++ به نظرتون سیستم من ویروسی شده _مشکل عجیب ++

hosienmax100

3D Artist
سلام بچه ها

من مدتیه رو درایو ها کلیک میکنم تو یه پنجره ی دیگه باز میشن البته تو تنظیمات same window هستن ها...

به نظرتون سیس من ویروسی شده

و اگه هست ویروس کجای ریجستری رو تغییر میده که با اینکه تنظیمات درست هستن اما عملا غیر فعالا

این مشکل برا کسی به وجود اومده !!>>؟؟؟؟؟ و راه حل چیه ؟؟کدوم انتی دخلشو در میاره ؟؟

مممنون میشم راهنمایی کنید :rose:

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
دوست عزيز
قطعا دستگاه شما ويروسيه
ويروسي كه تروجاني هست كه فايل autorun.inf و autiplay.exe (داخل فولدر recycle) رو مي سازه.
تنها راه كشتن اين ويروس استفاده از آنتي ويروس ESET Smart Security3.0 و آپديت كردن و ويروس كشي دستگاه هست .
زودتر اين كار رو بكن كه به مشكل من دچار نشي و بيشتر از اين پخش نشه كه باعث خراب شدن فايلهاي اصلي ويندوزتون مي شه .
آنتي ويروس هاي مختلفي رو براي كشتن اين ويروس به كار بردم ولي هيچ كدوم به جز اين بالاي كه گفتم جواب نداد.

موفق باشيد
مهدي

hosienmax100

3D Artist
آنتي ويروس هاي مختلفي رو براي كشتن اين ويروس به كار بردم ولي هيچ كدوم به جز اين بالاي كه گفتم جواب نداد

دقیقآ منم با مک و کاس تست زدم هیچ منفعتی نداشت خوب شد گفتی ها..

مرسی مهدی جون لطف کردی داداش !!:rose:

موفق باشی

dl4me.com

New Member
سلام
میتونی از Avira Premium Security Suite 8 هم استفاده کنی البته باید valid license key باشه و update شده
اگه valid license key خواستی در خدمتم

hosienmax100

3D Artist
متاسفانه نتونستم انت معرفی شده ی مهدی رو دانلود کنم !!(low speed ) اما با مک آپدیت شده تونستم پاک کنم !!

ظاهرا پاک شده اما یه مشک عجیب حالا رو درایو ها کلیک میکنم open with .. میاد اینو چیکارشو کنم خدایا

از طریق folder به درایو ها دسترسی دارم ها...اما از رو خودشون نمیتونم وا کنم __

بچه ها یه فکری بکنید _مرسی میشم

ممنون از شما دوست عزیز اگه لازم شد حتمآ مزاحم میشم !

با تشکر

dl4me.com

New Member
متاسفانه نتونستم انت معرفی شده ی مهدی رو دانلود کنم !!(low speed ) اما با مک آپدیت شده تونستم پاک کنم !!

ظاهرا پاک شده اما یه مشک عجیب حالا رو درایو ها کلیک میکنم open with .. میاد اینو چیکارشو کنم خدایا

از طریق folder به درایو ها دسترسی دارم ها...اما از رو خودشون نمیتونم وا کنم __

بچه ها یه فکری بکنید _مرسی میشم

ممنون از شما دوست عزیز اگه لازم شد حتمآ مزاحم میشم !

با تشکر

بازم سلام

برای رفع این مشکل یه فایل با نام و پسوند autorun.inf بسازید و در درایوی که این مشکل رو داره کپی کنید تا جای گزین بازمانده ی ویروس بشه بعد از جای گزینی پاکش کنید و سیستم رو reset کنید

یا بساز یا از اینجا dl کن
مشاهده پیوست autorun.rar

موفق باشی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا