به این Coming Soon نظر بدید

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
به این عکسه نظر بدید فقط نا امیدم نکنید اینو 2 3 دقیقه ای درست کردم می خواستم بزارم رو سایت
مال سایت رسمی شادمهر که چند وقته دیگه اعلام می شه
:cool:

پیوست ها

• shadmehr3.jpg
    shadmehr3.jpg
    116.9 کیلوبایت · بازدیدها: 52

S4DEGH

Well-Known Member
خوبه !
فقط تصوير اون گيتار ارتشيش رو نداري ؟! باحال تره !
همين .

YTERROR

Active Member
فقط تصوير اون گيتار ارتشيش رو نداري ؟! باحال تره
صادق زدی جاده خاکی اون گیتارش که خیلی جواد بازیه

والا به نظر من یک عکسشو حذف کن چون خیلی شلوغ میشه و رنگ پشتشم عوض کن روی عکس شادمهر هم یک فیتر کار کن تا از اون حالت مصنوعی در بیاد

نام سایت طراح و ... هم هر چی ریز تر کار کنی بیشتر جلوه داره و حرفه ای تر میشه چون معمولا میان سایت شادمهر رو ببینیند نه تبلیغات سایت طراح رو

و این که یک چیزی شادمهر مگه موزیکهای راک می خونه یا ..... ؟ که از همچین گیتاری و همچین عکسی و به این شلوغی استفاده کردی اگه یک عکس شیک و قشنگ بزاری دلنشین تره و بازدید کننده وقت بیشتری تویی پیج در حال ساخت سپری می کنه و چشمشو نمی زنه

---------
پ.م : اون چیزی هم که می خواستی گشتم نبود یعنی انگلیسی بود فارسی نبود مال سایت خیالی نیست رو اگه خواستی باید صبر کنی تا یکی یکی نصبش کنم و جمع و جورش ولی اگه یکی از همین انگلیسیا رو برات فارسی کنم فکر کنم بهتر باشه

موفق و پیروز باشید

ARTA_ADOBE CO

Active Member
حق مطلب رو Yterror عزیز گفت !
در ضمن سعی کن زیاد جنبه هیجانی راک و متال بهش ندی که اصلا به استیل شادمهر این حرفها نمیاد !
راستی اگه باهاش مکاتبه داری بگو ما همون سبک ایرانیتو که خودت با گیتارو ویالون میزدی دوست داریم !!!!

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
از نظر همتون ممنونم اما راستش ابین عکس رو به من دادن گفتن اینو بزار یعنی دست من نبود که این عکس رو گذاشتم در رابطه با سایت طراحی کننده هم چشم اون رو حذف می کنم و عادل جان اگه لطف کنی همون مال خیالی نیست رو نصب کنی ممنون می شم

طرحت وحشتناک متقارن شده . از اون گذشته نوشته هایی که روی گیتار افتاده معلوم نیست .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
به نظر من اگر قرار باشه سایتی برای شادمهر طراحی بشه فقط و فقط از گرافیک و طرحهای رویایی و خیلی سنگین استفاده بشه. چون اصلا به سبک خوندن شادمهر طرحهایی تو این سبک نمیاد. اینجور سبکهای طراحی بیشتر برای گروههای راک و ... که آهنگهای تند و خشن میخونن کاربرد داره. به نظر من یه عکسی تو مایه های عکسی که روی جلد کاست (دهاتی) داشت استفاده کن. واقعا طرح قشنگی بود اون طرح

جدیدترین ارسال ها

بالا