به نام خدا سلام! دوستان عزیز اینو رو تقدیم میکنم به همگی:)
M mostafa_cs Well-Known Member Apr 12, 2007 #1 به نام خدا سلام! دوستان عزیز اینو رو تقدیم میکنم به همگی
Mohammadreza Well-Known Member Apr 12, 2007 #5 شما انقدر هنرمند بودي ما نمي دونستيم ! آفرين خيلي خوب شده !
hes_r Member Apr 12, 2007 #6 خیلی زیبا رنگ اون پروانه یه کم تغییر کنه شاید بهتر شه البته سلیقه ای هست
Mandana Active Member Apr 12, 2007 #7 مصطفی تبریک میگم.کار قشنگی شده.خیلی ساکت و ملایمه.من که ازش خیلی خوشم اومد موفق باشی
h.khafan Active Member Apr 12, 2007 #9 خیلی جالب شده . منم با رنگش مشکل دارم. پروانه پایینیه رو یکم رنگشو تغییر بده بزار ببینیم چطور میشه. شایدم همینطور قشنگ تر ه.!! موفق باشی حامد آخرین ویرایش: Apr 12, 2007
خیلی جالب شده . منم با رنگش مشکل دارم. پروانه پایینیه رو یکم رنگشو تغییر بده بزار ببینیم چطور میشه. شایدم همینطور قشنگ تر ه.!! موفق باشی حامد
saeid.g Member Apr 12, 2007 #11 من دیگه چی بگم..... ملایم.نرم.دقیق.ظریف.زیبا.رویایی.ساده و خلوت. .......................................................... بی نظیر. مبارک باشه.
من دیگه چی بگم..... ملایم.نرم.دقیق.ظریف.زیبا.رویایی.ساده و خلوت. .......................................................... بی نظیر. مبارک باشه.
M mostafa_cs Well-Known Member Apr 12, 2007 #12 دوستان-نظر-لطفشونه در-مورد-رنگش-هم-باید-بگم-که-چون-لایه-پروانه-رو-merge-کردم-نمیشد-به-اون-صورت-تغییرش-داد! البته-قبلش-سبز-بود-که-یکمی-تغییرش-دادم.
دوستان-نظر-لطفشونه در-مورد-رنگش-هم-باید-بگم-که-چون-لایه-پروانه-رو-merge-کردم-نمیشد-به-اون-صورت-تغییرش-داد! البته-قبلش-سبز-بود-که-یکمی-تغییرش-دادم.
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Apr 13, 2007 #13 طرح قشنگی شده. با سینمافوردی کار کردی دیگه مصطفی؟ بنظر من اگر رنگ زمینه زیر پروانه رو برعکس کار میکردی بهتر بود. یعنی قسمت بالایی زمینه پر رنگ بود و هر چی پایین میومد کمرنگ تر میشد. اینطوری سطح بهتر نشون داده میشد. موفق باشی.
طرح قشنگی شده. با سینمافوردی کار کردی دیگه مصطفی؟ بنظر من اگر رنگ زمینه زیر پروانه رو برعکس کار میکردی بهتر بود. یعنی قسمت بالایی زمینه پر رنگ بود و هر چی پایین میومد کمرنگ تر میشد. اینطوری سطح بهتر نشون داده میشد. موفق باشی.
M mostafa_cs Well-Known Member Apr 13, 2007 #14 خیلی-ممنون-بابت-راهنماییتون از-سینمافوردی-هم-استفاده-نکردم-همشو-با-فتوشاپ-کار-کردم.
1Gharibe Member Apr 13, 2007 #15 درود ! خیلی زیبا و جذاب هست یه پیشنهاد دارم واسش اونم اینه که اون نور نوک بال پروانه بالایی به بالش میچسبید ممکن بود کارو زیبا تر کنه !
درود ! خیلی زیبا و جذاب هست یه پیشنهاد دارم واسش اونم اینه که اون نور نوک بال پروانه بالایی به بالش میچسبید ممکن بود کارو زیبا تر کنه !