به منه بدبخت کمک کنید...

yoooo

New Member
سلام من یه دامنه آی آر خریدم که سه حرفیه وخیلی قشنگه برای همین خواستم ببینم اگه بخوام ساب دامین به تعداد زیاد ایجاد کنم باید چه کار کنم؟ آیا من که این دامین رو به میهن بلاگ وصل کردم اصلا میشه ساب دامین ایجاد کرد؟ یعنی ترفندی برای این کار هست؟
اگه باید فضا داشته باشم برای اینکه به تعداد خیلی زیاد ساب دامین ایجاد کنم به حداقل چند مگ فضا نیاز دارم؟ و آیا جایی هست که این فضا رو به طور رایگان و بدون تبلیغ در اختیار آدم بزاره؟ شندیدم برای ایجاد ساب دامین باید از کنترل پنل هاستت استفاده کنی
می خوام طوری باشه که خوده سایت مانند سایت coo.ir به طور خودکار ساب دامین رو ایجاد کنی برای این کار به چه اسکریپتی نیاز دارم؟
و یه سوال دیگه من چند تا ایمیل هم خریدم اما چون دامینم رو به میهن بلاگ وصل کردم صفحه ی ایمیل هام یعنی همون webmail.myweb.ir باز نمی شه و صفحه ی خطای میهن بلاگ باز می شه خواستم ببینم غیر از این آدرسه وبمیل . مای وب . کام
آدرسه دیگری برای دسترسی به لوگین ایمیلم وجود داره ؟
چون اولین دامنه ایه که خریدم و کسی نیست که راهنماییم کنه تغریبا جز وصل کردنه دی ان اس چیزه دیگه ای بلد نیستم اگر کمکم کنید خداوند اجرتان را خواهد داد . من بدبختم چیزی بلد نیستم . رو به مردنم . شبها نون و پیاز می خورم توی زمستون پتو ندارم بندازم رو خودم زیره ماشینا می خوابم . کمکم کنید و جوابم رو بدید.:cry:

vatanmusic

Well-Known Member
من بدبختم چیزی بلد نیستم . رو به مردنم . شبها نون و پیاز می خورم توی زمستون پتو ندارم بندازم رو خودم زیره ماشینا می خوابم . کمکم کنید و جوابم رو بدید.

اين كارا يعني چي مشكلتون را مينوشتيد همه جوابتونا ميدادن ديگه اينقدر پياز داغشو لازم نبود اضافه كنيد

شما بايد هاست بخري تا بتوني اين كارو انجام بدي با ميهن بلاگ اين امكان وجود نداره

yoooo

New Member
سلام
اونا دیگه برا شوخی بود
اینجوری نوشتم این همه جواب دادن دیگه اگه اونا هم نبودن شما هم جواب نمی دادی
لطفا بگید به چه مقدار فضا نیاز دارم؟
اون ایمیلم که با آدرسه وبمیلش کار نمی کنه چی؟ چه کارش کنم؟
ممنون که جوابم رو دادی

webmaster

Member
سلام من یه دامنه آی آر خریدم که سه حرفیه وخیلی قشنگه برای همین خواستم ببینم اگه بخوام ساب دامین به تعداد زیاد ایجاد کنم باید چه کار کنم؟ آیا من که این دامین رو به میهن بلاگ وصل کردم اصلا میشه ساب دامین ایجاد کرد؟ یعنی ترفندی برای این کار هست؟
اگه باید فضا داشته باشم برای اینکه به تعداد خیلی زیاد ساب دامین ایجاد کنم به حداقل چند مگ فضا نیاز دارم؟ و آیا جایی هست که این فضا رو به طور رایگان و بدون تبلیغ در اختیار آدم بزاره؟ شندیدم برای ایجاد ساب دامین باید از کنترل پنل هاستت استفاده کنی
می خوام طوری باشه که خوده سایت مانند سایت coo.ir به طور خودکار ساب دامین رو ایجاد کنی برای این کار به چه اسکریپتی نیاز دارم؟
و یه سوال دیگه من چند تا ایمیل هم خریدم اما چون دامینم رو به میهن بلاگ وصل کردم صفحه ی ایمیل هام یعنی همون webmail.myweb.ir باز نمی شه و صفحه ی خطای میهن بلاگ باز می شه خواستم ببینم غیر از این آدرسه وبمیل . مای وب . کام
آدرسه دیگری برای دسترسی به لوگین ایمیلم وجود داره ؟
چون اولین دامنه ایه که خریدم و کسی نیست که راهنماییم کنه تغریبا جز وصل کردنه دی ان اس چیزه دیگه ای بلد نیستم اگر کمکم کنید خداوند اجرتان را خواهد داد . من بدبختم چیزی بلد نیستم . رو به مردنم . شبها نون و پیاز می خورم توی زمستون پتو ندارم بندازم رو خودم زیره ماشینا می خوابم . کمکم کنید و جوابم رو بدید.:cry:

اگر از ما سرویس بگیرید می تونم امکانی که می خواهید رو در اختیارتون قرار بدم.
یعنی اینکه دامین اصلی روی میهت بلاگ باشه و Subdomain ها روی سرور ما.

webmaster

Member
وب مستر عزيز تبليغات ممنوع
دیگه شما هم همه چیز رو پای تبلیغات نگذارید!
ایشون مشکلش با هاستیتگ حل میشه و باید یک سری تنظیمات انجام بشه براشون که معمولاً کسی انجام نمیده.
بنده هم اعلام آمادگی کردم.

mamoolhacker

Active Member
خدمات ميزباني وب موسسه ي تكنولوژي برتر جهاني هم اعلام امادگي ميكنه ها...
20 مگابايت هاست با امكانات نا محدود 4000 تومن در سال

vatanmusic

Well-Known Member
دیگه شما هم همه چیز رو پای تبلیغات نگذارید!
ایشون مشکلش با هاستیتگ حل میشه و باید یک سری تنظیمات انجام بشه براشون که معمولاً کسی انجام نمیده.
بنده هم اعلام آمادگی کردم.
.

شايد قبلا كسي انجام نميداد ولي الان همه انجام ميدن
زياد كاره سختي هم نيست

HotHost.ir

Member
در انتخاب سرویس هاستینگ دقت کنید.
ارزون بودن و یا زیاد گرون بودن نشانه کیفیت بالا نیستش.
www.HotHost.ir
همه امکانات براتون نامحدود هستش.میتونید بی نهایت ساب دامین ایجاد کنید + بینهایت ایمیل و کلا همه چیز رو نا محدود میدیم. همچنین سایت با امکان پرداخت آنلاین به شما امکان میده تا در محیطی امن کلیه هزینه های خود را به صورت آنلاین و یا استفاده از کارتهای بانکی کشور پرداخت کنید (این یعنی اعتبار...:wink:)
در ضمن اگر بگید چه نوع سایتی ممیخواهید راه اندازی کنید میشه بیشتر به شما کمک کرد...

alireza82

Well-Known Member
در انتخاب سرویس هاستینگ دقت کنید.
ارزون بودن و یا زیاد گرون بودن نشانه کیفیت بالا نیستش.
www.HotHost.ir
همه امکانات براتون نامحدود هستش.میتونید بی نهایت ساب دامین ایجاد کنید + بینهایت ایمیل و کلا همه چیز رو نا محدود میدیم. همچنین سایت با امکان پرداخت آنلاین به شما امکان میده تا در محیطی امن کلیه هزینه های خود را به صورت آنلاین و یا استفاده از کارتهای بانکی کشور پرداخت کنید (این یعنی اعتبار...:wink:)
در ضمن اگر بگید چه نوع سایتی ممیخواهید راه اندازی کنید میشه بیشتر به شما کمک کرد...

سلام
ایشون میخواد سابدومین مجازی بده نه سابدومین واقعی
آقا من تو pm قبلا به شما گفتم و قیمت رو دام
اگر خواستید در خدمتم
موفق باشید

nima_divone

Member
دوستان فکر کنم به یه قسمت از حرفای دوستمون جواب ندادین گفت به مقدار یاد ساب دومین می خوام
(دوست عزیز شما باید بگی از چه سایتی دامین خریدی و اون سرویسی که خریدی اجازه صبت چند تا ساب دومین رو به شما داده)

alireza82

Well-Known Member
دوستان فکر کنم به یه قسمت از حرفای دوستمون جواب ندادین گفت به مقدار یاد ساب دومین می خوام
(دوست عزیز شما باید بگی از چه سایتی دامین خریدی و اون سرویسی که خریدی اجازه صبت چند تا ساب دومین رو به شما داده)

سلام
چرا جواب این دوست مون رو من دادم.
ایشون نمیخواد سابدومین واقعی بده کاری که میخواد بکنه دادن سابدومین مجازی هست که ربطی به تعداد سابدومینی که هاست اجازه داشتنش رو میده نداره.
آقا من بهتون گفتم تو pm هم گفتم شما باید چیکار کنید. هزینه هاشم گفتم.
اگر میخوای بیشتر بدونی میتونی تماس بگیری.
یه سری اطلاعات بهتون میدم و بیشتر صحبت میکنیم چون با این اوضاع که شما داری حرف میزنی احتمالا اسکریپت رو هم تو نوشتنش مشکل داری.
میتونی تماس بگیری من راهنماییت میکنم. هم برا هاست هم برا اسکریپتی مثل 2ir.ir
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا