بيلبورد

mehdinasiri

پارس لند گروپ
سلام.اين بيلبورد رو هم در ساير 3 متر در 4 متر طراحي كردم كه در سطح شهر تهران از امروز نصب ميشه.تو مناطق شهرك غرب و مطهري بيشتر به چشم مي خوره.

2irt62t.jpg

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار قشنگی شده.

راستی مهدی اطلاع داری که این بیلبوردای سطح شهر چجوریه؟! یعنی باید از شهرداری اجاره بشه؟ و آیا به اشخاص حقیقی مثل شرکتای تبلیغاتی خصوصی هم این تابلوها رو میفروشن؟

mehdinasiri

پارس لند گروپ
کار قشنگی شده.

راستی مهدی اطلاع داری که این بیلبوردای سطح شهر چجوریه؟! یعنی باید از شهرداری اجاره بشه؟ و آیا به اشخاص حقیقی مثل شرکتای تبلیغاتی خصوصی هم این تابلوها رو میفروشن؟

مرسي از نظرت.عرض كنم ساراجان كه بيلبوردهاي بسيار بزرگي كه در اتوبان ها ميبيني معمولا سالينه به شركت هاي خصوصي واگذار ميشن و اونها بصورت تايمي اجاره ميدن.مثلا بيلبورد تقاطع گاندي-همت 3 ماه 30 ميليون تومن اجاره داده ميشه!

اما يكسري بيلبوردهاي 3 در 4 متر كه در سطح شهر به وفور ديده ميشه و در هر مناسبتي شهر پر ميشه از اين بيلبوردها در اجاره سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران هست.
اين سازمان معمولا اسپانسر همايش ها و كنفرانس مختلف ميشه به شرطي كه لوگش چزو حاميان درج بشه اون هم تعهد ميكنه يك تعدادي بنر در سطح شهر چاپ و نصب كنه

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مرسی مهدی.

البته تا حدودی جوابم رو گرفتم. منتها من میخوام بدونم مثلا من نوعی میتونم در ازای پرداخت یه مبلغی به شهرداری یه تابلو رو حالا یا اجاره کنم یا بخرم و بعد خودم به مشتریام اجاره بدم؟ یعنی شهرداری این وسط نقشی نداشته باشه (در ازای پرداخت یه هزینه به شهرداری)؟!

[SOBHAN]

Active Member
سلام عليكم
خيلي قشنگ كار شده ... لذت بردم .
برا يه همچين بيلبوردي حداقل و حداكثر چقدر پرداخت ميكنن (به طراح)؟

موفق باشيد
محمد حسين

mehdinasiri

پارس لند گروپ
مرسی مهدی.

البته تا حدودی جوابم رو گرفتم. منتها من میخوام بدونم مثلا من نوعی میتونم در ازای پرداخت یه مبلغی به شهرداری یه تابلو رو حالا یا اجاره کنم یا بخرم و بعد خودم به مشتریام اجاره بدم؟ یعنی شهرداری این وسط نقشی نداشته باشه (در ازای پرداخت یه هزینه به شهرداری)؟!

بله.بهترين كاري كه يك شركت تبليغاتي يا كانون تبليغاتي انجام ميده همين كار هست كه سود ميليوني هم داره.فقط كافي شما به شهرداري مراجعه كنيد و ازشون بيلبوردها رو ساليانه اجاره كنيد و با قيمت دلخواه به مشتريانتون بديد.
بيلبوردهاي تاپ به ماهي 30 ميليون تومن هم ميرسن.

mehdinasiri

پارس لند گروپ
[SOBHAN];669086 گفت:
سلام عليكم
خيلي قشنگ كار شده ... لذت بردم .
برا يه همچين بيلبوردي حداقل و حداكثر چقدر پرداخت ميكنن (به طراح)؟

موفق باشيد
محمد حسين

اين طور كارها توافقي هست و به رزومه طراح هم بستگي داره. يا توافق ميكنيد بر اساس ساعت كار پول بگيريد كه طراحان حرفه اي از ساعتي 15000 تومن به بالا پول ميگيرن يا متر مربعي .
اگر اول كار هستيد زير 100 هزار تومن
ميانه راه بين 100 تا 150 هزار تومن و حرفه اي هستيد حد اقل 300 هزار تومن.
كار كردن يك بنر اعصاب فولادي مي خواد فكر كن يك فايل 600 مگابايتي كه باز شده و Cash ش شده 3 گيگابايت و هر باز Save ش 15 دقيقه طول ميكشه تازه با 4 گيگ رم ! خودت بايد رقم رو در بياري

alionline1366

Active Member
کار خوب شده مهدی جان ولی چه قدر از این یارو تو کارای این نمایشگاه استفاده کردی خودش خسته شد تو چی (شوخی) حرفتم کاملا قبول دارم خیلی عذاب داره مخصوصا وقتی سیستم قاطی کنه و کارم تا یک جایی سیو نکرده باشی پیرت در میاد اعصابتم حسابی داغون میشه جوری که میخوای زمینو گاز بگیری البته شما سعی کن خودتو کنترل کنی من یک دفعه نتونستم(دوباره شوخی)

mehdinasiri

پارس لند گروپ
کار خوب شده مهدی جان ولی چه قدر از این یارو تو کارای این نمایشگاه استفاده کردی خودش خسته شد تو چی (شوخی) حرفتم کاملا قبول دارم خیلی عذاب داره مخصوصا وقتی سیستم قاطی کنه و کارم تا یک جایی سیو نکرده باشی پیرت در میاد اعصابتم حسابی داغون میشه جوری که میخوای زمینو گاز بگیری البته شما سعی کن خودتو کنترل کنی من یک دفعه نتونستم(دوباره شوخی)

سلام علي جون مرسي از بررسيت. والا سارا به نكته خوبي اشاره كرد كه بايد يك همايش قالبي يكسان داشته باشه.اگر به من بود 100 كار رو از اين آقاهه استفاده ميكردم. اما خوب كارفرما طرح هاي مختلفي رو مي پسنده.

Erfan-ART

کاربر VIP
salam agha parsland khobi:)
agha mishe baram ye ax to A3 besazy mikham bedam birun baraye sitam mikham
www.shop-rap.ir & www.samet-rec.com
age besazy mamnun misham ax rapera bashe ba tozihaty ke in pain neveshtam

اولين فروشگاه رپ فارسي در كشور
سازنده بيت'تكست'ليت (سازنده رضا پيشرو) , دوستاني كه براي كاراي خود مشكل مالي ندارند با اين شماره جهت خريد:بيت'تكست'ليت تماس حاصل كنند

mehdinasiri

پارس لند گروپ
salam agha parsland khobi:)
agha mishe baram ye ax to A3 besazy mikham bedam birun baraye sitam mikham
www.shop-rap.ir & www.samet-rec.com
age besazy mamnun misham ax rapera bashe ba tozihaty ke in pain neveshtam

اولين فروشگاه رپ فارسي در كشور
سازنده بيت'تكست'ليت (سازنده رضا پيشرو) , دوستاني كه براي كاراي خود مشكل مالي ندارند با اين شماره جهت خريد:بيت'تكست'ليت تماس حاصل كنند

سلام دوستم مرسي از محبتي كه داري.
لطفا يك پيغام خصوصي بده سايز و ساير جزئيات كار رو بهم بگو

جدیدترین ارسال ها

بالا