به یه طراح لوگو نیازمندیم

bebe

Member
با سلام خدمت همه دوستان گل من یک سایت در براه ماهواره زده ام و میخوساتم یک مدیر برای طراحی لوگو و ارم های تبلیغاتی بیارم توی سایت از دوستانی که می تونند منو در این امر یاری دهند تقاضای کمک میشود
اینم لینک سایت

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز لطفا در ایجاد تاپیک در جای مناسبش بیشتر دقت کنید.

این درخواست شما یا به بخش نیازمندیهای سایت مربوط میشه یا به بخش سوالات و درخواستهای همین انجمن.

به هر حال برای اینکه شما زودتر به جواب برسی تاپیکت رو به بخش سوالات همین انجمن منتقل میکنم.

موفق باشید
سارا

bebe

Member
اقا یعنی توی این سایت با این همه کاربر کسی نمیتونه به ما کمک کنه:(

Mandana

Active Member
پسر خوب دریغ که نداریم.خو یکم قیافه ی سایت به دل نمی نشینه.منم تو امضام مشکلتونو مطرح می کنم چون متاسفانه کمک دیگه ای ازم ساخته نیست.
281.gif

ورودتونو هم خوش آمد میگم
موفق باشید

آبتین

GFX Master

شما دقیقا منظورتون چی هست؟! لوگو میخواید یا هدر؟!

چون ظاهرا این سایت به به هدر احتیاج داره !

LordEfazati

Member
در کل این سایت زیاد مشکل داره !
از قبیل : هدر ، تبلیغات کم ، تبلیغات بالای سایت ، هماهنگ نبودن سیستم و مشکلات دیگر ! آیا vb را خریدی ؟

bebe

Member
دوستان عزیز من یکی رو می خوام که وارد باشه به این کار ها و مشکلات سایت رو بر طرف کنه اگه کسی هست بهم توی سایت یه پیام خصوصی بزنه خیلی ممنون

bebe

Member
اقا من خودم بلد نیستم از این کار ها می خوام یکی که بلده بیاد و تمام مشکلات منو بر طرف کنه یعنی بشه مدیر فنی سایت من دستتون درد نکنه

bebe

Member
اقا لطفا سریع یکی منو کمک کنه اگه کسی نیست کمک کنه حداقل یکی برام یه لوگو بسازه جون من

GFX Master

دوستان خواهشا فقط اگر کسی میتونه کمکی به این دوستمون کنه پست بزنید!

خوب تا حالا مشخص شده که سایت ایشون مشکل زیاد داره ولی خوب هر کسی میتونه کمک کنه و دیگه از گفتن اشکالات سایت خودداری کنید.

ممنون
سارا

جدیدترین ارسال ها

بالا