به اين ميگن عكاس تيز ....

f_mostafa_f

Active Member
آره خيلي تيز بود...

مواظب باش دستت رو نبره...

آره دور از شوخي خيلي قشنگ بود...

saman_sweden

Active Member
اينكه كاري نداره شما دوربين را اتومات تنظيم كنيد و اونو به يه سنسور (دستگاه حساس سنج)نصب كنيد دوربين خودش براتون عكس مي گيره

آقا! شما ها چرا مي زنيد توي ذوق بچه؟ از قديم گفته اند چو عيبش بگفتي هنرش نيز بگو.

ToFaN جان٬ به نظر من عكست خيلي هم قشنگه. به نظر من باز هم عكست قشنگتر مي شد اگه يه ذره كادرت به سمت چپ مي رفت تا سايه كبوتر رو هم مي گرفتي.

موفق باشي

f_mostafa_f

Active Member
Reza Vahid گفت:
آقا! شما ها چرا مي زنيد توي ذوق بچه؟ از قديم گفته اند چو عيبش بگفتي هنرش نيز بگو.

ToFaN جان٬ به نظر من عكست خيلي هم قشنگه. به نظر من باز هم عكست قشنگتر مي شد اگه يه ذره كادرت به سمت چپ مي رفت تا سايه كبوتر رو هم مي گرفتي.

موفق باشي
به نكته خوبي اشاره كرديا...

saman_sweden

Active Member
Reza Vahid گفت:

موفق باشي
من به ذوق كسي نردم فقط به حرفه عكاسي اشاره كردم

آخه بچه ها٬

اين دو تا عكس چه ربطي به هم دارند؟ به نظر من كه دو تا دنياي متفاوتند و نبايد پشت سر هم مي ذاشتينشون.

در ضمن٬ مي شه از همه هنرمندان عزيز خواهش كنم عكسهاشون رو بدون reference نذارند؟ لطفا بنويسيد كه اگه عكس مال خودتونه كي و كجا گرفتينش و اگه مال خودتون نيست از كجا آوردينش.

پيش خودمون باشه٬ اون بالا كه نوشتم اين دو تا عكس مال دو تا دنياي متفاوتند با خودم فكر كردم دفعه بعد كه يه سري به سايت بزنم واسم جواب اومده "خوب آره! يكي مال حشراته و يكي مال پرنده ها"...!!

جدیدترین ارسال ها

بالا