بهره گیری از توان i7 25600k

rezaazizitorab

New Member
سلام من cpu i7 2600 k دارم ولی زمانی که در مکس رندر میگیرم مشخصه که سیستم از تمام توانش استفاده نمیکنه هم تو تسک منجر معلومه هم یه برنامه خود مادربورد به نام asus AI داره اگه اسمشو اشتباه نگفته باشم به نظرتون چیکار کنم کارم راه بیفته مادربوردم p8p67 معمولیه.

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوست من

با اینکه 5 سال پیش ثبت نام کردی ولی اولین پستت هست ! برای همین ورودت رو به انجمن تبریک میگم :rose:

در مورد مشکلت باید چنتا مورد رو اشاره کنم .

اول اینکه از چه موتوری برای رندر استفاده میکنی ؟
اگر ScanLine هست که طبیعیه ! اگر از VRay استفاده میکنی بذار وارد فاز محاسباتی Render اصلی بشی بعد از Task Manager یک عکس بگیر و بذار اینجا . دلیل انتخاب این فاز هم اینه که در سایر فازها مثل Light Cashing و غیره به دلیل سرعت بالای گذر Thread ها در CPU (مخصوصاً پردازنده های دارای Hyper Thread ) هسته ها فرستی برای به اوج رسیدن فرکانس ندارند .(Turbo)

zkq3jg5gv4yvdvy5e5.jpg

این مشکل که عموم دوستان تا حالا متوجهش نشدند میتونه بسیار کمک کننده باشه برای افزایش سرعت رندر .

دلایل مشکل :

1- فعال بودن Turbo در این پردازنده ها باعث میشه تا وقتی هسته ای به اوج فشار میرسه قبل از فعال شدن Turbo ،رشته ها Threads از دستور پردازش خارج بشن و همین امر باعث میشه به ظاهر پردازنده با حداکثر توان کار نکنه .

2- داغ کردن زیاد CPU که باعث میشه Termal Protection در پردازنده فعال و قدرت پردازنده در فشارهای بالا محدود بشه .

3- نکته جالب اینکه برخی موتور های رندر با بعضی قابلیت های خاص ، چندان هماهنگ نیستند و به دلیل تکه تکه کردن زیاد از حد دستورات ، هیچگاه پردازنده به اوج کار نمیرسه !

hkt9893yheai75lr87d4.jpg

همونطور که میبینید در گراف اول سیستم نتونسته با تمام توان کار کنه ولی در گراف بعدی این اتفاق افتاده .

حالا چنتا نکته وجود داره :

1- گراف بالا در موتور رندر VRay هست ولی با 1 نور Photometric و گراف بعدی برای همان صحنه و فقط با یک نور مخصوص VRay ! زمان رندر طبیعتاً در نور مخصوص VRay بسیار بهتر هست که یکی از دلایلش استفاده کامل پردازنده از تمام هسته ها و حداکثر فرکانس هست .

2- در گراف دوم ، ناحیه اول میبینید که به دلیل گذر از فاز LightCashing و سایر فازهای محاسباتی سیستم به دلایل توضیح داده شده در بالا ، نمی تونه در حداکثر توان کار کنه .

جالب ابنکه در Task Manager شما فقط ظاهر کار با CPU رو میتونید ببینید و اگر مادربردی مثل سری Rampage شرکت ASUS داشته باشید که دارای LED مخصوص روی مادربرد هست ، میبینید که واقعاً از تمام CPU استفاده نمیشه و قسمتیش آزاد میمونه ! برای همین هست که به راحتی میشه موس رو تکون داد یا در اینترنت کار کرد .

و باز هم برای همین هست که برنامه های مخصوص تست پایداری سیستم مثل Prim و P1 وقتی در حال محاسبه برای محک زدن پایداری سیستم باشن ، شما به زحمت میتونید موس رو تکون بدید و دمای CPU هم حتی تا 10 درجه بیش از دما در موقع رندر میشه !!!

ایشالا در مقاله ای به تمام جوانب این مسئله و راهکارهای اون میپردازیم

همگی موفق باشید :rose:

rezaazizitorab

New Member
سلام ممنونم که جواب دادید انتظار نداشتم کسی جواب بده چه برسه جوابی راضی کننده و با دقت باشه من هر چند خیلی از مجید آنلاین جواب میگیرم و همیشه یه پای سرچم اینجاست ولی به علت مشغله توان کمک و شرکت در بحث ها رو ندارم.
من از vray استفاده و این صحنه 4.000.000 پولیگان و یه دایرکت لایت با شادو وری داره.
البته بگم که از cpu fan cooler master V8 استفاده میکنم و دمای cpu رو با وجود کنترل به وسیله همین فن بین 30 تا 40 باز مشکلم حل نشد.
یه مشکل دیگه هم که هست اینه که بعضی صحنه ها به دلیل اینکه اولین رندر هستند با وجود بامپ قوی و یا refract , reflect پیچیده و زیادی درخت پر ملات 6 دقیقه رندر میشن ولی بعضیهاشون تو یه صحنه ساده البته زمانی که چند رندر گرفتم یه دفعه 7 ساعت طول میکشه اونم یک چهارمش رو رندر میگیره.
به هر حال اگه راهی سراغ دارید که کمک کنه ممنون میشم.
یادش به خیر با cpu celeron 1000 مکس کار میکردم رندر هم میگرفتم اونم هفت ثانیه انیمیشن با fog تو 4 روز چه حالی میکردم وقتی نگاش میکردم.خوشیش به اینه که مکافات الان برام نستالژیک داره!!

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    335.1 کیلوبایت · بازدیدها: 24
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا