بیان نظر درخصوص "هدر سایت"

sogoli

Active Member
دوست دارم نظر دوستان رو درخصوص این هدر بدونم
ممنون

پیوست ها

• logo.jpg
    logo.jpg
    36.5 کیلوبایت · بازدیدها: 46

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
طرح قشنگي شده فقط اون براشي كه گوشه پايين سمت راست هست فكر كنم محل استفادش اشتباه باشه. چون الان اون براش سمت چپش ناقصه.

ولي در كل طرح خيلي خوبي شده. موفق باشي.
offre_fleur.gif

زیبا شده
فقط اون سه تا عکس به نظرم باید بیان راست تر چون سمت راست سه تا عکس یه کم خالیه و اینکه اون خط ها رو زیر سه تا عکس بندازی بهتره الان رو هستن ،
و اون گل و بلبل سمت راست یه کم نا واضح و ناقصه ،شاید اگر بزرگترش کنی که اون دو تا شاخه تمام سطح زیرین لوگو رو بپوشونن بهتر باشه،
در کل طرح خیلی خوبی شده.
موفق باشی

sogoli

Active Member
با توجه به راهنمایی های شما دوستان طرحمو کمی تغییر دادم . امیدوارم بهتر شده باشد

پیوست ها

• logo2.jpg
    logo2.jpg
    33.9 کیلوبایت · بازدیدها: 18

mostafa_cs

Well-Known Member
طرح قشنگی شده ولی فکر میکنم اگه پترن رو از روی عکسها بر میداشتی بهتر بود.
یا حق...:)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اين دومي خيلي بهتر شد فقط اون متن (وزارت مسكن و شهرسازي) فكر كنم يه رنگ روشن باشه خيلي بهتره. الان خيلي خودشو نشون نميده. مثلا زرد بذار ببين چجوري ميشه.

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
من طرح قبلی رو بیشتر می پسندم

این یکم شلوغ شد

وزارت مسکن و شهرسازی جاش مناسب نیست و البته رنگشم خوب نیست

فکر نمیکنم نیازی به اون تذهیب باشه

اون حالته مشبک سمت چپ بالا هم خوب نیست

ممنون

سلام
دومی خیلی بهتر شده،
هنوز هم اون گل و بلبل سمت راست کار بیشتری می خواد ،اگر بزرگش نمیتونی بکنی بهتره rotate ش کنی، نوشته وزارت مسکن و شهر سازی هم مناسب نیست هم جاش و هم رنگش .اگر پترن رو از روی نوشته شرکت مادر برداری واضح تر میشه الان یه کم تیره هست،
در کل بسیار زیبا شده،
موفق باشی

sogoli

Active Member
مرسی ازنظرات شما
طرح رو کمی تغییر دادم فکر می کنم کمی بهتر شده

پیوست ها

• logo2.jpg
    logo2.jpg
    34.6 کیلوبایت · بازدیدها: 9

Shouli

Active Member
جالبه فقط نوشته خیلی پر رنگه ! در کل همه چیزش خوبه

طرح دوم به نظرم خوبه فقط همون نوشته ...

سلام
خیلی خیلی بهتر شده،
جاییش مشکل نداره ، فقط نوشته وزارت مسکن ، به نظرم اگر بالای نوشته "شرکت مادر" بین "تخصصی" تا "شهری" بزاری بهتر بشه ، با همون استایل "شرکت مادر"،
موفق باشی

خوب شده.
4zvfx2o.gif

فقط گوشه سمت راستش یه کم شلوغه و من هم با قطع شدن ناگهانی تصویر در قسمت پایین موافقم. اگه روش کار کنی بهتر می شه بین اون سه تا تصویر هم تصویر وسطیه خیلی مبهم و می تونی از یه تصویر خلوت تر و واضح تر استفاده کنی اگه خواستی بگو تا یه تصویر که به اون بخوره رو برات بذارم.

موفق باشی
4q5v6ub.gif

whitrose

New Member
برادر به نظر من کل طرح از انسجام خوبی بر خورداره و تنها اشکال موجود اونجایه که از خط شکسته استفاده کردی و به نظر میرسه که
اطلاعات زیادی از این خط نداری پس من پیشنهاد میکنم به این نکات یه نگاهی بنداز:
1:کرسی خط شکسته از راست به چپ دارای یک حرکت سعودیه این کرسیه شما برای خط نستلیقه
2:بهتره در یک جمله یا عبارت کمتر از کشیده استفاده کنی چون یه دیتم یک نواخت به وجود میاره که کسل کننده و تسنعیه و فکر میکنم
حداکثر 2 تا کشیده کافیه.
از توجهت متشکرم

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
برادر به نظر من کل طرح از انسجام خوبی بر خورداره و تنها اشکال موجود اونجایه که از خط شکسته استفاده کردی و به نظر میرسه که
اطلاعات زیادی از این خط نداری پس من پیشنهاد میکنم به این نکات یه نگاهی بنداز:
1:کرسی خط شکسته از راست به چپ دارای یک حرکت سعودیه این کرسیه شما برای خط نستلیقه
2:بهتره در یک جمله یا عبارت کمتر از کشیده استفاده کنی چون یه دیتم یک نواخت به وجود میاره که کسل کننده و تسنعیه و فکر میکنم
حداکثر 2 تا کشیده کافیه.
از توجهت متشکرم

عزیزم شما چرا به تاریخ تاپیک توجه نمیکنی؟؟؟
موفق باشی

طرح جالب و در خور سایت درست کردی

از طرح اولت بیشتر خوشم اومد تا دومی:)

طرح اول یه مشکلی که داره اون براش سمت چپ پایین هست. به نظرم نباشه بهتره. اصبلا چه اصراری داری که براش بزاری. اون خط سفید بره تا آخر خیلی قشنگتر میشه.براش رو بردادر و طرح اولت رو معرفی کن.:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا