:: به کمک این نرم افزار در چند کلیک یک فایل PDF بسازید ::

[EHSAN]

Well-Known Member
پس از نصب اين نرم افزار از هر چيزي كه ميخواهيد فايل PDF بسازيد فقط كافي است كه آنرا Print بگيريد...
اين نرم افزارو خودم امتحانش كردم خيلي خوب كار ميكنه تا حالا هم هيچ مشكلي ازش نديدم...
در ضمن اين نرم افزار از زبان فارسي هم پشتيباني ميكنه... :arrow:
[align=left:df008aae32]
pdfmach.jpg
[/align:df008aae32]

dl.gif
دانلود کنید با حجم 2.45 مگابایت
sn.gif
سریال: XxzFOpnn2uBNi4PJHeLwJw
hp.gif
برنامه را حتما در حالت آفلاین رجیستر کنید.

----موفق باشيد

a Truth Seeking

Active Member
با سلام به همگي
نرم افزار هاي FinePrint pdfFactory و pdfFactory هم مشابه اين نرم افزار عمل مي كنند.

gollpesar

Member
EMX عزيز تو حودن دانلود كردي ؟
چون اكه دقت كرده باشي يكي از امكاناتش اينه كه فايلهاي ساخته شده با آفيس رو به پي دي اف تبديل مي كنه . من اين كا رو كردم اما هر چه قدر گشتم نفهميدم اين فايل رو كجا ذخيره مي كنه !
اگه مي توني كمك كن .
يا علي

[EHSAN]

Well-Known Member
gollpesar گفت:
EMX عزيز تو حودن دانلود كردي ؟
چون اكه دقت كرده باشي يكي از امكاناتش اينه كه فايلهاي ساخته شده با آفيس رو به پي دي اف تبديل مي كنه . من اين كا رو كردم اما هر چه قدر گشتم نفهميدم اين فايل رو كجا ذخيره مي كنه !
اگه مي توني كمك كن .
يا علي
آقا در قسمت Options مسير ذخيره فايل رو نوشته كه اون مسير Hidden هستش شما مسير رو تغيير بده مشكلت حل ميشه...
اگه بازم مشكلي بود من در خدمتم...

123456

Member
یک پرسش

دمت گرم , خیلی عالی بود.
فقط یکی پرسش داشتم و آن اینکه راهی هست که این کپی رایت پایینش را برداریم چون اینطوری خیلی ناجوره؟
اگر نمی شود آیا نرم افزاری هست که همین کار را بکند و کپی رایت نداشته باشد؟

[EHSAN]

Well-Known Member
8O كپي رايت 8O
8O ماكه كپي رايتي نديديم 8O

8O مطمئني در حالت آفلاين رجيسترش كردي؟! 8O

nik_sali

Member
سلام

ممنون از برنامه

و اما

يك كمي دير اين قابليت رو فهميدم

شما با اين نرم افزار ميتونيد هر صفحه وبي رو كه ميبينيد (از قبيل آموزش و اينا ) همون لحظه ميتونيد فايل pdf ش رو بسازين و اونو تو هاردتون داشته باشين

شايد بعضيا اين قابليتش رو ميدونستن جهت يادآوري گفتيم واسه اونايي كه نميدونستن يكيش خودم :D lool

[EHSAN]

Well-Known Member
همونطور كه قبلا هم گفتم اين برنامه يه پرينتر تمام عياره... يعني هر جا كه پرينتر كار ميكنه اينم كار ميكنه... :lol: :lol:

pparsaa

New Member
اين برنامه رو من فقط بونستم تا 75٪ دانلود كنم . بيشتر نتونستم . ميشه بگيد چه مشكلي داره . من خيلي بهش ناز دارم . لطفا كمكم كنيد .

[EHSAN]

Well-Known Member
سعي كن نرم افزار ها رو با برنامه هاي مخصوص دانلود بگيري چون ISP هاي ايران با اين فيلتر كردنشون يه وقت سايت مياد يه وقت نمياد... :lol:
حالا يه سري هم به اينجا بزن شايد بتوني دانلودش كني:
http://www.takdownload.com/archives/000392.html

pparsaa

New Member
آقا مرسي . خيلي متشكرم . اول بايد بگم كه من با دپ دانلود ميكنم . ولي لينكي كه گذاشته بودي جواب داد . خيلي متشكرم چون واقعا احتياج داشتم . ايشالا بتونم جبران كنم . ارادتمند تو مهدي .

pparsaa

New Member
آقا مرسي . خيلي متشكرم . اول بايد بگم كه من با دپ دانلود ميكنم . ولي لينكي كه گذاشته بودي جواب داد . خيلي متشكرم چون واقعا احتياج داشتم . ايشالا بتونم جبران كنم . ارادتمند تو مهدي .

جدیدترین ارسال ها

بالا