..:: خوش اومدی ::..
سلام دوست عزیز
هر چند همه ی دوستان و اساتید جواب دادن اما منم به نوبه ی خودم جواب می دم.
-------
من شخصا 5 سال هست که با فتوشاپ به صورت حرفه ای کار می کنم یعنی بابتش پول می گیرم.
اما منم مثل بقیه هرگز خودم رو یک فتوشاپ کار ماهر نمی دونم و این صحبت من و دوستان چیزی رو ثابت نمی کنه بجز شکوه و بزرگی شرکت Adobe و یکی از محصولات شگفت انگیزش به نام photoshop.
اما چند تا توصیه برای بهتر شدن کارت دارم:
-------------------------------------------------
1- همیشه این اطمینان رو داشته باش که هر کاری بخوای انجام بدی این نرم افزار قدرتمند قادر به انجام دادنش هست فقط باید روش رو پیدا کنی.
2- برای پیدا کردن روش هرگز :razz: اول سراغ اینترنت نرو اگر این کار رو کردی هرگز یک فوتوشاپ کار ماهر و مسلط نخواهی شد و اگر سلاح اینترنت رو از تو بگیرن فلج می شی و در ضمن هرگز هم یک ایده پرداز و یک انسان خلاق نخواهی شد.
3- سعی نکن با فوتوشاپ چیزی رو به مردم نشون بدی که مثلا اونا با ابزای مثل قلم و مداد و بوم نمی تونن درست کنن
بلکه اون چیزی رو نشونشون بده که دوست دارن ببینن.
4- سعی کن در این زمینه یعنی گرافیک اصول رو همزمان با خلاقیت در کنار هم رعایت کنی بازم می گم در کنار هم نه اون و نه این بلکه هر دو با هم.
5- و اینم برای قوت قلب بهت می گم من برای یاد گرفتن فوتوشاپ تا حدود 8 ماه پیش هیچ و هیچ و هیچ منبع و مرجعی نداشتم نه کتاب نه سی دی نه استاد نه اینترنت و نه هیچ چیز دیگه فقط خیلی دوستش داشتم و بعد از ایجاد هر طرح گرافیکی خودم بیشتر از هر کس دیگه ای ذوق ذوق می کردم
و تا حالا 2 تا شاگرد خوب هم تربیت کردم.
6- بهترین استاد تو خود ابزار توست.