انیمیشن بیدار شو قبل از اینکه دنیا بیدارت کنه

amir989

Member
این انیمیشن رو 6ماه پیش تموم کردم. کار رو تنهایی در حدود 6ماه به صورت پاره وقت به سرانجام رسوندم.
ایده کار،مدلها و تمام چیزهای دیگه کار خودمن. با ویری رندر گرفتم. البته بدون GI .نرم افزارمم مکس 2011
سیستم اون زمان من:
CPU: سلرون 2هسته ای 1.6گیگ
RAM: 2گیگ دیدیآر 2
GRAPHIC:آن برد

زمان: 5دقیقه
امیدوارم که لذت ببرید :)

https://vimeo.com/71011911

Mehran coyote

Well-Known Member
جالب بود آفرین
فقط حرکت دوربین خیلی زیاد بود هی اینور اونور مارپیچی تو صحنه راه انداختی دوربینو :green:
در کل جالب بود

انیمشینت رو با این سیستمت تو5 دقیقه رندر گرفتی ؟؟!!! یا منظورت از هر فریم 5 دقیقه بود؟؟

madmaster_3d

Well-Known Member
نمی خواستم نظر بدم . ولی یک کار انیمیشن اونم به تنهایی رو نمیشه نظر نداد
خیلی جالب بود. من از اوایلش ساعته خیلی خوشم اومد. رباط هم جالب بود.
از نظر انیمیشن و ریگ خوب جای کار زیاد داره. ولی خوب این رو باید در نظر گرفت که هم تنها بودی و هم سیستمت اونقدر قوی نبوده.
پس پیشنهاد برای تاپ گالری رو میدم. چون هر چقدر کارت خوب یا بد باشه مهم این هستش که 6 ماه وقت گزاشتی :)
موفق باشی :rose:

amir989

Member
ممنون. آره یکم زیاده روی کردم فکنم. :)
منظورم مدت انیمیشن بود.
تو این کار بیشتر تمرکزم رو انیمیت بود با توجه به سیستمم.

amir989

Member
چون هر چقدر کارت خوب یا بد باشه مهم این هستش که 6 ماه وقت گزاشتی :)

ممنون دوست عزیز.
بعله ریگ دست مشکل داره یکم. تو ریگ تازه کار بودم. درمورد انیمیشن هم باید بگم که حق با شماست. ولی با این سیستم fps نهایتا 6 بود برام. بنابراین مجبور بودم واسه هر حرکت، رندر بگیرم تا ایرادش رو متوجه بشم.
این کار با این سیستم 6ماه زمان نیاز نداشت. 1بار بعد از تقریبا 2ماه کار، مکس کرش کرد و فایل چند مگی به 12کیلوبایت تبدیل شد. که البته تو 1ماه بعد همرو انجام دادم دوباره.
بازم خیلی ممنون که تماشا کردین

arminAnim

کاربر متخصص
سلام خسته نباشید. علاقه و پشتکار شما و همینطور جسارتتون برای انجام ِ یک انیمیشن قابل تحسینه. اما یک سری مشکلات توی کار وجود داشت. دقت کنید که اصلی ترین وظیفه ی یک انیمیشن "روایت قصه" هست. یعنی اگر توی روایت موفق نباشید انیمیشنتون موفق نخواهد بود. دراین کار روایت معمولی پیش میره بجز آخر کار که با سکانس رقصیدن روبات کلن از مسیر ِ روایت خارج میشه و همینطور پایان بندی ِ کار گنگ و نامفهوم هست. شاید بتونم حدس بزنم این انیمیشن رو چطوری کار کردید، اول یک ایده به ذهنتون رسیده که بدون داستانی خاص تصمیم به ساختش گرفتید و هرچقدر در ساخت جلو رفتید داستان رو هم جلو بردید بدون اینکه از قبل هدف خاصی برای داستانتون داشته باشید. از طرفی عشق و علاقه ی شما به مایکل جکسون باعث شده که توی کار بهش زیادی اشاره بکنید درصورتی که هیچ کمکی به روایت قصه نمی کنه، یعنی مثلا اگر بجای مایکل از جنیفر لوپز کمک میگرفتید داستانتون هیچ فرقی نمی کرد و این در کار ایراد به حساب میاد یعنی پرداختن به ایده-موضوع-آیتمی که کمکی به داستانتون نمی کنه. فراموش نکنید در انیمیشن همه چیز در خدمتِ داستانه، از شخصیت ها گرفته تا حرکت ِ دوربین ها و حتا نورپردازی ها و ... . اینه که با تمرین و تماشا باید به سطحی رسید که تمام عناصر اضافه رو از کار حذف کرد تا داستانی قابل فهم، کوتاه در حد ممکن و روان رو روایت کنه. در کل باز هم خسته نباشید میگم. موفق باشید

آخرین ویرایش:

amir989

Member
سلام. ممنون از نقدی که کردی
خوب باید بگم که چرا کار داستان داشت ولی به خاطر محدودیت های سیستمم نشد داستان رو کامل پیاده کنم. مثلا تو داستان اون آدمه که زیر پتو هستش برای خودش نقشی داشت اما نشد ازش استفاده کنم و کلا زیر پتو موند. وگرنه کامل ریگ شده. من تا جایی که امکان داشت از سیستم استفاده کردم. اول کار جایی که رباط رو رو دراور نشون میده پشتش 2تا باند ضبط وچنتا فیلم هستش. اگه دقت کنید میبینید که یکی از فیلم ها تکسچر نداره. علتش اینه که اگه میزاشتم کرش میکرد و میپرید بیرون. من آخر کار حتی اگه ی باکس اضافه می کردم بازم کرش می کرد. چون رمم پر بود. :d
اما در مورد رقص. وقتی موشن کپچر نداشته باشین رقص به یک چالش تبدیل میشه براتون. مایکل رو انتخاب کردم چون 1-معروفه و میشه کار رو با اصل مقایسه کرد. 2-رقصش پرجزیاته. 3-دریم ورک قبلا به مناسبت هالووین رقص تریلر رو رو کاراکتر هاش اجرا کرد.
هدف من از ساخت این انیمیشن درست کردن چالش برای پیشرفت بود. ممکنه به صورت تۀوری یا با دیدن چنتا آموزش فکر کنیم خیلی چیزا یاد گرفتیم ولی خوب تو کار همه چی فرق میکنه. و البته هدفه دیگم نشون دادن توانایی های خودم بود. مثل دمو رییل.نه اینکه یک انیمیشن تجاری درست کنم. با این حال سعی کردم کارهای منحصر به فردی هم انجام بدم. مثل 3بعدی فکر کردن کاراکتر هام. که خودم تاحالا تو هیچ انیمیشنی ندیدم.
جوابم طولانی شد ولی خواستم کامل پاسخ بدم. الان که سیستم گرفتم سعی میکنم تو کار بعدیم مواردی که گفتین رو فراموش نکنم.
بازم اگر نقدی هست من واقعا خوشحال میشم.

جدیدترین ارسال ها

بالا