بهترین پلاگین برای ساخت مو؟

سلام من از مکس 2013 استفاده می کنم. می خواستم بدونم کدوم پلاگین برای ساخت مو هست که بیشتر امکانات رو داشته باشه مثلا:ساخت موهای کوتاه و بلند،Dynamic بودن مو،رنگ آمیزی قسمت های مختلف مو بصورت جدااز هم مثل موهای ببر،Render Mental Ray،سبک بودن در زمان رندر. البته این مواردی که گفتم برام خیلی مهم هست که این امکانات رو داشته باشه خصوصا سبک بودن و Dynamic بودن مو. لطفا اسمش یا اگر امکان داره لینک دانلودش رو برام بذارید. ممنونم

Tweaker

Member
Ornatrix فکر کنم برای مکس بهترین باشه. نمی دونم برای 2013 کرک شده یا نه.

تمام امکاناتی که نوشتید رو داره. زمان رندر هم به تنظیمات و متریال بستگی داره اما در کل Ornatrix سریع هست. اگر از Vray استفاده کنید، از متریال Hair ویری هم می شه استفاده کرد.

اگر امکانش هست لینک دانلودش هم بذارید، من یه سرچی زدم پیدا نکردم. ممنونم

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
کرک نشده واسه 2013
Hair خود مکس خیلی خوبه ، مخصوصا ساپورت شدنش توسط ویری ، اینقدر خوب بوده که الان داره واسه مایا پلاگینش رو میدن !
سوال اصلیت جوابش اینه : Hairfarm

ولی متاسفاته اونم کرک نشده !
http://www.hair-farm.com/

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
با تایید حرفهای حیمد رضا جان و طبق تحقیقات یکی دو ماه من روی مو باید بگم هیچ پلاگینی به قدرت hair farm نمیرسه، چه تنظیمات shave کردن مو و چه سرعت و کیفیت رندر و رندر تحت GI . ولی ...

ولی از موقعی که cebas خریداریش کرده کرک نشده و آخرین کرکش برای مکس 2011 32X هست که هنوز اون موقع هم سیستم GI براش نیموده و باید با rig light نوری شبیه به ambient occlusion و sky light در بیاری.

یعنی میتونم بگم hair farm برای خودش اون بالا، hair مکس که همون shave and haircut مایا هم هست و ornatrix هم این پایین کنار هم وایسادن. ولی میگم کرک جدیدش نیومده نامرد :sad:

جدیدترین ارسال ها

بالا