به دادم برسيد تو را به خدا

Irmelody

New Member
:cry:
با سلام
آقا مي خواستم بگم امروز كه بر روي اينترنت اومدم نمودم چرا اين index.php يعني صفحه اصلي سايتم كلي طول مي كشه تا بياد. تو را خدا به من بگين چكاري كنم. :cry:
اينم سايتمه.www.irmelody.com
متشكرم.
:cry:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
www.irmelody.com For download any music

Irmelody

New Member
سلام آقا سالار و آقاي علي آقا بله صبح مشكل داشت تا ظهر ولي بدشم خوب شد.
آقاي علي آقا مي خواستم بگم كه پهناي باند من تقريبا نامحدود مي باشد. ولي هيچ نگران پهناي باند نيستم . :wink: :lol:
قربان شما علي
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
www.irmelody.com

shahrokh_xp

Active Member
Irmelody گفت:
سلام آقا سالار و آقاي علي آقا بله صبح مشكل داشت تا ظهر ولي بدشم خوب شد.
آقاي علي آقا مي خواستم بگم كه پهناي باند من تقريبا نامحدود مي باشد. ولي هيچ نگران پهناي باند نيستم . :wink: :lol:
قربان شما علي
آقا مي خولستم بگم كه آقا علي درست مي گن چون من پريشب داشتم يه چيزي از سايتتون دانلود مي كردم كه ديكه 3 درصد آخرش رو نكشيد.بعدم ديگه سايتتون رو نياورد. :roll:

m-sh

Member
نه آقا آخه سرور فايل هاي دانلودي و خود سايت irmelody با هم فرق داره!
الان هم هيچ مشكلي نداره!

Irmelody

New Member
سلام آقا اولا بگم كه اون سروري كه فايلام را ريختم توش هيچ مشكلي نداشته و از 5 گيگابايت تا حالا فقط 3 گيگ آن مصرف شده كه البته ماه بزودي جديد ميشود. پلي مسيله خود سايتما www.irmelody.com را بايد بگم هر چند وقت يكبار اين طوري مي شه. :oops:
حالا به هر حال موفق باشيد ايجام سري بزنيد.www.irmelody.com
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
www.irmelody.com For download

جدیدترین ارسال ها

بالا