mehdinasiri
پارس لند گروپ
سلام.اين بيلبورد رو هم در ساير 3 متر در 4 متر طراحي كردم كه در سطح شهر تهران از امروز نصب ميشه.تو مناطق شهرك غرب و مطهري بيشتر به چشم مي خوره.

کار قشنگی شده.
راستی مهدی اطلاع داری که این بیلبوردای سطح شهر چجوریه؟! یعنی باید از شهرداری اجاره بشه؟ و آیا به اشخاص حقیقی مثل شرکتای تبلیغاتی خصوصی هم این تابلوها رو میفروشن؟
مرسی مهدی.
البته تا حدودی جوابم رو گرفتم. منتها من میخوام بدونم مثلا من نوعی میتونم در ازای پرداخت یه مبلغی به شهرداری یه تابلو رو حالا یا اجاره کنم یا بخرم و بعد خودم به مشتریام اجاره بدم؟ یعنی شهرداری این وسط نقشی نداشته باشه (در ازای پرداخت یه هزینه به شهرداری)؟!
[SOBHAN];669086 گفت:سلام عليكم
خيلي قشنگ كار شده ... لذت بردم .
برا يه همچين بيلبوردي حداقل و حداكثر چقدر پرداخت ميكنن (به طراح)؟
موفق باشيد
محمد حسين
کار خوب شده مهدی جان ولی چه قدر از این یارو تو کارای این نمایشگاه استفاده کردی خودش خسته شد تو چی (شوخی) حرفتم کاملا قبول دارم خیلی عذاب داره مخصوصا وقتی سیستم قاطی کنه و کارم تا یک جایی سیو نکرده باشی پیرت در میاد اعصابتم حسابی داغون میشه جوری که میخوای زمینو گاز بگیری البته شما سعی کن خودتو کنترل کنی من یک دفعه نتونستم(دوباره شوخی)
+(98)936-893-2546
salam agha parsland khobi
agha mishe baram ye ax to A3 besazy mikham bedam birun baraye sitam mikham
www.shop-rap.ir & www.samet-rec.com
age besazy mamnun misham ax rapera bashe ba tozihaty ke in pain neveshtam
اولين فروشگاه رپ فارسي در كشور
سازنده بيت'تكست'ليت (سازنده رضا پيشرو) , دوستاني كه براي كاراي خود مشكل مالي ندارند با اين شماره جهت خريد:بيت'تكست'ليت تماس حاصل كنند
خیل عالیه.جالبه.سایزی که طراحی اصلی بوده واسه بیلبورد چند بود؟