به نظرتون همچین روزی می رسه ؟

bitaraf

Member
به نظر شما همچین روزی می رسه که دیگه هر کی با مادرش قهر کرد نیاد شروع کنه به فروش هاست ؟ :shock:
واقعا وضع بدی شده !!! هر جا رو نگاه می کنی هر کس با یه خط تلفن شروع می کنه به فروش هاست ! ! !

همه هم نا محدود و رایگان !!
به نظرتون من زنده می مونم روزی رو ببینم که هاستینگ تو کشور ما دارای قوانین خاص خودش بشه!!
والبته خریدار هاستینگ هم به درک کیفیت هاستینگ برسه ؟

meisam317

Member
یه چند گیگیا بابت نذر کن و سفره حضرت عباسی بزن ( یه 200 مگی هم ه من بده ) نذرت براورده میشه

bitaraf

Member
سرور نظر کردم جواب نگرفتم :-?
واقعا بازار خیلی درهمی شده ! صاحب نداره این بازار !! اگه یه اتحادیه داشت خیلی خوب بود!! البته
بابت اتحادیه چون هاستینگ های بزرگ مدیراشون رو از نزدیک می شناسم و می دونم که سایه هم دیگه رو هم می زنند برای همین
اتحادیه نداره !!!

myhost

Member
شما را ست میگی
من دنبال کیفیت نبودم و دنبال اروزنی
الان از پشتیبان دارم
و هر دو هفته یکبار چند وقتی خرابه
یک بار هم 4 روز دان بود
اصلا کیفیت ندارند

poshtiban.com

pardisgroup

Active Member
آدرس ساییتون چیه ؟ سایتی که روی اون سرور بی کیفیت گذاشتید ؟ قراردادتون یک ساله بوده ؟ چند وقت دیگه تموم می شه ؟
ممنون می شم اگر جواب سوال ها رو بدید

pardisgroup

Active Member
البته .. شما می گید بیکیفیت نظر من نیست .... فردا مسئول سایتش نیاد خفت ما رو بگیره ....
راستی برای ادعاتون سند بذارید تا مسئول هاست فردا نیاد اینجا ..... :evil:

شروع شد !
اون بنده خدا چه روزي و ميخواست و بزودي حال و احوال اين تاپيك به چه روزي ميافته ! :-?

روزش احتما با ظهور امام زمان باشه.
کاریش نمیشه کرد.باید بزاری روزگار به ادما نشون بده.
4 بار که هاست داون شد.و هزار جور مشکل.اون وقت که ........

I.NoBody

Active Member
آقايون خواهشاً مبحث رو منحرف نكنيد.
اينجور بحث ها يك روز در ميون داره توي اين انجمن انجام ميشه.
ايجاد كننده تاپيك يك سوال پرسيد و نظر خواست.
نظر من : تا قوانين it و در لواي اون قوانين مربوط به هاستينگ، مدون و منطقي و قابل اجرا نشه، اون روز نمي رسه

myhost

Member
آدرس ساییتون چیه ؟ سایتی که روی اون سرور بی کیفیت گذاشتید ؟ قراردادتون یک ساله بوده ؟ چند وقت دیگه تموم می شه ؟
ممنون می شم اگر جواب سوال ها رو بدید
سایت که نمیتونم بگم
ولی مدرک و انها که از سایتهایی ماندد
آسان دانلود و دانلود ها که روی هاست آنهاست میشه فهمید
و نمیدونم چرا اینجوری میشه:cry:

pardisgroup

Active Member
سایت آسان دانلود سایت پر بازدیدی هست ... بعید می دونم این سرور این قدر مشکل داشته باشه ... اگر خواستید شاید بتونم کمکی کنم .... البته به نظرم مشکلتون به مسئول سایت هم بگید (توی مجید آن لاین هم هست) شاید رفع شه.

جدیدترین ارسال ها

بالا