(با رعایت کپی رایت )براشهای ترک که استفاده کردین، نماد خشکی ئه! توی رنگ آبی جواب نمیده!![]()
اما باز برگهایی که استفاده کردین، با ترکها در تضاد ئه![]()
بعضی براشها، از یه قسمتی کات شدن و خودشون راهنماییمون می کنن که برای کدوم قسمت ها مناسب تر اند.الان این براشهایی که وسط گذاشتین و از نصفه قطع شدن، باید در بالا و پایین کار باشن0![]()
به نظرم اگه از براشهای دایره های آبستره و خطوط آبستره استفاده کنی، توی این طرح خیلی بهتر جواب میده
موفق باشی![]()
براشهای ترک که استفاده کردین، نماد خشکی ئه! توی رنگ آبی جواب نمیده!![]()
اما باز برگهایی که استفاده کردین، با ترکها در تضاد ئه![]()
بعضی براشها، از یه قسمتی کات شدن و خودشون راهنماییمون می کنن که برای کدوم قسمت ها مناسب تر اند.الان این براشهایی که وسط گذاشتین و از نصفه قطع شدن، باید در بالا و پایین کار باشن![]()
به نظرم اگه از براشهای دایره های آبستره و خطوط آبستره استفاده کنی، توی این طرح خیلی بهتر جواب میده
موفق باشی![]()
بله . ممنون از راهنماييت . موضوع مولتي مديا خلاصه اي از كتاب مذهبي آداب الصلاه يا آداب نماز است . من بيشتر مد نظرم هست كه طرحي ساده براي بك راند استفاده بشه . طرحي كه هم جذاب باشه هم كاربر رو خسته نكنه هم براش يه جور تازگي داشته باشه . اين همان طور كه گفتم براي صفحه اصلي ساخته شده . يعني صفحه اي كه به صحف ديگر لينك داده مي شه و توش معرفي نامه و ... قرار مي گيره . به نظر خودم هم خيلي جالب نشده . من براي صفحه هاي ديگر كه قراره متن كتاب رو پياده مي خوام طرح بزنم . نمي خوام طرح كليشه اي باشه و اشاره مستقيم به موضوع كنه . و حواس رو از متن پرت كنه . مي خوام اشاره اي غير مستقيم داشته باشه و ...mrpl گفت:به نظر من مهم ترین چیزی که باید در نظر بگیری موضوع مطالب و جامعه هدف این مالتی مدیایی هست.
اگر اینو در نظر بگیری نتیجه بهتری میگیری. مطمئنا خودت اینو در نظر داری اما اینجا هم یه توضیحاتی بده که دوستان با دید کامل تری نظر بدن.
چون الان هر کس با دید خودش نگاه میکنه.
برگهایی که استفاده کردین، با ترکها در تضاد ئه