به مشکل خوردن در اضافه کردن Dll در Web Applcatrion

powerdangerouse

New Member
با سلام
ببخشید سوالی داشتم

من یک Web Applcation درست کرده ام بعد برای پروژه ام یک Dll آد کردم ولی نمی دانم هر dll را آد می کنم به مشکل
Reference می خورم ولی نمی دونم چه جوری که موقعی که نوع سایت را Web Site ("یعنی از نوع Web Applcation نیست") درست می کنم به همچین مشکلی نمی خورم و پرژه بدون هیچ مشکلی اجرا می شود .

توی اینترنت هم خیلی سرچیدم فقط این دستگیرم شد که می گفتن که باید Reference کنم , منم نمی دونم چیه

76809486410044582056.jpg

ممنون می شوم مرا راهنمایی کنید

با تشکر از دوستان

powerdangerouse

New Member
با سلام

با سلام
ببخشید هر dll را که در سایت آد می کنم همید Error را می دهد برای Framework نبود چون با ورژن های مختلف کار کردم باز هم همین Error را می ده حتی کنترل Captcha Google هم dll اش را اد می کنم باز هم همین مشکل می آید . حتی با دات نت های مختلف هم چک کردم باز باز هم همین Error چرت را می ده .
آخه من خیلی سایت ها را دیدم که با Framework 4 است و همین Captcha و dll های منو استفاده می کنند .

لطفا مرا راهنمایی کنید کارم خیلی عقت افتاده است

با تشکر فراوان از شما دوستان عزیز :sad:

MDP

Well-Known Member
اصلی ترین دلیل این مشکل همینی بود که عرض کردم ولی یک احتمال دیگه هم وجود داره.
اگه بعد از منتقل کردن فایل های نرم افزارتون به وب این مشکل پیش میاد ، حتمی قبل از Build کردن پروژه روی dll هایی که اضافه کردید ، توی محیط ,Visual Studio سمت راست بزینید > Properties > و مقدار Copy As Local رو True کنید.

powerdangerouse

New Member
با سلام

با سلام
اینی که گفتید درست نشد من تو Visual Studio 2010 در قسمت که گفتید Copy As Loca را True کنم نبود .
چند خوصوصیت دیگه بود .

ولی مرسی از راهنمایی هایی که کردین چون اینقدر باهاش ور رفتم فهمیدم Error از چیه ؟

Error را توضیح میدهم چون شاید کسی بهش بربخوره

موقعی که یک Web Site در Visual Studio در آد کردن Dll مشکل نیست کافیست فقط Dll مورد نظر را در پوشه Bin قرار دهید . و دیگر به این Error بر خورد نمی کنید .

ولی موقعی که Web Applaiction درست می کنید . اگر بخواهید Dll ی را به پروژه آد کنید , هم Dll را در پوشه ی Bin باید کپی کرد هم پوشه References باید Dll را آد کرد .

باز هم با تشکر از شما دوست عزیز MDP

MDP

Well-Known Member
:) اکه اونکاری که گفتم رو می تونستید انجام بدید خود vs این کار رو میکرد :)

powerdangerouse

New Member
با سلام

با سلام
حرف شما درست بود ولی من این قسمتی که شما فرمودید را پیدا نکردم که آن خوصوصیت را True کنم .
چند Option دیگر بود ولی این چیزی که شما فرمودید نبود .

باز هم از راهنمایی که شما کردید بسیار سپاس گذار هستم
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا