 بیتی هست.
چون که سیستم عامل 32 بیتی حداکثر از 3125 مگ رم استفاده میکنه اما 64 بیتی تقریبا بی نهایت هست و 16 اگزا بایت رم رو ثاپورت میکنه.
دلیل دیگه اینه که الگوریتمهای مکس و مخصوصا وی ری طوری طراحی شدن که توی سیستم عامل 32 بیتی فقط از 1 گیگ رم استفاده میکنه.چون بیشتر از اون رو نمیشناسه.واسه همین اگه حجم فایل بالا باشه کرش بوجود میاد.
مشکل دیگه اینه که اگه از مکس 2009 استفاده میکنین مکس 2009 به خاطر یه سری مشکلاتی که توی کرکش داشت موقع وی ری پروکسی موقع isolate کردن و کلا کارهای سنگین پیغام میاد میپرسه میخوای از فایلت بک آپ بگیرم؟
دوست گلم پرواز مرسی از ارهنمائیتون اما راه هاتون علمی نیست.
واسه تغییر دادن متریال لازم نیست تک تک چک بشه.این کار اصلا معقول نیست.اکثر پروژه هام بالای 200 شیدر (توپ ) متریال دارم.پس معقول نیست.

شما 64 بیتی راه بیاندازین.
مکس 2012 نسخه 64 بیتی.وی ری 64 بیتی که 2 شب پیش برای مکس 2012 اومده و از سایت cgpersia.com قابل دانلود هست.
برای آموزش مکس و وی ری پیشنهاد میکنم سری به لیتک امصام بزنین.هر چی بخواین توش هست.

مدرسه امیرالمومنین هم خوبه
60 مگ زیاد نیست اما بهتره با وی ری پروکسی حجمهای سنگین رو پروکسی کنین.

AREF

سلام.طبق گفته کتاب سیستم مورد نیاز برای وی ری

نرم افزار

ویندوز xp Sp2 به بالا و تمام ویندوزهای 64 بیتی برای مکس 64 بیتی

سخت افزار

برای 32 بیت نوشته 1 گیگ رم کافیه.اما برای 64 بیتی نوشته 4 گیگ! چرا؟ معلومه.
چون وقتی شما در حالت عادی رندر میگیرن می بینین که 1 گیگ رم بیشتر پر نشده.اما در 64 بیتی تمام 4 گیگ رم استفاده میشه.کتاب هدفش اینه. و گفته بهترین Cpu ها 4 هسته ایه! جالب اینجاست فروشنده ها بدلیل عدم آگاهی به هر دلیل تا اسم 4 هسته ای رو میاری میگه " نه نیاز نداری مگه میخوای چیکار.رفتم به یارو می گم Intel Q9950 با رم 4 گیگ 1333 DDR3 می خوام.میگه این یکی بدرد نمی خوره Cpu رو Intel E7300 بگیر رم 2 گیگ زیاد هم هست!!!:-? منو داری خواستم مادر بردو بردارم بکنم تو مغزش...حالا جالبه به من می گفت بیسواد...!!!!:-?
از بحث خارج نشیم.دوستان بسیار خوبم تو بخش سخت افزار اطلاعات خوبی رو گداشتن.می تونین استفاده کنین.

تو کتاب اومده عینا گفته که اگه از Cpu 64 بیتی استفاده کنین.ویندوز 64 بیت - مکس 64 بیت و در آخر داداش وی ری 64 بیت رو نصب کنین امکان کرش کردن به حداقل میرسه.

حالا ببینیم هر بخش چه وظیفه ای داره:
:cool:

خودش پیشنهاد کرده Cpu بهتره فرکانس بالای 2.66 داشته باشه.یعتی Q6600(با اورکلاک 15٪) یا Q9400 به بالا
(اما خوب الان سال 2010 هست خوب بهترین آپشن از اینتل میتونه core i7 920 باشه و amd سری 6 هسته ای 1090T که به نظرم اینها پله هستن.یعنی شما اگه تا 3 برابر این هزینه کنین شاید حداکثر 30٪ ارتقا پیدا کنه و به صرفه نیست.)
اما بهترین گزینه سری intel 2600k سندی بریج هست که هر چی دربارش بگم کمه.طبق گفته سایت anantech.com این cpu از Core i7 980x بالاتره
CPU: تمام محاسبات Global Illumination , محاسبات Raytrace(یعنی کیفیت انعکاس-تعداد انعکاس...). هرچه تعداد هسته پردازش گر بیشتر باشه رندر سریع تر میشه.حتی تو کتاب اشاره کرده به تاثیر NetworkRender که چند سی پی بو رو پردازش موازی انجام بده.

:rose:
Ram:
کتاب میگه رم محلیه برای ذخیره اطلاعات رندر.معمولا در رندرهایی که از Light catch و Displacement استفاده میشه رم پر میشه و باعث کرش شدن میکنه.کتاب پیشنهاد میده از مکس و وی ری 64 بیت استفاده کنیم.تا این مشکلات پیش نیاد.من به چیز جالب برخوردم.دیدم وقتی رندر شروع میشه به مقدار رم مقدار Visual Memory ویندوز در حال پر شدنه.وقتی از 1024 تجاوز کرد باید دست به دعا بشی که فرت بیرون نپره.این عدد رو از توی تنظیمات System ویندوز بالا بردم.و...نتیجه شد کمتر شدن کرش:cool:

اینحاست که من دیوانه شدم.:)

VGA: و نهایتا چیزی که کسی بهش توجه نمی کنه.من اینحا عینا جمله کتاب رو نقل و قول میکنم
" گرافیک در رندر هیچ نقشی ندارد! فقط برای کار کردن در View port خوب است" و من 2 دستی زدم تو سرم که پارسال 400 تومن پول 4870 دادم و بوی سوختگی کل خونمون رو گرفت :sad:

AREF

سلام.برای کامل کردن بحث قبلیم که درباره سخت افزار مورد نیاز برای وی ری بود.

خودم شخصا این تست رو انجام دادم.

ویندوز Win7 64 bit , Max 2011 64 bit , Vray 64bit همه اینها رو راه انداختم و نتیجه زیر حاصل شد.

این جوری میگم که واضح باشه.

محدودیت هایی که تو 32 بیت وجود داره
1- در حالت 32 بیتی مکس حداکثر از 1000 مگ رم سیستم برای فرآیند رندرینگ استفاده میکنه و وقتی تو پروِژه مقدار بیشتری رو بطلبه کرش می کنه و از مکس بیرون می پره که معمولا این اتفاق تو صحنه هایی می افته که برای محاسبات GI باید از Light catch توی صحنه هایی که Displacement , Vray Fur استفاده کرد.
2- مثلا اگه اندازه رندر شما از 1000 به بالا باشه برای Gi خودم بخاطر اینکه کرش نکنه اندازه نصف رندر می گرفتم بعد محاسبات رو save می کردم و ... کلی داستان...
3- مثلا تو یه پروژه سنگین که تعداد آبجکت از یه تعداد خاصی بالا میره مثل یه آشپزخانه سنگین بیش از 100 آبجکت کاملا باید موقع رندر یه سجاده پهن کنین و دست به دعا بشین که بیرون نپره.

اما تو 64 بیتی تمام این مشکلات حله.صحنه هایی که اندازه 320 در 240 به عنوان تست رندر بیرون می پرید حالا میشه با اندازه 10000.جالبه بدونین نتیجه زمان رندر هم تفاوت داره.یعنی توی 64 بیتی زمان رندر کاهش پیدا میکنه

از لحاظ فنی تو 32 بیت از 1200 مگابایت رم استفاده میشه اما تو 64 بیتی هر چی که داشته باشین اگه 16 گیگ هم داشته باشین از همش استفاده میشه.

موفق باشین.

khatam.0761

Well-Known Member
مکس منم میپرید بیرون
اون مربعهای کوچولو که موقع رندر میان رو کوچیک کن
من اینکارو کردم درست شد
دیفالت زده 64x64
شما بزن 20x20
تنظیماتش تو system قرار داره

AREF

دیفالت زده 64x64
شما بزن 20x20
سلام.مرسی از راهنمائیتون.اما اندازه این مربع ها حساب کتاب داره.
اولا که باید این عدد برای محاسبات بهتر بر مبنای 2 به توان n محاسبه بشه.
اما طبق جمع بندی کتاب جامع وی ری بهترین اندازه 100 هست.
زیر عدد 100 باعث استفاده بیش از حد رم هست و از 100 بالاتر استفاده بیش از حد cpu.
اما در کل باید این قضیه رو مدیریت کرد.یعنی چی؟ اگه اندازه رندر من 2000 پیکسل هست از عدد 100 استفاده کنم اما اگه اندازه کار من 300 پیکسل بهتره که از یک دهم یعنی 30 استفاده کنم.ایتو خودم طی تکرار خطاها توی پروژه های واقها سنگین تست کردم و جواب داده
برای بیرون پریدن مطمئنا با سیستم عامل ویندوز 7 مدل 64 بیتی و مکس 2012 و وی ری 2012 بر طرف خواهد شد.

atashkade

Member
از دوستان عزیز متشکرم که راهنمایی کردن
پرواز عزیز win 64 هم دارم اما بعضی وقتا که تو 32 bit هستم مدلگین میکنم
آخه میخواستم ببینم با این مشخصات سیستم با max تو 32 bit چقد زورش میرسه

پرواز

Member
با تشکر از عارف
من صرفا تجربیاتمو در مورد مشکل ابجکت و متریال منتقل کردم و با نظر شما در مورد ایرادهای ناشی از مشخصات سیستم و نرم افزار هم موافقم و از نوشته هاتون استفاده کردم..ممنون
این موردی رو که دوست عزیزمون گفت من چندین بار با سون64 .4 هسته ای .4 گیگ رم .مکس9 .بهش برخوردم
و با اطمینانی که از سخت افزار و نرم افزار داشتم سراغ فایل مکس رفتم و با کلی کلنجار برطرفش کردم

این دو مورد ایراد متریال و ایراد ابجکت هم البته از دید خود مکس بیدلیل نیست ..

در مورد ایراد متریال یک متریال مثلا با رفکس و بازتاب زیاد و کلی تنظیمات دیگه مثلا بر روی دستگیره یک یخچال فریزر کاری می کنه که مکس بپره بیرون . و البته این زمانی رخ میده که مثلا فایل سنگین باشه و مکس هنگام رسیدن به پردازش مشخصات این دستگیره در واقع به اون نقطه خطر کراش میرسه همون نقطه هنگ یا پریدن
اتفاق به من افتاده یک متریال سنگین از هر قسمت از فایل یا ابجکتها رو ( فرقی نمیکنه از کجا) عوض کردم و مشکل حل شده یعنی پردازش از نقطه خطر دور شده البته این ذهنیت منه شاید دلیل دیگه ای داشته باشه و هر چی هست اینجوری حل شده

این مورد در رابطه با یه ابجکت معیوب هم میتونه باشه البته این واژه های ابجک معیوب و متریال معیوب از خود منه شاید تعریف بهتری داشته باشند
در مورد ابجکت معیوب ممکنه پیش بیاد شما در روی ساختن یک شئی در حال مدلینگین به هر دلیل مکس ارور میده و بسته میشه بعد که فایل رو مجدد باز میکنید و یا سراغ فایل بکاب میروید دیگه اون فایله باز نمیشه و یا به محض باز شدن میزنه بیرون . در این مواقع راه حل اینه که یک new باز کنید و تمام ابجکتهای اون فال رو مرج کنید به غیر از همون ابجکتی که داشتید روش کار میکردید ..وجود اون ابجکت باعث معیوب شدن فایل پریدن در زمان رندر یا پریدن در زمان باز شدن میشه
این مشکل رو من در ابجکتهای اماده هم دیدم و تا حذفشون نکردم درست نشده

پرواز

Member
از دوستان عزیز متشکرم که راهنمایی کردن
پرواز عزیز win 64 هم دارم اما بعضی وقتا که تو 32 bit هستم مدلگین میکنم
آخه میخواستم ببینم با این مشخصات سیستم با max تو 32 bit چقد زورش میرسه
شک نکن رندر با مکس64 و ویندوز 64 خیلی بهتره
وخیلی مشکلات سخت افزاری پیش نمیاد ..البته همون طور که دوستمون گفتن باید سیستمت خوب باشه و مشخصات شما همون مشخصات سیستم منه که ازش راضیم

AREF

البته پرواز (اسمت چیه ناقلا:rose:) در مورد مکس 9 قبول دارم.اما انصافا از مکس 2010 به بعد واقعا کرش کردن فایل به حداقل رسید.من 3 روز پیش 2012 نصب کردم.بزوردی براش review درست میکنم.نکته جالب اینجاست تا حالا تونستم خروجی رندر با سرعت 10 درصد بالاتر از مکس 2011 بگیرم. در مورد فایل های سنگین که رندرهاش بالای 7 ساعت بود و ماوس سیستم از حرکت میایستاد تو مکس 2012 دیدم سیستم به راحتی مدیریت کرده و تونستم همزمان فتوشاپ کار کنم

پرواز

Member
البته پرواز (اسمت چیه ناقلا:rose:) در مورد مکس 9 قبول دارم.اما انصافا از مکس 2010 به بعد واقعا کرش کردن فایل به حداقل رسید.من 3 روز پیش 2012 نصب کردم.بزوردی براش review درست میکنم.نکته جالب اینجاست تا حالا تونستم خروجی رندر با سرعت 10 درصد بالاتر از مکس 2011 بگیرم. در مورد فایل های سنگین که رندرهاش بالای 7 ساعت بود و ماوس سیستم از حرکت میایستاد تو مکس 2012 دیدم سیستم به راحتی مدیریت کرده و تونستم همزمان فتوشاپ کار کنم
من چند سالیه از مکس 9 جوم نخوردم .فقط در هنگام رندرهای کلی میرم سراغ اخرین ورژن مکس
الان هم رندرهامو با مکس 2011 میگیرم چون زمان رندرش از مکس 9 سریعتره .حالا اینجوری که شما میگید سرعت 2012 از 2011 بالاتره پس دیگه وقته هجرته به این ورژن
امیدوارم احتیاج به تغییره یا ارتقائ سخت افزار نباشه
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا