بی بی کد ....بیا تا برایت بگویم چه اندازه تنهایی من بزرگ است.

ALI_TAKHTI

Active Member
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای.یعنی کار رو دیدم یه خنده شوق رو لبام نشستا.
تو این سبک کار خیلی خوب کار میزنی.آورین.کاش بدون متن انگیلیسی شعر و امضا هم یه رندر بزرگ بزنی که یادگاری نگهش دارم

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.واو.چه فضای قشنگی.خیلی قشنگ شده.عین کارت پستال شده.
مدلسازی و چیدمان عالی شده.
تکسچرها فوق العاده شده.دیوار در همه چی کامل هست
البته غر بزنم ! شیدرسازی نداره.خدائیش زیاد نشون نمیده خودشو.یه مقداری شیدرسازی باید کار کنی روش
گل ها عالی شده.عالی
رنگ بندی فضا رو خیلی دوست دارم.ناز شده.جایی دیدی یا کلا طراح خودت بودی؟
به نظرم کار کاملی هست.اگه یه مقداری که نه کلا شیدسازی بکنی منظورم رفکلت و گلاسینس بیشتر خودشون رو نشون بدن میشه پیشنهاد برای تاپ گالری
دلایل انتخاب هم واضح هست
فضا خلاقانه طراحی شده
مدلسازی و چیدمان آبجکت ها کم و کسر نداره
نورپردازی خیلی خوب شده.
ترکیب بندی فضا عالی شده.
نمره من حقیر از 10 با این اوصاف 8 هست.اما اگه شیدرسازی کار بشه اون وقت دوباره باید کارو مورد بررسی قرار بدیم.
موفق باشی سوین خانم.بزرگ هیات خانم های سایت!

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
تایتل کار رو تو صفحه اول دیدم گفتم کار این سلوم ــه :green: ولی سلام، چون سلام اسم خدا ست نخواستم یه جوری بیانش کنم :wink:

کار خیلی خوب شده، موفق باشی.
نه این که فز منفی باشم ولی دوستان همیشه محبت میکنن و از کارها تعریف میکنن ولی منکنار تعریف سعی میکنم طرف رو راهنمایی کنم در حد عقل ناقص خودم.

ببین کار خوب شده ولی یه مقدار یونیکه، مثلا در رو نگاه کن، اگه یه مقدار chamfer داده بدوی به لبه ها و تو نقاطی مقدار خمیدگی رو با scale ورتکس ها کم و زیاد میکردی و یه noise دستی به segment ـها میدادی خیلی بهتر میشد، شاخه ها هم به همین صورت، مقداری یونیکن، خمیدگی بهشون بدی بهتر میشن.

در مورد نور هم بگم که یه مقدار کار رو تخت کرده، یه نور خورشیدی گذاشتی ولی خیلی ملایم، به نظر من یه مقدار شدت بهش بده، من تو کارای دوستان دیگه هم گفتم، از خاصیت translucent و sss گیاهان بیشتر استفاده کنید تا کار زیبا بشه.
حالا با بالا بردن شدن نور خورشید هم تصویر رو از تختی در بیار و هم گل ها رو بیشتر نمایان کن، درسته، زمین over میشه ولی خوب دستی تو نرم افزار پست ـت درستش کن.

به نظر من ـه از همه کوچیک تر این کارا رو بکنی زیباتر میشه.

حق یارت

ssevil

Well-Known Member
ممنون از همگی
این کار یه هدیه بود و به اونی که هدیه دادم دوستش داشت همین راضیم می کنه :)

عارف کلا شیدر سازی یه مقداری نه کلا بلد نیستم به گفته ی شما !!!! ممنون از نظرت

ممنون از همگی
:rose:

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
سالوووم خیلی زیبا و هنری شده سوین خسته نباشی:rose:کلا کادر بندی و رنگ بندیو حس کارو خیلی دوس میدارم.
خو اون شعره رو فارسی میذاشتی چرو خارجکیه :green:

Mehran coyote

Well-Known Member
خیلیــــــــــــــــــ قشنگ شده + نظرات عارف
ادم محو رنگ گلها و این کوچه میشه :)
از این همه شلوغی سروصدا خسته شدم کاش خونه ی من اینجا بود :sad:

emad04

Well-Known Member
سلام ..
به به تبریک می گم عالی شده . رنگ آمیزیش خیلی خوبه ...
این سهراب سپهری هم چه کارا که نکرده ...
:rose:

*farshid*

کاربر VIP
کار قشنگیه خسته نباشی ...
رنگ بندی کارت بسیار قشنگه
کار حس نوستالژی خوبی داره

بافت چوب برای المان های افقی باید افقی باشه که نیست
کف زمین هم باید تکسچر به مراتب highres تری داشته باشه ... یه مقدار رو متریال کف میتونستی بیشتر کار کنی ...مثلا بعضی جاها خیس باشن یا هر چیز دیگه ای ...
کاش یه درخت هم خارج کادر میذاشتی که سایش رو زمین بیوفته ... اینجوری حس عمق محیط بیشتر میشد
من اگه جای تو بودم یه یکی دو تا از گل ها رو زرد انتخاب میکردم ... رنگ های مکمل کنار هم زیبایی بصری اثر هنری رو افزایش میدند. البته مونو کالر بودن کار ریشه در باور ها و عقاید بنفشت داره :دی کاریشم نمیشه کرد

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
خیلی عالیه سوین...پیشرفتت فوق العاده ست..من این روزا کمتر به سایت سر میزنم ..ولی ببین اینقدر کارت برام ارزشمند بود اومدم کامنت گذاشتم.
یکم پست پروداکت کردم مثل همیشه :دی من اینجوری بیشتر میپسندم ببخشید اگه کارتو خراب کردم..یکم سان لایت بهش اضافه کردم با تن زرد رنگ به نظرم جذابتر شد..

r4n2laeetk4dgbqqr13a.jpg

به به انقدر کارای بنفش زدی دیگه وقتشه اسمتو بزاری بنفشه
کارت خیلی رومانتیک شده سهراب رو زنده کردی
کار قشنگ و باارزشی شده مخصوصا هدیه کردی دیگه زیباتر شده
موفق باشی

ssevil

Well-Known Member
مرسی حامد ممنون برای تشکر ها پای پست ها هم ممنون :rose:

سهید یکی از بهترین دوستامی کسی که همیشه تشویقم کردی ممنون:rose:

ممنون
سجااااااااااااااد به پای کاارت نمی رسه:rose:

ممنون
تایماز انرژی مثبت این کارم تو بودی ممنون :rose:

مجید یه عالمه مرسیییییی دلم تنگ شده برات :rose:

sasan irani

Well-Known Member
به به خیلی قشنگ و رومانتیک 1چندتایی گل زرد هم توش بود عالی میشد.ابجکت گل مال کدومvol?

max vray

کاربر VIP
سلام.اوووووووووه چ خبره؟افرین عجب کاری.خیلی خوشم اومد.
واقعا جذاب شده و لذت بخش.مرسی بابت کار خوبت
موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا