لطفا یک نرم افزار رو معرفی کنید چون می خوام اون رو کامل یاد بگیرم.
برای کاراکتر باید ZBrush یا Mudbox رو یاد بگیری. ZBrush تو Sculpting خیلی قوی تره، اما Mudbox تو تکسچرینگ بهتره. اگر برای تکسچرینگ از نرم افزار تخصصی مثل Mari میخای استفاده کنی حتما ZBrush رو یاد بگیر. در ضمن اگر با این نرم افزارها آشنایی نداری این رو هم اضافه کنم که برای استفاده از این دو تا باید قلم نوری داشته باشی. در هر حال همون طور که دوستمون LinkinForEver گفت این دو تا فقط برای کاراکتر کار کردن نیستن و کاربردهای خیلی زیادی دارن. حتما یکی شون رو یاد بگیر.
برای غیر کاراکتر، خیلیا از مکس استفاده می کنن و خیلی هم قوی هست. اگر مشکلت رو باهاش حل کنی یکی از بهترین گزینه هاست. اما اگر حتما یه جایگزین می خوای، من شخصا Softimage رو پیشنهاد می کنم. چون امکاناتش خیلی حرفه ای تر از مکس طراحی شدن. مثلا:
شما می تونید Pivot رو هر وقت که خواستید با نگه داشتن ALT، به صورت موقت جایه جا کنید که خیلی پر کاربرده.
برای حرکت دادن جسمی که انتخاب کردید لازم نیست که حتما موس روی Gizmo باشه.
با Adjacent Selection ساخت پترن هایی که درست کردنشون وقت گیره، راحت می شه.
شما می تونید همزمان رو چند آبجکت کار کنید.
خیلی از ابزارها توری طراحی شدن که در شرایت مختلف کارهای متفاوتی انجام می دن.
شورتکات تعریف کردن خیلی راحته. این یکی به نظر من خیلی مهمه.
هر وقت Ctrl رو نگه دارید Snap فعال می شه و وقتی Ctrl رو رها کنید غیر فعال.
و خیلی امکانات دیگه.
اینها بعضی از قابلیتهای خوب Softimage هست اما بقیه نرم افزارها هم خوبی های خودشون رو دارن. همون طور که قبلا گفتم خیلی ها از Modo تعریف می کنن به نظر من حتما یه نگاهی بهش بنداز.
در مجموع به نظر من بهترین نرم افزار، نرافزاریه که شما باهاش بهتر بتونید کار کنید.
برای اینکار بهتره TopoGun استفاده بشه ...
من با این نرم افزار کار نکردم. میشه برتری هاشو نسبت به مکس توضیح بدید.