به دنبال همکار طراح در اصفهان

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
سلام دوستان
من و دوستام یه شرکت بازرگانی.کامپیوتر و تبلیغاتی به اسم" پویا کاوش سپاهان "داریم که شاید اسمشا شنیده باشید

ما به دنبال یه طراح با سابقه کار حداقل 2 سال که مکتوب باشه تا بتونیم هم از معلوماتش برای طراحی کمک بگیریم هم از سابقش برای گرفتن مجوز کانون اگهی و تبلیغات استفاده کنیم

حقوق و مزایا خیلی خوبی هم می تونیم در اختیارش قرار بدهیم که در صورت تمایل می توانید با تماس و اعلام آمادگی به توافق برسیم

آخرین ویرایش:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام دوستان
من و دوستام یه شرکت بازرگانی.کامپیوتر و تبلیغاتی به اسم" پویا کاوش سپاهان "داریم که شاید اسمشا شنیده باشید

ما به دنبال یه طراح با سابقه کار حداقل 2 سال که مکتوب باشه تا بتونیم هم از معلوماتش برای طراحی کمک بگیریم هم از سابقش برای گرفتن مجوز کانون اگهی و تبلیغات استفاده کنیم

حقوق و مزایا خیلی خوبی هم می تونیم در اختیارش قرار بدهیم که در صورت تمایل می توانید با تماس و اعلام آمادگی به توافق برسیم

برای تماس یا به من پیام خصوصی بدهید
یا با شماره تلفن شرکت: 2209887 تماس و با آقای مهندس حجاری زاده مدیر عامل شرکت مصاحبه کنید.

آدرس شرکت :چهارباغ عباسی-نبش سیدعلی خان.مجتمع تجاری شهر(city center)-طبقه چهارم-واحدf4

ممنون
خوش حال میشیم با هم همکاری کنیم.

من که دفعه اولم بود اسم شرکت شنیدم

فکر نکنم کسی پیدا کنید اگه خواستید مجوز اجاره ای براتون سراغ دارم

PhonieX

من که دفعه اولم بود اسم شرکت شنیدم

فکر نکنم کسی پیدا کنید اگه خواستید مجوز اجاره ای براتون سراغ دارم

سلام همشهری
من می خواستم شرکت را برای همراهی و همکاری در امضا یا جایی معرفی کنم اما گفتم مغایرت داره با قوانین سایت حالا هم اگه اجازه بدن اماده عملیم.

اگه هم تو شهر نشنیده بودی چون 6 ماه بیشتر سابقه فعالیت نداره ولی تو کار بنر 1 ماه اخیر 1200 متر برای رفاهی تفریحی زدیم و کل کارای اسبواره اسپهان(بنرهای سطح شهر-فراخوان-تبلیغات محیطی دور زمین و کل فضای نمایشگاه) که حدود 700 متر می شد انجام دادیم که به نسبت زمان فعالیت خوب بوده

امروز صبح که 2 .3 نفر تماس گرفتن و قرار ملاقات گذاشتن برای همراهی ما اما اگه اجاره ای سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید

ان شا الله بتونیم جبران کنیم
ممنون

1p30

Member
با سلام ما چنین کاریو کردیم و یک کانون تبلیغات داریم با سابقه کار اگه خواستید می تونیم با هم همکاری کنیم و شرکت رو توسعه دهیم اگه خواستید با من تماس بگیرید
موفق باشید

PhonieX

با سلام ما چنین کاریو کردیم و یک کانون تبلیغات داریم با سابقه کار اگه خواستید می تونیم با هم همکاری کنیم و شرکت رو توسعه دهیم اگه خواستید با من تماس بگیرید

موفق باشید
سلام دوست عزیز ما هنوز منتظر تماس شما هستیم

خوشحال میشیم با هم کار کنیم

PhonieX

سلام
امروز هم شنبه بود که تموم شد پس چی شد همکاریتون

کسی مجوز اجاره ای سراغ نداره؟

PhonieX

شرمنده تاپیک قدیمی بالا میارم
ولی ما هنوز نیاز داریم هرچه زود تر بهتر