:)اهالي آسمان
elham_elham Member Jul 16, 2007 #4 خودم فوق ديپلم گرافيك دارم اما خودمو گرافيست نميدونم به خاطر همين ترجيح ميدم اول طرح ديگرانو ببينم
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jul 16, 2007 #6 الهام جان ببين اين چطوره؟ البته خيلي سادس ولي بنظرم اومد براي همچين وبلاگي كار هر چي سادهتر باشه بهتره.
الهام جان ببين اين چطوره؟ البته خيلي سادس ولي بنظرم اومد براي همچين وبلاگي كار هر چي سادهتر باشه بهتره.
AMiR Active Member Jul 16, 2007 #7 wow وات د اسپيد ! سارا خانوم گفتم دوستان ميان كمك ولي نه به اين سرعت
Mehdi Pardazesh Member Jul 16, 2007 #8 من نمی دونم این ماله چیه ولی یه چیزی زدم. پیوست ها Untitled-1.JPG 123.3 کیلوبایت · بازدیدها: 11 Untitled-2.JPG 79.2 کیلوبایت · بازدیدها: 9
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور Jul 17, 2007 #10 الهام جان ببين اين چطوره؟ البته خيلي سادس ولي بنظرم اومد براي همچين وبلاگي كار هر چي سادهتر باشه بهتره. کلیک کنید تا باز شود... سارا موافقم بگراند کار رو مشکی گذاشتم تا جزییات مشخص بشه توضیحات داخل دایره یه حالت لاله داره و اون خطوط موج داره کلمه ( هـ ) تشکیل میدن آخرین ویرایش: Jul 17, 2007
الهام جان ببين اين چطوره؟ البته خيلي سادس ولي بنظرم اومد براي همچين وبلاگي كار هر چي سادهتر باشه بهتره. کلیک کنید تا باز شود... سارا موافقم بگراند کار رو مشکی گذاشتم تا جزییات مشخص بشه توضیحات داخل دایره یه حالت لاله داره و اون خطوط موج داره کلمه ( هـ ) تشکیل میدن
elham_elham Member Jul 17, 2007 #12 من ازفرم ماه خيلي خوشم مياد ولي فكر ميكنم طرحم فانتزي شده نظر شما دوستان چيه؟ آخرین ویرایش: Nov 2, 2009
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور Jul 17, 2007 #13 طرح رو اصلاح کردم تو طرحهای قبلی یکم کیفیت پایین بود دور کارها هم رنجه شده بود اصلاحی رو انجام دادم سورس رو هم براتون پیوست کردم سایز بزرگتر http://m1.freeshare.us/159fs499568.png پیوست ها new.zip 71.2 کیلوبایت · بازدیدها: 1 آخرین ویرایش: Jul 17, 2007
طرح رو اصلاح کردم تو طرحهای قبلی یکم کیفیت پایین بود دور کارها هم رنجه شده بود اصلاحی رو انجام دادم سورس رو هم براتون پیوست کردم سایز بزرگتر http://m1.freeshare.us/159fs499568.png
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jul 17, 2007 #15 اين طرح آخري كه مهدي گذاشته خيلي خوب شده.