آونگ حالتی رو که می خوای رو می تونم درست کنم ...فقط می خوای متن باشه یا عکس و اینام نشون بده ...؟؟؟
++Hadi++ Active Member Sep 6, 2010 #21 آونگ حالتی رو که می خوای رو می تونم درست کنم ...فقط می خوای متن باشه یا عکس و اینام نشون بده ...؟؟؟
A amin.flash Member Sep 6, 2010 #22 سلام ارمان جان من ون فایل رو پیوست انجمن کردم دقیقا همئنی هست که میخوای لینک rapid واسه من که درسته پیوست ها LED Scroll.rar 23.3 کیلوبایت · بازدیدها: 13
Avang2005 مدیر انجمن Sep 6, 2010 #23 سلام دوست من آونگ حالتی رو که می خوای رو می تونم درست کنم ...فقط می خوای متن باشه یا عکس و اینام نشون بده ...؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... فرقی نداره !!!! موفق باشید
سلام دوست من آونگ حالتی رو که می خوای رو می تونم درست کنم ...فقط می خوای متن باشه یا عکس و اینام نشون بده ...؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... فرقی نداره !!!! موفق باشید
JavidFlasher کاربر فعال Sep 14, 2010 #24 سلام من تونستم با اون قبلی یه چی بنویسم که متنو از فایل خارجی میگیره نشون میده !!اون قبلی هم که با as2بود من یه روش ساده واسه as3 پیدا کردم خیلی عالیه !! شما محتویات متن فایل link.txtرو تغییر بدین LEDفلش هم همون میشه پیوست ها LED by JavidFlasher.zip 420.3 کیلوبایت · بازدیدها: 9
سلام من تونستم با اون قبلی یه چی بنویسم که متنو از فایل خارجی میگیره نشون میده !!اون قبلی هم که با as2بود من یه روش ساده واسه as3 پیدا کردم خیلی عالیه !! شما محتویات متن فایل link.txtرو تغییر بدین LEDفلش هم همون میشه