به 3 تا کارکتر نیاز دارم

hamidroosta

Active Member
سلام خدمت دوستان عزیزامیدوارم که تعطیلات به همه خوش گذشته باشه
من برای یه انیمیشن که قصد دارم اون را به یک شرکت تحویل بدهم به تعدا کارکترهای زیر نیاز دارم
3 تا کارکتر پسر سن پسرها هم 15 الی 20 سال
ویک مرد با محاسن وسن تقریبا 45 الی 50 نیاز دارم
کسی هست بتونه کمک کنه؟؟
کارکترها حتما ایرانی باشه وچهره های مذهبی داشته باشه
لطفا پولی نباشه

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
چرا کاری قبول میکنید که از عهدش بر نمیاید ؟

ایا به نظر شما گرفتن کار و بلد نبودن انجام دادنش کار درستیست ؟

شما تخصصتون چی هست ؟
مدل های که خواستید رئال باشه یا کارتونی ؟ میدونید اصلا این کاراکتر ها چقدر کم هستن ! تازه پولی هم که نباشه .
اگر شما قراره در قبال تحویل کار به اون شرکت هزینه ای دریافت کنید باید هزینه مدل هم بپردازید !

آخرین ویرایش:

hamidroosta

Active Member
م تخصصم انیمیت است
وکاری راقبول نکردم هنوز فقط میخواهم به عنوان یه دمو تحویل یه شرکت معتبر بدهم که اگر قبول کرد باهاش قرارداد ببندیم برای یه کار قوی
و
من هم از کسی که کارکترهاش را تحویل بگیرم باهاش صحبت میکنم که اگر با اون شرکت به توافق برسیم حتما هزینه اون کارکتر را بهش میدهم،،
اگر ایشالله کارمون تایید بشه عیر از این چند تا کارکتر کارکترهای دیگری هم نیاز داریم که باز با اون کسی که کارکترهای اولیه را بهمون داده کار خواهیم کرد...
کارکترهامون هم ریال باشه،،، چهره ها مذهبی باشه

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
خوب پس اینطوری درست شد .
چه خوب که انیماتور هستید ، تو جهان دارند منقرض میشن :D
خب شما میتونید اول صحنه رو انیمیت کلی بکنید .
مدل ها مدل های ساده ای نیستند وگرنه براتون میزدم خودم ، ولی زمان بر هستند . میتونید خودتون با استفاده از MakeHuman یا Poser یک سری کاراکتر رو بسازید چون کنترل چهره دارند اما چون Poser 5GB هست پیشنهاد میکنم Make Human رو بگیرید .
از اینجا میتونید دانلود کنید 180 مگ هست . انواع چهره هارو تو 10 دقیقه بسازید . اما بحث اصلیش لباس هاشونه که خودتون باید بسازید .

http://uploadboy.com/t9tkjtqg5x0i.html

امیدوارم کمکی بتونه بکنه .

جدیدترین ارسال ها

بالا