بهترین موتور رندر با سرعت خوب

benyamin_pc

Well-Known Member
سلام دوستان , بعد از VRay بهترین موتور رندر که زمان رندرو انقد در حد VRay بالا نبره چیه؟

madmaster_3d

Well-Known Member
وری بهترین نیست. موتور های دیگه ای هم هست. مثل maxwell . arion . brazil و ..

benyamin_pc

Well-Known Member
درسته اما گفتم بعد از وی ری بهترین چیه , زمان رندرش از وی ری کمتر باشه نه بیشتر

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
دوستان باز هم بحث قدیمی و مشهور چی بهتر هست
اصلا نمیشه اینطور گفت در باره چیزی
شما سنگین ترین فایل ها رو بده من با وی ری رندر 2 ساعت رو به 10 دقیقه میرسونم.آموزشش هم توی لینک امضام ( کتاب جامع وی ری هست) پس شدن میشه باید بلد باشین و دنبالش برین.
به نظرم با وضعیت فعلی و موجود بودن آبجکت آماده و تکسچر و متریال و کارهای تاپ دنیا انتخابی غیر از وی ری رو زیاد صلاح نمی دونم.اگه وی ری انجین ضعیفی بود کمپانی بزرگ اورموشن خط مشی خودش رو روی وی ری سرمایه گذاری نمیکرد
انجین های خوبی هستن مثل مکسول یا آریون که کار کردن باهاشون قلق خاص خودش رو داره
اما وی ری خیلی آسون و سهل هست.
در مورد منتال ری
انجین خوبی هست.من باهاش کار میکنم همین الانش.خیلی از بچه های همین سایت توی منتال استاد هستن.اما به نظرم اگه انجین توان مندی برای کاربرهای خونگی مثل من و شما باشه حداقل میتونست 15 درصد از تاپ گالری های دنیا رو مال خودش کنه اما نتیجه اعجاب انگیزه
شما کافیه برین توی سایت evermotion ronenbeckermanو ... تمامی کارهای تاپ یا مال وی ری هستن بعضی هاشون آریون و فرای و مکسول و منتال ری...

benyamin_pc

Well-Known Member
خیلی تشکر از کتابتون , البته تو لینک رفتم منظور همون صفحات تاپیکتون هست دیگه؟ آخه فایل جداگونه ندیدم

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
AREF جان شما یه مقدار همه چیز رو معماری گونه دیدید، در صورتی که توی انیمیشن و تصاویر متحرکت اینطور نیست.

مثلا هیچ کدوم از دوستان حرفی از Final render نزدن در صورتی که فیلم 2012 با اون رندر شده و فکر نکنم آنچنان کمتر از رندرر های دیگه باشه. ولی من خودم بیشتر با همون VRay کار میکنم البت بعدش final رو دوست دارم چون خیلی رادسته نصبت به error ـهایی که منتال سر هر چیزی تو مکس بهت میده.

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام متخصص مورد علاقه من.خوبی؟
من راستش فاینال رندر مظلوم شده.من خودم با اون هم کار میکردم.به نظرم توی بحث نور پردازی خارجی واقعا قوی عمل میکنه.سرعت رندر خیلی بالایی داره.توی محاسبات Caustic میتونم بگم پر سرعت ترین انجین هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا