به منه تازه کار کمک کنید!!!!! دیونه شدم.

milad_r

Member
سلام من تازه چند روزه شروع به یاد گرفتن zbrush کردم. یه سوال دارم که منو داره دیونه میکنه. :shock:
فرض کنید توی zbrush چندتا شی مثلا کره اضافه میکنیم حالا من میخوام اولین کره ای که گذاشتم تو کارو edit کنم. چطوری باید انتخابش کنم؟ :-?
حتی وقتی کارمو save کردم و بعد بازش کردم نتونستم انتخابش کنم و editش کنم.
از layer هم سعی کردم استفاده کنم اما نشد. درواقع وقتی بین لایه ها هم سوئیچ میکنم باز هم دکمه edit غیر فعال میشه. خواهشن راهنمایی کنید. :sad:
دمتون جوش آرگون.

آخرین ویرایش:

philidor

Member
سلام من تازه چند روزه شروع به یاد گرفتن zbrush کردم. یه سوال دارم که منو داره دیونه میکنه. :shock:
فرض کنید توی zbrush چندتا شی مثلا کره اضافه میکنیم حالا من میخوام اولین کره ای که گذاشتم تو کارو edit کنم. چطوری باید انتخابش کنم؟ :-?
حتی وقتی کارمو save کردم و بعد بازش کردم نتونستم انتخابش کنم و editش کنم.
از layer هم سعی کردم استفاده کنم اما نشد. درواقع وقتی بین لایه ها هم سوئیچ میکنم باز هم دکمه edit غیر فعال میشه. خواهشن راهنمایی کنید. :sad:
دمتون جوش آرگون.

سلام
شما بعد از زدن edit روی آبجکت اول به منوی subtool برید !‌ در اون قسمت روی Append کلیک کنید و آبجکت بعدیتون رو
انتخاب کنید .
فایل رو هم که save کنید به همین ترتیب‌ آبجکتها رو به صورت لایه لایه در Subtool خواهید دید .

milad_r

Member
خیلی ممنونم . اینطور که من فهمیدم هر چی که بسازم بایید به شکل tool ذخیره کنم. درسته؟
save document برای چیه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا