بهترین موتور رندر چیه؟

سلام دوستان می خواستم بدونم بهترین موتور رندر چیه؟
Maxwell یا V-Ray یا Mental Ray یا Arnold?
برای یه انیمیشن خوب کدوم یکی از این ها می تونه به من کمک کنه؟
از دوستان خواهش دارم جواب سوال مرا بدهند.

unknown_i3oy

Well-Known Member
ببین دوست من , در کل موتور رندر مهم نیست , مهم کسیه که با اون موتور رندر کار میکنه , وگرنه با یه سرچ میتونید نمونه کارهای فوق العاده ای از این موتور رندرهایی که نام بردید در زمینه انیمیشن پیدا کنید ! ولی آیا هرکسی میتونه اون خروجی رو بگیره ؟!
ولی در کل من نسبت به تجربه مختصری که دارم Arnold رو برای رندر انیمیشن پیشنهاد میکنم . ببخشید اگر پاسخ حرفه ای ارائه نکردم . موفق باشید :rose:

نه دوست عزیز فقط می خواستم نظر بگیرم.
من یه موتور رندری می خوام که هم تو جلوه های ویژه و هم فانتزی بهم کمک کنه.
در هر صورت خیلی از شما ممنونم.

mohammad@er

Well-Known Member
نه دوست عزیز فقط می خواستم نظر بگیرم.
من یه موتور رندری می خوام که هم تو جلوه های ویژه و هم فانتزی بهم کمک کنه.
در هر صورت خیلی از شما ممنونم.
سلام.

شما اگر جلوه های ویژه رو بلد باشد جواب سوالتون دستتونه!!!

در ضمن هر موتور دارای خوبی و بدی های خاص خودشه و برای کاربرد خاصی بیشتر استفاده می شود.!!!

دوست عزیز mohammad@er من منظورم اینه که موتور رندر باید همه چیز رو تحلیل و تجزیه کنه و بیخودی از مدل های و صحنه عیب نگیره و کار رندر خودشو انجام بده.

mohammad@er

Well-Known Member
دوست عزیز mohammad@er من منظورم اینه که موتور رندر باید همه چیز رو تحلیل و تجزیه کنه و بیخودی از مدل های و صحنه عیب نگیره و کار رندر خودشو انجام بده.

هر موتور رندری بیشتر برای یه کار خاص تعبیه شده.

نه اینکه نشه باهاش کار دیگه ای هم کرد.

مثلا ارنولد بیشتر برای کار های موشن گرافیک استفاده میشه.ولی رندر داخلی هم میشه باهاش کرد.

IIIXI

Member
همه موتورها نقاط قوت و ضعف خودشون رو دارن. شما با منتال ری می تونید نتیجه بسیار زیبایی رو بگیرید اما با صرف وقت زیاد برای شناخت ویژگی های خودش و شیدرهاش، من 6 ساله با منتال کار می کنم، از سه سال پیش که با وی ری آشنا شدم دیدم
چه قدر وی ری کار من رو راحت تر کرده و گیر کمتری تو set-up تنظیمات و متریال و نور وو... میده، اما مسئله اینه که هنوز تو صحنه های خیلی خاص (وعمدتا رندر صحنه های ارگانیک و غیر معماری... مثل متریال SSS یا صحنه های Caustics دار یا زیر آب و ...)
این منتال ری بوده که بیشتر به کارم اومده (البته تجربه استفاده ازوی رو رو تو این صحنه ها ندارم وادعا نمی کنم وی ری چنین توانایی ای نداره)... در خیلی مواقع هم منتال ری سرعت انجام کارها رو برام بیشتر کرده...
اگر از من می پرسی برای رندر انیمیشن من منتال ری رو پیشنهاد می کنم...
شما اول رو رندر تک فریم روی این موتورها کار کن و از اونجا انتخاب کن که کدوم بیشتر جواب نیازهات رو میده..اگرم قصد داری از موتور رندهای unbiased استفاده کنی یادت باشه که به سی پی یو یا کارت گرافیک خیلی قوی ای احتیاج داری،
در عوض بیشترشون تنظیمات رندر نسبتا ساده تر و رندر بدون فلیکری دارند و بیشتر وقتت رو متریال و نورپردازی کار می گذاری..رو رندرفانتزی یا این موتور رندرهام حساب نکن...اینها اصلا به این منظور ساخته نشدند.
با وی ری و منتال می تونی با شیدرهای خودشون یا با شیدرهای به شکل پلاگین مثل شیدر Pencil+3 shader رندرهای فانتزی یا کارتونی بگیری..

davoodice

Well-Known Member
عزیز مطابی اینجا میگم امیدوارم به دردت بخوره

آرنولد برای vfx و انیمیشن ساخته شده و بهترین گزینه برای شماست اگر: از gi استفاده میکنید و اگر جزییات صحنه شما زیاد است. (به دلیل قدرت فوق العاده aa در آرنولد)

اما مزایا و ضعف های ارنولد

اولین ضعف displacement ضعیف هست. منظورم در سرعت محاسبات است و همچنین نداشتن ویژگیه render as subdivision surface. ارنولد در محاسبه سابدبویژن فقط از یک هسته استفاده میکند.(لطفا در صحنه های سنگین تست کنید)

دوم caustic هست که زیاد جالب نبست.

سوم سرعت بسیار پایین در رندر fluid و حجم

چهارم gi سنگین در فضای داخلی

ششم عدم پشتیبانی از ambient light و ambient color در جالت استاندارد

و اما مزایا

قدرت شگفت انگیز در anti alias به طوری که در حالت خاموش بودن gi هیچ موتوری به گرد پایش نمیرسد.

سرعت فوق العاده در محاسه sss به صورت raytrace که شمارا از شر فلیکر خلاص کرده و با تغییر فاصله دوریبن هیچ مشکلی پیش نمی آید

رندر گرفتن صحنه های فوق سنگین بدون کرش

full inter active IPR به ظوری که هرچیزی در IPR رفرش میشود بجز گزینه display gamma

سرعت بسیار بالا در رندر مو

تنظیمات بسیار کم ومفید(از سادگی و قدرتمندیه render setting تعجب خواهید کرد)

شیدر همه کاره ai standard شیدر قدنمند sss و مو با پارامتر های فوق العاده کم

sky dome light بسیار سریع (4 برابر سریعتر از vray)

fast raytracing (پر سرعت ترین)

در آرنولد همهچیز raytrace هست و از کش برای همیشه خداحافظی کرده.

و ....

اگز اشتباه نکنم از 9 فیلم نامزد اسکار 7 تاش با ارنولد رندر شده هست

برای اطلاعات بیشتر راجع به نمام موتور رندر ها به پست art of rendering دز سایت fxguide مراجعه کنید.

davoodice

Well-Known Member
ضد پلگی. اما در رندر به عامل بالا رفتن کیفیت کلیه رندر گفته میشه.مثلا نویز ها کم میشن . آبجکت های باریک بهتر رندر میشن و غیره.

آخرین ویرایش:

mohammad@er

Well-Known Member
ضد پلی. اما در رندر به عامل بالا رفتن کیفیت کلیه رندر گفته میشه.مثلا نویز ها کم میشن . آبجکت های باریک بهتر رندر میشن و خیره.

دوست عزیز خیلی خوب تضیح می دی !

فقط به انتی الیاس که میشه ضد پلگی گفتی ضد پلی !

جدیدترین ارسال ها

بالا