به جوونیم رحم کنید

NAKOOT

Well-Known Member
سلام به همه بچه های باحال فروم فتوشاپ ...
یه درخواست داشتم که اگه برادری در حقم بکنید و کمکم کنید تا آخر عمر مدیونتون هستم ....
این درخواست به آینده من بستگی داره ... سرتون رو درد نمیارم می رم سر اصل مطلب ...
من در رشته گرافیک تحصیل می کنم ... کاردانی شرکت کردم ، که خداروشکر تئوری رو قبول شدم
ولی امتحان عملیش مونده ... در این امتحان باید یه پوستر با دست طراحی کنیم و یک دونه آرم ...
چون کار با دست و بدون کامپیوتر هست کارم کمی سخت شده ... از تمامی شما درخواست می کنم
در هر موضوعی که پوستر سراغ دارید به من لینک بدید ... حتی از سایت های خارجی ... تا من آمادگی
پیدا کنم و سر امتحان عملی با دیدن موضوع پوستر غش نکنم ... تمام زندگی من به این امتحان بستگی
داره ... اگر در مورد روز های مهم این ماه(مهر) باشه که چه بهتر ... تو رو خدا اگر سراغ دارید لطف کنید و
بهم لینک بدید ...
سپاسگذار همتون ...
آرزومند آرزوهایـــتان " شهــــرام"
%d9%86%da%af%d8%a7%d9%87%20%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86.gif

Broken-home

Member
چون اونا سليقه شون ايراني هست بهتره سايت كارگاه رو ببيني كمكت ميكنه ..بيشتر مرده ي كاراي مفهومي هستن كه سعي كن طرحي كه ميزني به محتوات مربوط باشه ..بعدم راحت باش .اونقدرا سخت نيست .يعني اصلا چيز پيچيده اي نيست .

NAKOOT

Well-Known Member
ممنون از کمکت ...
یه سئوال ... شما هم تو این امتحان قبلا شرکت کردید؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب همه کسایی که تو رشته های مختلف هنر شرکت میکنن باید امتحان تئوری + امتحان عملی رو بگذرونن. حالا این رشته میتونه گرافیک باشه یا موسیقی یا ...

البته امتحانش اونقدرا هم که شما سخت گرفتی سخت نیستا. در ضمن شما باید اول متوجه این باشی که اصلا قبلا کار دستی انجام دادی یا نه؟! چون بچه هایی که وارد این رشته میشن حداقل باید یه پیش زمینه کاری داشته باشن.

به هر حال خیلی سخت نگیر و با آرامش کارت رو انجام بده و همونجوری که بروکن عزیز هم گفت بیشتر سعی کن مفهومی کار کنی ولی نه اونجوری که طرف دیگه نفهمه اصلا چی هست کارت! :دی

موفق باشی
سارا

NAKOOT

Well-Known Member
سارا خانم از روحیه ای که به من دادی ممنونم ... چیکار کنم اضطراب دارم ... چون می ترسم قبول نشم
و مجبور بشم سراسری شرکت کنم ... وضع سراسری هم که خبر دارید چطوریه ... من کار دست زیاد انجام
دادم ... ولی می ترسم تو موضوعش بمونم ...
خلاصه از همه چیز ممنون...
آرزومند آرزوهایتان "شهــــرام"

Broken-home

Member
چیکار کنم اضطراب دارم ... چون می ترسم قبول نشم
و مجبور بشم سراسری شرکت کنم ... وضع سراسری هم که خبر دارید چطوریه ... من کار دست زیاد انجام
دادم ... ولی می ترسم تو موضوعش بمونم ...
"

باز ميگي اضطراب كه . بابا تو اگه قبول نشدي يه پيتزا با مخلفات مهمون من:wink: .قبول ميشي خيالت راحت.اون مفهومي كار كردن رو كه گفتم از همين حالا تمرين كن. سراسري هم اگه بخوني و به چيزي كه ميخواي بخوني علاقه داشته باشي ميتوني بخوني.اونم قبول ميشي .يه راست كارشناسي.برادر من امسال رتبش 285 شد طراحي صنعتي قبول شده منتظر امتحان عمليه .تو هم خيالت راحت(اينو صد بار گفتم) بخواي ميشه.كلا ساده ست وكارداني خيلي ساده تر.ولي تا اونجا كه فكر ميكني لازمه تمرين كن و ذهن ودستتو آماده كن.
خوش باشي.

NAKOOT

Well-Known Member
broken خیالم رو راحت کردی ... خدا از برادری کمت نکنه ...
امیدوارم برادرت هم قبول بشه ...

arashonline

Well-Known Member
بروكن جان كارشناسي كه نميتونه !
هنرستان فقط كارداني و بعد كارشناسي !
ولي رشته هنر كارشناسي دارد !

Broken-home

Member
بروكن جان كارشناسي كه نميتونه !
هنرستان فقط كارداني و بعد كارشناسي !
ولي رشته هنر كارشناسي دارد !

عزيز اگر پيش دانشگاهي رو بگذرونه ميشه.اكثر بچه هاي هنرستاني گرافيك كه به دانشگا ههاي سطح بالا فكر ميكنن همين كار رو ميكنن.

NAKOOT

Well-Known Member
من از یکی از استادهام که پرسیدم گفت هم از کاردانی و هم از سراسری
می شه تا کارشناسی خوند و گفت ارزش هر دو الان برابره ...
بازم ازت تشکر می کنم broken بخاطر اعتماد به نفسی که به من دادی ...

arashonline

Well-Known Member
درسته منم منظورم همين بود !
بايد بعد از ديپلم بريد پيش دانشگاهي بعد رشته هنر !
ولي بدونه پيش دانشگاهاي نميشه از هنرستان به كارشناسي !

FashisT

Active Member
کاردانشی هستی؟! فقط برای واحدهای عملیت رفتی آموزشگاه؟! اگکه اینجوری باشه اون چه آموزشگاهی هست که کار عملی بهتون یاد ندادن؟ خدا نکرده آموزشگات طرفای میدون فردوسی که نیست؟!
eek7.gif
در کل اگه اینجوری باشه و هزینه ای هم متحمل شده باشی اصلا نگران نباش تو قبولی!
121fs725372.gif

درپاره ادامه تحصیل هم دیماه برو دفترچه های "کاردانی پیوسته" یا "علمی کاربردی" رو بگیر بدون کنکور هم هست ..البته شرط معدل 14 ه ..2 سال میخونی بعدشم کنکور ( یا دوباره بی کنکور) میرسی برای کارشناسی!!
...
اخه استادهای این آموزشگاه ها درک دارن که میخوان واسشون وقت بزاری..هر چی گفتن بردار مثل خودشون دو تا خط بکش با چهار تا دایره سیاه دوتا نقطه رنگی هم بزار اون بالا با فونت کرک شده هم یه چیزی بنویس..طرف ببینه چون نمیفهمه میگه هنریه نمره تو میده!!
wassat.gif

فعلا

NAKOOT

Well-Known Member
FashisT جان ... من هنرستان فنی و حرفه ای فارابی کرج می خونم ....می مردم هم کاردانش نمی رفتم ...
استادهامون هم آدم های شاخی هستن ... برای مثال استاد کارگاه هنرمون "موریزی نژاد" هستش
که عضو گروه 30 (30 نفر برتر گرافیک ) ایران هستش و مقاله ای اون رو تو مجله تندیس می تونی بخونی ...
اگر منظورت کسانی که در امتحان عملی کاردانی نمره می دن هستش ... باید بگم حق داری اون ها
واقعا هیچی از هنر سرشون نمی شه ...
آرزومند آرزوهات " شهـــــرام "

NAKOOT

Well-Known Member
broken جان ممنون که نگران من هستی داداشی ...
تو پیک سنجش نوشته که روز جمعه 8/26 امتحان عملی برگزار می شه ...
از اون موقع تا الان با کمک یکی از دوستان طراحیم رو قویتر کردم ... و دیگه خیالم راحت هستش ...
بخاطر همه چیز ازت ممنونم broken ...
شاد و موفق باشی ...

Broken-home

Member
فدات، خواهش ميكنم.قابلي نداشت .

ببين گفتم يه مطلبي واست بنويسم:lol: :D كه هر تصميمي ميگيري قبلش اينا رو هم شنيده باشي.
طبق يه نظريه اساسا دانشگاه هنر نوعي هتل محسوب ميشود .اما من اينجا راجب دانشگاههاي مراكز مينويسم چون دانشگاهاي حومه اصلا قابل بررسي هم نيستن.

دانشگاه سراسري(هنرهاي زيبا و هنر تهران)
احساس در هنگام رفت و آمد در دانشگاه : جردن به توان يك:wink:
محتويات : دختر و پسر
سطح آموزشي : نسبتا خوب
درجه ي ادعا ي افراد : 4

دانشگاه آزاد(كنكور سراسري) :
احساس در هنگام رفت و آمد در دانشگاه : جردن به توان 2
محتويات: دختر و پسر
سطح آموزشي :نسبتا پول
درجه ي ادعا ي افراد : 3

دانشگاه سراسري(كارداني پيوسته) :
احساس در هنگام رفت و آمد در دانشگاه : ميدان خراسان(البته اگر تو دانشگاهتون رشته هاي فني هم وجود داشته باشه)
محتويات : پسر و پسر
سطح آموزشي :اي همچين(بچه هاي مخ هم به صورت محدود توش وجود داره)
درجه ي ادعا ي افراد : 1

دانشگاه آزاد (كارداني پيوسته):
احساس در هنگام رفت و آمد در دانشگاه : تلاشي ناموفق براي تبديل شدن ميدان خراسان به جردن:D
محتويات : پسر و پسر و البته گاها دختر
سطح آموزشي : پول و صرفا پول
درجه ي ادعا ي افراد : ادعاي چي ؟

قطعا بهترين حالت ممكن در صورت شاخ بودن و انگيزه داشتن متقاضي دانشگاه سراسري كارشناسي هست(تهرانش)

موفق باشي . اگه دوست داشتي با چند نفر ديگه هم كه ميشناسي يه مشورتي كن ببين اوضاع چه جوره.
قربانت:wink: :oops:

آخرین ویرایش:

NAKOOT

Well-Known Member
پس من باید برم میدان خراسان:d
من اگه خدا بخواد تا فوق لیسانس می خونم ، چون می خوام انیمیشن برم ...
با این اوصاف کارم زاره :-?
بازهم ممنون ...

جدیدترین ارسال ها

بالا