آموزش ساخت تصوير پنهاني !
بالاخره مجبور شدم كه برم تو آرشيو خودم دنبالش بگردم !
============================
تصوير پنهان
1- يک فايل 2 در 2 پيکسل باز کرده و آن را تا آخرين درجه zoom کنيد.(1600%)
2- حالا ابزار pencil را انتخاب کنيد و اندازه آنرا يک پيکسل قرار دهيد. بعد دو نقطه مثل شکل در آن بکشيد.
3- به edit>define pattern برويد و يک اسم برای آن انتخاب کنيد و بدون تغيير دادن بقيه گزينه ها ok کنيد.
4- دو تا تصوير يک اندازه باز کنيد يکی برای شکل اصلی و يکی هم برای شکل پنهان . من از دو تصوير زير استفاده کردم:
عکس اصلی
عکس پنهان
اگر دو تصوير مورد نظرتون يک اندازه نيستند مراحل زير را همراه با شکل طی کنيد:
1. روی قسمت بالای صفحه کليک راست کنيد.
2. روی image size کليک کنيد .
3. در پنجره باز شده علامت تيک را از مربع کنار گزينه constrain proportions برداريد.
4. عرض و ارتفاع تصوير خودتان را به اندازه عرض و ارتفاع تصوير مورد نظرتان وارد کنيد و ok کنيد.
5- يک فايل جديد به اندازه دو تصوير خودتان باز کنيد و کليد V را فشار دهيد. بعد دو تصويرتان را بکشيد به داخل اين صفحه جديد. ترتيب لايه های شما بايد به اين صورت باشد که عکسی را که می خواهيد به صورت معمولی ديده شود بايد در بالا و عکس پنهانتان بايد در زير عکس اصلی باشد:
6- روی لايه عکس پنهان کليک کنيد و يک لايه جديد بسازيد. حالا برويد به edit>fill و در پنجره باز شده مطابق شکل pattern را که قبلا ساختيد انتخاب کنيد:
7- در پالت لايه ها blending mode را از normal به exclusion تغيير دهيد.
8- روی لايه عکس پنهانتان کليک کنيد و کليدهای ctrl + I را فشار دهيد. حالا opacity لايه عکس اصلی را کم کنيد تا حدي که يک مقدار عکس پنهان معلوم شود:
9- عکس شما آماده است .برای ديدن عکس پنهان راست کليک کنيد و گزينه select all را انتخاب کنيد.
تهيه و تنظيم :
Sara_is_nice_girl
نبش قبر :
AmirKasra
اميدوارم مفيد باشه !
سوالي بود در خدمتيم !